Ultrasii

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana07 spune:

Crin Antonescu inainte de turul 1:
"Daca as fi pus astazi în situatia de a vota între Traian Basescu si oricare alt candidat, l-as vota pe celalalt (...) Evident ca Gigi Becali sau Corneliu Vadim Tudor sunt departe de a fi optiunile mele pentru presedentia României, dar Traian Basescu a ajuns la sfârsitul acestui mandat în pragul nerespectarii structurilor elementare din democratie, a ajuns într-un soi de abuz perfect, iar un al doilea mandat ar fi extrem de periculor pentru democratie".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu cred ca saptamina viitoare vor aparea si stiri despre masina de facut dolari falsi a lui Basescu.
ma enerveaza si m-a anervat Basescu.
dar Geoana??? Geoana?
parca sintem fix acu 20 de ani, cautam linistea -
nu se poate asa ceva - pur si simplu nu se poate.

eu n-am auzit niciodata de cuvintul (sau ce-o fi) "ultrasi"

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui serenity
Vikinga , nastere usoara si multa sanatate la toti a tai ! Noi vom merge sa votam in Malmö unde avem finii nostri , Raluca , fina nostra va naste si ea in curand al treilea copil . Multumesc pentru ca esti de partea cealalta a barierei virtuale ! De fapt argumentele tale si rememorarea mineriadelor , a tot ce a facut Iliescu ... hmmm , totul este atat de adevarat ! Numai ca eu , Mircea - sotul meu , toti ai nostri , nu putem sa votam cu b . Nici daca ne tinem de nas ...hahah .. Pentru simplul motiv ca este un comunist travestit , un corupt care incearca cu seninatate uluitoare sa fraieresca o lume intreaga ..., care se agata de a ramane la putere ca sa nu ajunga acolo unde ii este locul -> in fata Justitiei . Basescu si-a inceput activitatea politica post-revolutionara ( dupa lunga activitate pcr-ista inainte de Revolutie, poate ca dosarul 3990/09-11-1973 , ii trezeste oaresce amintiri ) In 1991 a fost numit ministru al Transporturilor , de cine ? de tatucul Ilici . Acum s-a dezis si dezmeticit , acum este Superman care lupta cu monstrul coruptie , ah , ce da bine la public ! Mai ales cand zambeste sagalnic si pus pe sotii , dragul de el , anti-comunistul nostru viteaz ! Eu nu uit cat rau a facut Guvernului Ciorbea si PNT-CD-ului , toate masinatiile si tertipurile de a se catara la putere !In fine , nu stau toata seara sa pun puncte pe I si sa agit spiritele basesciene , adevaratii ultrasi de care pomenea in titlu , Roxana .Au modificat titlul incomod , fireste ...de ce nu , traim legea pumnului virtual sau nu , vremea manipularii directe ! Toate bune cu adevarat . ************ Alexandra , mamica lui Mihaita
Multumesc pentru urari si nasei tale la fel.In rest nu pot zice decit ca fiecare e liber sa voteze cu cine doreste, sincer chiar asa e! Asta inseamna libertate si ma bucur ca o avem si putem uzita de ea, fiecare dupa cum a sanctionat cele intimplate in ultimii ani ori ultimele zile ori pur si simplu dupa cum ii este orientarea politica.Insa totul pina la numiri in fel si chip ca doar suntem pe un site intre parinti ce-si dau cu parerea nu hotarim soarta lumii, faza cu Hitler fiind de cel mai prost gust..cu indulgenta incerc o pun pe seama neintelegerii cu adevarat a gravitatii, probabil prin Norvegia pe acolo unde nu a ajuns fiorul lagarelor si istoria lui Hitler decit asa in scoala cine stie cum si ma gindesc ca poate fi tema de glumite la suete si cafelute. Aici lucrurile sunt luate foarte in serios si de cind sunt in tara asta nu am auzit vreodata aruncat numele asta asa in incercarea de a ofensa fara minte pe careva, e o treaba mult prea grava. Si asa si trebuie sa ramina. Nu e nici gluma nici impunsatura intre doamne la cafea.De ultrasi si schimbarea titlului ce sa mai zic, nu vad ca un pumn in gura ci o incercare de a drege un titlu neinspirat si jignitor. Acum a ramas doar neinspirat, zici ca e nume de cirnati de casa norvegieni ceva, te intrebi daca nu cumva is niste caltabosi cu costita de ren ultrashii astia, scuze dar chiar e de ris..Vikinga 35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulieu n-am auzit niciodata de cuvintul (sau ce-o fi) "ultrasi"www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Intii fu titlu "Ultrasii lui Basescu", acu' depinde cum pui accentul si cum il citesti pe s ca s ori sh, la mine am zis mi-a iesit cu aroma de caltabosi, sarmale, ultrashi, hai ca merge. Dar cred ca fu cu intentie diversiunea ca sa intre lumea de curiozitate sa vada de merg ultrasii astia cu mamaliga si usturoi de Craciun, ca in rest de citit nu fu nimic nou si deosebit de celelalte subiecte de la alegeri, avea nevoie Roxana de atentie ca sa ne zica treaba cu Hitler, macar sa o vada toata lumea!Vikinga 35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Seara buna tuturor , din nou ..
Vikinga , nici eu nu am mai auzit sau folosit cuvantul , dar am dedus ca este vorba despre o forma peiorativa la adresa celor ultra reactionari , o definitie a fanatismului fara limite . In orice caz se potriveste ca o manusa inflexibilitatii basescienilor ..
Poate comparatia cu hitler a fost cam tare , dar demagogia si populismul afisat nu arunca aschia prea departe ..
Eu cred ca numele topicului dat de Roxana a fost foarte inspirat , chiar nu conteaza daca intre timp cineva l-a "editat" ...

Mai este si manie o zi !

Alexandra , mamica lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana07 spune:

Ca sa lamurim, poate ca, totusi, nu se stie:
"ULTRA- Element de compunere însemnând "peste masura de", "foarte", "extrem de", care serveste la formarea unor substantive si a unor adjective. - Din lat., fr. ultra-.
Sursa : DEX'98"

"Ultrasii" a fost consacrat in fotbal pentru fanii inraiti.

Alta problema care vad ca deranjeaza teribil (dar din cu totul alte motive decat cele declarate): Primele nume care mi-au venit in minte au fost Stalin si Hitler (din multele exemple de populisti malefici pe care ni le ofera istoria). Am ales varianta "soft", dupa mine (dintre Stalin si Hitler). Nu e nici o jignire la adresa voastra, dar cu siguranta voi jigniti aproape un popor intreg, pe cel german, care l-a votat pe Hitler in modul cel mai democratic si cu cele mai bune intentii. N-a fost vina lor ca un populist maiastru le-a sucit mintile. Ce, oamenii aia erau leprosi, sau cum?

Si ceva fff important, Vikinga: Istoria nu e ceva care se inregistreaza automat in cartile de istorie. Scopul istoriei este sa invatam din greselile trecutului, sa ni le aducem aminte si sa facem in asa fel incat sa nu se mai repete, nu sa le trecem la tabu, sub presh.

Refuz sa comentez alte "batai de obraz". Si parintii mei "se bucura" de aceleasi spitale. Cine le-o fi pastorit in ultimii 5 ani?

Pana si titlul ti se pare jignitor. Dar poate ne povestesti tu mai multe cum e cu carnatii cu costita de ren. Doar esti Vikinga, nu?

Mergi la inceput

eu ultra stiu ce inseamna, de ultrasi nu auzisem. si inainte de a intreba am cautat in dex.
insa n-am cautat unde trebuia. trebuia in dexul de fotbal :)

Mergi la inceput

in fine , cuvantul a fost initial folosit de galeriile sportive ..: -))) si adus in lumea politica , definind acele pesonaje care urmeaza fanatic pe ce care il sustin ..
Nu este cazul celor care voteaza impotriva -lui , care in numele decentei trebuie sa voteze cu unul care nu ii reprezinta politic , dar pe care nu trebuie sa se tina de nas cand voteaza .
Plesu a fost "super" cu aceasta afirmatie ( vezi textul in DilemaVeche , nu pun linkul ca face o intraga apologie "ultrasa" basesciana .. )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

eu ultra stiu ce inseamna, de ultrasi nu auzisem. si inainte de a intreba am cautat in dex.
insa n-am cautat unde trebuia. trebuia in dexul de fotbal :)

corect buli : cuvintul este din sport http://www.romanianultras.net/wordpress/ce-inseamna-a-fi-ultras.html , dar adaptat politichiei si ultra adoratorilor t.b.

Mergi la inceput

hehehe, merita pus tot textul lui plesu, mai are si alte afirmatii bune. in afara de ce ai citat tu :)

Mergi la inceput