FIV 257
Raspunsuri - Pagina 9
vanessa80 spune:
CRIS86 FELICITARI! Frumos inceput de zi. 
BRUNADRIA multa bafta! Sa ai puiuti lipiciosi.

7+
luck spune:
Doris 71 
daca nu iti este greu si iti mai aduci aminte scrie-ne si noua , te rog , tratamentul tau de stimulare si sustinere.
Dragaica spune:
Neata la fivoase, azi m-am trezit la ora 5 dimineata, nu mai pot dormi de emotii, abia astept sa ma sune embriologul sa vedem daca a functionat fertilizarea si cati embrioni avem, daca totul merge bine maine mergem sa-i luam
iar pe 7 Decembrie de ziua mea o sa fiu cu sambureii in burtica.
Bruni abia astept sa ne povestesti ce-ai facut la transfer, sa dea Dumnezeu sa stea puiutii lipiti de mamica.
Am o nedumerire, am primit ieri instructiunile de dupa transfer, ei nu recomanda sa stai la pat, din contra sa faci miscare pentru a inbunatati circulatia in uter. Mi-au spus sa evit oboseala, sa nu ridic greutati, dar sa incerc pe cat posibil sa duc o viata normala.
A.....am uitat: La multi ani Romania !!!!!!
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floriroxi Buna fetelor!Nu am mai intrat de f mult timp.Vroiam doar sa va zic ca joi,pe 26.11,am nascut doi spiridusi frumosi si sanatosi.Am nascut prin cezariana,la Polizu,cu dr Dinca Gabriela.Baietelul a fost mai rapid,asa ca a iesit primul,a avut 1,8 kg.Fetita,la 3 minute dupa,ea a vut 2,35 kg.Amandoi sunt bine,sanatosi,nu au stat decat prima seara la incubator.Spre surprinderea mea,cel mic e mai mancacios si nu are nicio retinere sa se hraneasca direct de la sursa.Aia mica,e mai lenesa putin,nu prea vrea sa munceasca,trebuie sa-i pun in biberon sa manance.Pe 8,trebuie sa nasca si verisoara mea de la Alexandria,care a facut FIV odata cu mine,la clinica Szalay,Austria.Si tot acum,am aflat inca o veste mare pentru mine,o alta verisoara,din Bucuresti,dupa 2 fiv-uri nereusite la Giulesti,a dat lovitura.A facut acum 2 sapt fiv la Sibiu,la Polissano si azi a facut hcg-ul care i-a aratat ca e gravida si ea.Suntem o familie fericita.Va pup pe toate si nu incetati nici un moment sa credeti in Dumnezeu.Flori si piticii. Florina Roxana |
florinasa-ti traiasca puiutii,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei...
tinem pumnii pt verisoara ta sa reuseasca ,cu cine a facut fiv la Polisano?
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
eu am cam ramas in urma cu cititul![]()
bruni,iti iei puiutii acas?la cite zile faci ET ?sa dea dumnezeu sa fie lipiciosi
dragaica,ma bucur ca totul a mers bine, mai ales ca ati gasit sperm. si ati scapat de punctie,bafta in continuare
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
maria08 spune:
Din pacate pentru noi trebuie sa intrerupem procedura aici.....TSH-ul a crescut la 4.33......nu stiu ce sa mai cred, cand am inceput inhibarea TSH = 3.14 si acum e 4.33.....daca la valoarea asta trebuie sa intrerupem , atunci de ce am mai inceput la 3.14, oricum era mare si atunci??

Felicia: Multumesc, dupa cum vezi nu fa mai fi nici un rezultat.
Poate cineva sa-mi recomande un endocrinolog bun?!! Astept pm!!!
luck spune:
maria 
imi pare tare rau ca a trebuit sa intrerupi dar mai bine acum decat sa ai un rezultat necorespunzator la punctie , sa nu ne mai gandim la emotiile prin care trecem si de ce nu si la cheltuieli.
Ma mira foarte tare faptul ca ti-a monitorizat TSH in timpul stimularii , e un lucru pozitiv desigur ,in a cata zi de stimulare esti?
Dragaica spune:
Fetelor m-au sunat de la centru, din 12 oute 10 s-au fecundat, mi-au spus ca arata frumos, maine ma suna sa-mi spuna cum se dezvolta si cati rezista, inca se gandesc cand sa mii transfere, joi sau sambata cand vor fi deja blastocisti.
Sunt asa de bucuroasa, bietii de ei sper sa creasca frumos 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
maria08 spune:
Dragaica: Felicitari!!! Ce vesti bune!!
Luck: Azi ar fi trebuit sa incep stimularea....nu a fost tocmai ideea dr. ei as monitarizeze TSH-ul, mai degraba a fost la cererea mea....intamplator am descoperit cu ceva timp in urma o valoare foarte mica a TSH-lui, dar toate celelalte investigatii nu au aratat nimic in neregul acu tiroida, asa ca s-a considerat a fi ceva de moment. Ieri am recoltat pentru estradiol si progesteron si pentru linistea mea am vrut sa fac si TSH-ul care a iesit cam mare.....