FIV 257

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

castelana, sarumana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Cris86 bhcg urias (reload)
Pysypisi felicitariiiiiiiiiiiiiii! Un rezultat frumos astazi!
Oanademunck felicitari pt outele primite, sa fie frumoase si calde.
Luck, incet incet ne transformam in betivance cu atata vin rosu! Mai bag uneori putin vin fiert, mai iese alcoholu!

Girls, chiar nu are nimieni timp sa actualizese prima pagina? Mai mare rusinea, atatea reusite si la noi se termina lista la Castelana, naste maine femeia si ramanem golase, o sa zica lumea care ne mai citeste la ce mai muncim noi aci si nici o reusita !

In alta ordine de idei, sapt viit cand va convine sa ne vedem? (dar sa-mi raspundeti )

Shery +6 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Sherytooooooo,fata ai tras piciorul bine dupa tine Z12et cu embrioni 72 de ore bhcg 292,9.Acum ia sa vedem va dati cu parerea? cati sunt?
Catalina, kitta

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

eu maine e posibil sa merg dupa pitici, daca nu miercuri , astept telefon dimineata..

Buna Dimineata, hai te-ai trezit? ca trebuie sa sune de la clinica sa-ti iei frumosii acasuca!!!!
Cum ai dormit?
sa n-ai emotii, fii relaxata si bafta multaaaaaaaaaaaa!!!!!
sa fie lipiciosi frumosii tai si iubarosi de mama lor!

castelana fericita 22+

castelana m am trezit.. aici e doar 7h07..mai am de asteptat pana la 8h30..
am dormit destul de putin , de emotii , dar sunt in forma , pregatita sa mi aduc puiutii acasa..
graviduta mereu optimista

Mergi la inceput

cris felicitari!!!
super veste... asa de dimineata
sarcina usoara si bebei sanatosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Mirela2,
Nu e obligatoriu sa fie SEU... si la mine a mai crescut beta o vreme, apoi a scazut.
Dar trebuie sa excluzi urgent varianta de 2 sarcini, una in uter si alta in trompa. De ce urgent? Pai, am inteles ca daca extrauterina e mica, ti se poate eventual administra ceva care s-o opreasca mai repede si sa te ajute s-o elimini. In felul asta, eviti sa ti se distruga trompa cu pricina.
Sper sa nu gaseasca nimic in trompe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

carla 2008-felicitari!
cris -felicitari!
mirela - subscriu la ce a spus gabi.eu am patit-o.nu stiu dc a fost sarcina si in uter si SEU, dar am tot fost amanata, beta imi crestea minunat, si la fel si sarcina din trompa, asa ca am ramas fara trompa dreapta in final.minunat e ca ovarul care ovuleaza mai mult, mai bine,e dreptul..nu mai sta, agita-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Mirela: Poate totusi nu e SEU si azi se lamureste problema; asteptam vesti de la tine.
Cris 86: Felicitarii!!!!!!!!!! Poate tragi si tu picioru' !!!
Sarrah: Se pare ac suntem in aceeasi perioada...si eu incep de azi stimularea! Doamne Ajuta!!
Brunadria, Dragaica: Tin pumnii stansi, stransi!! Voi urmati !!!

Mergi la inceput

fetelor, eu am plecat dupa puiuti..
intr o ora ii am in burtica...
sunt f incantata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

daniela, kitta, ingeras, sheritra...saru mana! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si frumos la toata lumea! Sheritra, ca sunt poarca...sunt poarca, nu am zis chiar eu? desi...tie ti am mai lasat mesaje pe mess . Fetelor, ce sa va zic, mi a fost teama, superstitie, in fine, acum ... Sheritra, FELICITARI! si abia astept ziua in care sa pot sa ma bucur pentru fiecare in parte Eu raman pe aici, citesc si nu plec inca ...ca mai vrem bebei si de! "ulciorul nu merge de multe ori la apa" si nu om avea noi "norocul prostului" de 2 ori Va pup mult si...multumesc ! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Impatience, felicitari! Ma bucur mult pt voi!
Cris eu zic ca-s 2! Ce anum,e o sa-ti zica Kitta.
Maria, Doamne-Ajuta sa fie un start bun, cu rezultat pozitiv!
brunadria, bafta, sa ramana puiutii cu tine vreo 9 luni!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput