FIV 257

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sunt fericita posesoare a doi blasto super qualite
va multumesc pt sustinere , revin cu amanunte mai incolo!!
dragaica bravo fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Draga,Bruni-FELICITARI! si va tin pumnii pana la capat

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

sunt fericita posesoare a doi blasto super qualite
va multumesc pt sustinere , revin cu amanunte mai incolo!!
dragaica bravo fetita

Felicitari
Pot sa te intreb de ce ai preferat blasto, se pare ca si la mine, embriologii inclina spre blasto. Din cate am inteles sansele sunt mai mari.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut fete frumoase
Dim la 7:10 am intrat la sala si la 7:50 eram out.
Am trecut la salon, a venit seicu, si au aparut tantile cu breakfast.
Iaurturi, rosii, castraveti, ou fiert, gem, unt, miere de albie plus chifla bunu, bunu.
Am mancat amandoi, ca pe al meu numai cand il vezi gustand ceva, te apuca foamea.
Evident plus ceiut.
Mi-au bagat 2 perfuzii pt hidratare.
Pe la 9:30 dupa ce am facut primul pipi, mi-au luat tensiunea, m-au intrebat cum ma simt si..au zis ca putem pleca.
M-a durut putin in dr acolo unde am avut grasanul
dar apoi gata.
Dupa cum ati aflat am avut 6 foliculi...sa vedem ce o sa iasa..
Apoi, am iesit la malul marii, fiindca marea e la 3 min de mers pe jos de clinica.A fost o zi splendida.Inainte de a iesi din clinica, am luat o doza de optalgin, care este probabil, no-spa-ul vostru.
Am stat pe plaja la un ceai..si ne-am intors acasa.
Soata a venit cu o supita la pat, dupa care eu am adormit pentru cateva ore.
Ma simt f bine, putin dureri jos...dar ok.
La noapte voi mai lua o doza de optalgin ca sa dorm bine si maine merg la munca.
Au zis sa pun utrogestan ovule , de 3 ori pe zi.
Maine ma suna sa-mi spuna cand facem uniunea familiei
Asa ca, dupa parerea mea, vineri voi fi ocupata cu...insarcinarea
By the way, gigelograma a fost buna, avand in vedere ca a fost facuta pe la 5:45 dimineata...
60 mil, in miscare, peste 50%, dar a zis doc, ca deoarece avem ceva prob cu morfologia, va merge pe micromanipulatie...
Sa dea domnul bafta la toata lumea...ca este loc pentru oameni buni.
Va pup pe toate cu drag. Merci de sustinere.

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mona - bravo, Doamne ajuta sa fie bine.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Kitta iti urez multa bafta in continuare, imi place spiritul tau, sa o tii tot asa si cat mai curand sa te vad la odisee.

Luck pe parcursul celor 5 FIV-uri pe care le-am facut am incercat mai multe scheme de tratament. Am facut inhibare din a 21 zi, alte 2 dati din a 2 zi de CM cu decapeptyl, am facut stimulare cu gonal, menopur, si toate doze de cal(600ml/zi) dar eu mai mult de 5 ovule nu am produs si atunci doar 3 erau mai bunicele si de fiecare data ajungeam la transfer doar cu 1 embrion. Ultimul FIV si cel reusit am inceput din a 2-a zi de CM stimulare cu PERGOVERIS, si ultimele 2 zile de stimulare am facut inhibarea cu 2 CETROTIDE. Ptr. maturare am facut 10000ui PREGNIL iar apoi ptr. sustinere am luat PROMETRIUM ovule de 200mg(este progesteron ovule). Sper ca am putut sa-ti fiu de ajutor, daca mai ai nelamuriri, intreaba-ma si am sa-ti raspund.

Doris 40+ 5 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Doris
eu prima data , si singura data in care am inceput cu stimulare si cu inhibarea la sfarsit am avut foarte multe ovocite imature.
Un rezultat mai bun am avut cu inhibare din z2 (decapeptyl) si stimulare din z3 cu gonal 150 ui si merional 225 ui.
Spune-mi te rog pergoveris contine fsh +lh ?
Ce doza de pergoveris ai avut si cate zile a durat stimularea?
Oare ai avut mai multe ovocite si a ramas doar unul si bun ?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarrah

salutare fetelor,

felicitari noilor gravidute, curaj , rabdare si succes celor care asteapta !

de astazi am inceput si eu stimularea... cu 150 UI menopur si 150 puregon. pe 12 sau 13 va avea loc punctia...eu am probleme cu endometrul, nu imi creste mai mult de 7. astazi in Z5 a fost de 2 mm imi puteti recomanda ceva pentru endometru ?

somnic usor, tuturor !

Buna, eu am baut un pahar chiar doua de vin rosu pe zi tot tratamentul si am avut endo de 12.Incearca si tu daca vrei. rau nu are ce sa faca

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris86

Citat:
citat din mesajul lui sarrah

salutare fetelor,

felicitari noilor gravidute, curaj , rabdare si succes celor care asteapta !

de astazi am inceput si eu stimularea... cu 150 UI menopur si 150 puregon. pe 12 sau 13 va avea loc punctia...eu am probleme cu endometrul, nu imi creste mai mult de 7. astazi in Z5 a fost de 2 mm imi puteti recomanda ceva pentru endometru ?

somnic usor, tuturor !

Buna, eu am baut un pahar chiar doua de vin rosu pe zi tot tratamentul si am avut endo de 12.Incearca si tu daca vrei. rau nu are ce sa faca

cristina

eu tot pe aici am citit, cred ca de la sherita, dar nu mai stiu exact, ca pentru endometru este bun ceaiul de cretisoara. am baut doua cani pe zi, incepand din prima sau a doua zi de stimulare si pana acum (ziua 9 de la ET)- iar la ET am avut endo de 19, ca s-a mirat si doctora. nu stiu cat de bine e asta. oricum sunt multi alti factori care conteaza.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

MONA sa fie cu embrionasi frumossi si buni ma gandesc la tine si iti tin pumnii ai grija de tine

Mergi la inceput