FIV 257

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Fetelor, va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns: pot sa-mi fac analizele hormonale maine,daca mbantuie o viroza asociata cu febra,devreo 3 zile. Influenteaza rezultatul?Multumesc mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Poti. Nu influenteaza.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

luck PERGOVERIS are FSH+LH, eu am facut zilnic cate 3 fiole, timp de 12 zile, mi-au scos 5 ovule din care 3 nu erau bune si mi-au facut ICSI doar pe 2 din care doar 1 s-a fertilizat si dupa 3 zile cand mi l-au pus avea 6 celule.

Doris 40+ 5 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cate vesti buneee!!!! Bravo fetelor!!!!

Cris, FELICITARI!!!!!! Ma bucur tare mult pentru tine. Iti doresc o sarcina usoara si sanatoasa si copilasi frumosi. Eu am avut hcg in ziua 15 de la punctie 444.
Kitta, super!!!! Tin pumniii!!!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

dragaica eu nu am decis nimic ,normal caci cu blasto sansele sunt mai mari...dar biologistul decide aici, pana si nr embrionilor transferati..pana la 31 de ani un blasto si dupa 31 ,2 blasto .. azi am aflat regulile de aici...
oufff stau in pat , am primit recomandare , 24 ore mai mult intinsa si apoi cat posibil tot cam la fel pana pe 9 dec cand mi a facut ordonanta pt beta..
bafta multa si tie!!
monaliso , felicitari pt oute , e luna cadourilor!!
bafta , sa ai embrionasi de calitate..
fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare,

castelana- multumesc frumos , sarcina usoara in continuare
alina- merci mult !

cris- multumesc pt sfat, felicitari si sarcina usoara !

maria- imi pare rau...

succesc tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Draga,Bruni-FELICITARI! si va tin pumnii pana la capat

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

cora multumesc draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

dragaica eu nu am decis nimic ,normal caci cu blasto sansele sunt mai mari...dar biologistul decide aici, pana si nr embrionilor transferati..pana la 31 de ani un blasto si dupa 31 ,2 blasto .. azi am aflat regulile de aici...
oufff stau in pat , am primit recomandare , 24 ore mai mult intinsa si apoi cat posibil tot cam la fel pana pe 9 dec cand mi a facut ordonanta pt beta..
bafta multa si tie!!
monaliso , felicitari pt oute , e luna cadourilor!!
bafta , sa ai embrionasi de calitate..
fetelor

felicitari sa dea domnul sa stea 9 luni in burtica.Foate bine stai in pat incerca sa stai mai mult invelita la burica si neaparat cu sosete in picioare sa tina cald la bebei,si nu uita de vin acum doar un sfert de pahar sa irige si sa relaxeze uterul

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Cate vesti buneee!!!! Bravo fetelor!!!!

Cris, FELICITARI!!!!!! Ma bucur tare mult pentru tine. Iti doresc o sarcina usoara si sanatoasa si copilasi frumosi. Eu am avut hcg in ziua 15 de la punctie 444.
Kitta, super!!!! Tin pumniii!!!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

,multumesc mult, sa pupi fetitele

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Doris71pai si la mine la fel - 1 de 6 celule la 3 zile. Poate te copiez si merg pe urma ta. Oricum am mai avut eu 1 de 8 celule si tot a dat semne sa se prinda, dar atunci progesteronul fu 7 si ceva in ziua beta, ffffff mic

Mergi la inceput