FIV 257

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarrah

salutare fetelor,

felicitari noilor gravidute, curaj , rabdare si succes celor care asteapta !

de astazi am inceput si eu stimularea... cu 150 UI menopur si 150 puregon. pe 12 sau 13 va avea loc punctia...eu am probleme cu endometrul, nu imi creste mai mult de 7. astazi in Z5 a fost de 2 mm imi puteti recomanda ceva pentru endometru ?

somnic usor, tuturor !

Un pahar de vin rosu/zi. Bafta!

Shery +6 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Salutare,salutare si multi pupicei si felicitari pentru toete mamicile si viitoarele mamici

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

CORA ce mai faci?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris86

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

dragaica eu nu am decis nimic ,normal caci cu blasto sansele sunt mai mari...dar biologistul decide aici, pana si nr embrionilor transferati..pana la 31 de ani un blasto si dupa 31 ,2 blasto .. azi am aflat regulile de aici...
oufff stau in pat , am primit recomandare , 24 ore mai mult intinsa si apoi cat posibil tot cam la fel pana pe 9 dec cand mi a facut ordonanta pt beta..
bafta multa si tie!!
monaliso , felicitari pt oute , e luna cadourilor!!
bafta , sa ai embrionasi de calitate..
fetelor

felicitari sa dea domnul sa stea 9 luni in burtica.Foate bine stai in pat incerca sa stai mai mult invelita la burica si neaparat cu sosete in picioare sa tina cald la bebei,si nu uita de vin acum doar un sfert de pahar sa irige si sa relaxeze uterul

cristina

cris multumesc mamica
astept sa vin si eu cu beta mare ca tine
ai grija de tine...
dragaico hai cu vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bruni,felicitari,stai cumintica si te asteptam cu beta mare acus

andra,ce mai faci?pe cind testul?nu trebuia sa-l faci?
doamne ajuta

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor, eu declar esec.Am sa fac o pauza de forum, imi voi "linge" ranile si la anul in toamana, cand voi avea banuti, o sa incerc din nou.
Bytzi,merg inainte.
Va doresc bafta tuturor si nu vreau sa va influentez negativ, de aceea nu mai dau detalii.Aveti incredere in voi si in sansa voastra.
Eu va multumesc pt sprijinul acordat de fiecare data, mi-ati dovedit inca o data ca aici putem gasi prietene minunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Andra, imi pare tare rau. Nu se pune problema de a ne influenta negativ, cred ca fiecare dintre fete stie ca FIV-ul e o loterie unde poti sa castigi sau sa ... pierzi.
Ce ti s-a intamplat? daca simti nevoia sa te descarci, te "ascultam", dar si daca nu vrei, tot ai

Cris, super beta, felicitari!

Pup toate fetele dragi!

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.din seria cu andrabirni, si marmotita - vin si eu: de ieri seara am avut niste picaturi maronii, azi am fost la beta-0,45.am tras bocetul de rigoare, m-am invoit de la munca..ca nu ma putea vedea lumea asa,si acum sunt acasa.voi lua pauza o luna, voi face niste inseminari,si poate inca un FIV.bafta multa tuturor..si da, este o loterie.dar cred ca cel mai rau e sa nu poti juca deloc..mai rau decat sa joci si sa pierzi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Viss imi pare tare rau!

Gata s-a hotarat, intalneala pe 8dec, marti, incepand cu orele 17 la trattoria Buongiorno in p-ta Victoriei, pe Lascar Catargiu (langa metrou Victoriei). Pt mai multe amanunte imi trimiteti PM!
Shery +6 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Buna fetelor!

Ma scuzati ca dau buzna

Am o prietena care a avut embriotransferul acum 11 zile. Astazi a facut BHCG si i-a iesit valoarea 10.
Credeti ca e insarcinata?

Va multumesc mult

Mergi la inceput