FIV 257

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica ceaiul de menta si musetel sunt contraindicate in sarcina.Provoaca contractii uterine!pup]Ia niste lamaie daca ti-e si greata.in rest nu prea ai ce face!Ai grija de tine!
Va doresc numai bine!

Am bagat la cap, de care am voie sa beau?????????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica ti-am scris mai sus,doar ca a aparut mes deodata si poate nu ai vazut

Acum am vazut, multumesc

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica mie asa mi s-a comunicat din 2 parti medicale diferite:
ceai de tei,fenicul,hibiscus,galbenele,echinaceea...cam atat stiu...
Sincer eu ca sa evit orice si sa nu ma complic beau doar apa plata si lapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

carla multumesc de sfat , o sa pap prune ..in schimb asa si eu beau doar apa plata...
si cate un paharel de vin rosu pe zi am inceput de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

asa cum a spus si carla, mai bine apa plata si lapte, ca nu stii ce efecte au ceaiurile in sarcina. Sau eventual suc natural de fructe si legume, mere, morcivi, portocale, kiwi ca e bun si in constipatie.
prune uscate si seminte crude de dovleac, nuci.
aveti grija de voi si stati linistite.

eu sunt šokš astept marea sangerare ca sa nu ajung la spital.....si sper ca in ianuarie sa mi iau acasa puii de la congelator, sa i pun la caldura, poate am noroc atunci, cine stie de ziua mea imi fac un cadou frumos.

pupi fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

andra,sincer am crezut ca vei reusiimi pare tare, tare rau,sint linga tine draga mea

viss,marmorita,imi pare tare rau.....

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Blanche 25, te pup si sanatate multa!!! hai ca anul asta se termina si vine altul sigur mai bun!!!!

Dragaico, ehe, dar ce rezultat! Bravo si bafta sa fie de qualite superior si sa le placa la mami lor!!!!!

Mona bafta maine la transferul micutilor!!! sa fie lipiciosi si ai grija de tine!!!

Brunadria, hai ca merge bine, stai linistita si vii tu cu rezultat bun, ai sa vezi.
Eu am fost foarte foarte constipata sa stii, oricum asa eram de felul meu (dupa op de scoatere a glandei tiroide), in primele saptamani mai ales si de la tratamentul cu progesteron a fost cumplit. Nu am baut cafea cu toate ca mi se permisese, despre ceauiri in timpul Et si pana la analiza beta mi-a zis sa nu.
Nici-o herbs nu a fost permisa, chinezii astia de pe aici zic ei ca pot interfera cu fragilul produs de conceptie.
Dupa ce sarcina a fost vazuta si la eco (4 sapt de la ET) mi s-a spus ca o ceasca de ceai pe zi da pot sa o beau, mai ales ca ajuta la digestie.
Asa ca acum la inceput mai bine evitate ceaiurile.
Pentru constipatie totusi in perioada aceea mi s-a dat sa beau suc de prune, apoi am mancat prune uscate, caise uscate, mere, kiwi, asociate cu iaurt si ma mai ajuta.
te pup si zic si eu ce mai stiu.

Mirela te pup si sanatate multa.

fetele va pup pe toate si sa auzim de bine!!!!

castelana fericita 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Neata fetele!!!
Am cam lipsit putin din peisaj, dar v-am urmarit indeaproape si am fost alaturi de voi...Am simtit nevoia sa imi lipezesc gandurile...Dar, trebuie sa merg inaine si atata timp cat imi este cu putinta, nu renunt, ceea ce sfatuiesc pe toata lumea!!!
Eu fac acum urmatorul pas, FET. Poate, poate din cei 2 embrionasi supravietuieste vreunul si pot sa mai sper la Mosul cel bogat si darnic. Luni am monitorizare deci nu e chiar totul pierdut...Poate asta este sansa mea!

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor
Am si eu o rugaminte la voi.
Ma puteti ajuta si pe mine cu nr Dianei Cocei
Va rog mult.

Pupici si multa bafta la bebei

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Am sa incep cu un gand bun pentru fetele care din pacate au fost nevoite sa se lupte cu esecul. Andra, Viss, Marmotitafetelor, o alta zi cumplita si imi pare nespus de rau...inteleg foarte bine prin ce treceti, dar sunt sigura ca va veti recapata putearea necesara ca intr-o buna zi sa o luati de la capat. Hai sa nu ne pierdem speranta Intr-o zi trebuie sa reusim! Acum trebuie doar sa lingeti bine rana, sa va ganditi la urmatorul pasi sa credeti in sansa voastra!

Mirela draga, mi-a picat fata cand am vazut ce ai patit. Imi imaginez cat iti este de greu...dar totusi inca nu e toata batalia pierduta. Poate ceilalti puiuti care stau la odihna acum, vor fi mai rezistenti si mai lipiciosi!Totusi cred ca ar fi bine sa ceri niste explicatii, ca doar le meriti! Numai bine iti doresc si iti sunt alaturi!

Maria08 pare rau pt tine... Sa dea Domnul sa devii mamica cat mai repede, indiferent prin ce modalitate!

Mergi la inceput