FIV 257
Raspunsuri - Pagina 15
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Fete, Mi-au zis ca avem trei embrionasi... viner ne cheama la transfer si a zis ca vom decide cati transferam. Voi cum hotarati cati sa transferati? Eu cred ca-i vom pune pe toti trei... Felicitari ouaselor si ![]() Mona :) |
Eu transfer 2 blasto, am stat mult si m-a gandit, am mai vb cu fetele pe forum ....m-am hotarat la 2.Daca pun 1 si nu se prinde o sa-mi para rau ca n-am pus 2

, mai mult de 2 nu-mi dau voie Depinde si de varsta, la mine la centru sub 30 nu pun mai mult de 2, peste 30 dau voie la 3 dupa 35 dau voie la mai multi

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
brunadria spune:
mona eu anul trecut in romanica am transferat 3...
in frantia sub 31 de ani, dau voie un singur iar dupa 31 , 2...
mai incolo nu stiu...
eu zic sa i transferi pe toti 3 , mai ales ca sunt de z3 , iar 25 de ani nu ai![]()
o sa fie bine bine ai sa vezi..nu te mai stresa..;
dragaica aici ii verifica in z2, z3, am inteles ca in z4 nu se transfera...
eu in z3 am avut 8 embrionasi, saracutii, nu inteleg cum nu au rezistat.. e bine totusi ca mi au ramas 2 sa transfer...
e diferit de la o clinica la alta, vad ca lucreaza diferit...
sa dea dd sa ti ramana toti si sa ai de congelat..
fetelor trebuie sa reusim... eu nu ma ridic din pat , am zis ca o incerc si pe asta , sa vad daca tine de asta..
fiti optimiste 
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui brunadria [dragaica aici ii verifica in z2, z3, am inteles ca in z4 nu se transfera... eu in z3 am avut 8 embrionasi, saracutii, nu inteleg cum nu au rezistat.. e bine totusi ca mi au ramas 2 sa transfer... e diferit de la o clinica la alta, vad ca lucreaza diferit... sa dea dd sa ti ramana toti si sa ai de congelat.. fetelor trebuie sa reusim... eu nu ma ridic din pat , am zis ca o incerc si pe asta , sa vad daca tine de asta.. fiti optimiste ![]() |
Si aici e la fel, ii verifica in fiecare dimineata dupa care ma suna sa-mi spuna in cestadiu sunt, nici aici nu transfera in ziua a 4 a, am intrebat eu de ce nu-i transfera vineri(ziua 4) si mi-au zis ca nu fac decat in ziua a 5 a.
Sa vedem maine dimineata cati o sa mai am
carla_2008 spune:
Viss,Marmotita si Andra imi pare tare rau
!!!!asa vroiam sa va aud fericite cu beta mari.NU RENUNTATI!!!Atat va spun!
Dragaica,Brunadria si Mona va doresc multa bafta !!!!!
Dragaica au dreptate;in ziua 4 sunt in stadiu de morula,iar ca morula nu se implanteaza la fel de bine ca embrionii de ziua 3 sau blasto.Deci nu te stresa,nu ti-e totuna ca ii iei sambata?stiu ca de-abia astepti dar e mai bine asa!
Dragaica spune:
Bruni am uitat sa te intreb, ti-ai schimbat alimentatia? Eu simt ca tre sa fac ceva sa mananc mai multe lactate, mai multe fructe, numai ca la mine sunt probleme de fiecare data cand mananc citrice sau iaurturi, etc, ma stric imediat la burta .
Eu daca sunt singura acasa pana pe la orele 17 trebuie sa ma ridic sa-mi fac singura de mancare, deja ma imaginez cu stocul de mancare langa pat 

brunadria spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Bruni am uitat sa te intreb, ti-ai schimbat alimentatia? Eu simt ca tre sa fac ceva sa mananc mai multe lactate, mai multe fructe, numai ca la mine sunt probleme de fiecare data cand mananc citrice sau iaurturi, etc, ma stric imediat la burta . Eu daca sunt singura acasa pana pe la orele 17 trebuie sa ma ridic sa-mi fac singura de mancare, deja ma imaginez cu stocul de mancare langa pat ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
eu mananc normal , dar recunosc ca mananc mai mult...adica in plus fructe mai multe si iaurturi zilnic cate un pic ,inaine nu mancam asa calculat..
deocamdata nu m am ridicat, ca azi am fost servita la pat, dar mai fac cate o tura prin casa iar maine cred ca am sa mi fac o ciorba de legume bunaaa
in schimb sunt constipata,oare cate o cafeluta e voie? ca eu am taiat o de pe lista..
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui brunadria
eu mananc normal , dar recunosc ca mananc mai mult...adica in plus fructe mai multe si iaurturi zilnic cate un pic ,inaine nu mancam asa calculat.. deocamdata nu m am ridicat, ca azi am fost servita la pat, dar mai fac cate o tura prin casa iar maine cred ca am sa mi fac o ciorba de legume bunaaa in schimb sunt constipata,oare cate o cafeluta e voie? ca eu am taiat o de pe lista.. |
Mie mi-au zis de la spital ca e posibil sa ma constip de la tratamentele hormonale

Ai voie foarte putia cafea, pune si tu intr-o cana 1 "deget" de cafea si umple apoi cu lapte Eu am o senzatie ciudata in spate si sub coaste, ca si cum m-ar durea ficatul si rinichii

Nu mai spun ca am mancat luni seara niste rosii .....acum ma dor intestinele ca si cum as avea o colita....ce mai sunt faultata rau

o tin in cartofi fierti, supa de legume si ceaiuri de musetel si menta(mai putina ca strange la burta).Nu mai reusesc sa inghit pastilele, mi-e scarba de ele, iau zilnic antibiotice, Estrace (pastile), Medrol + injectia de
Progesteron

carla_2008 spune:
Brunadria te rog eu Nu bea cafea!Mananca in schimb niste prune uscate si bea apoi niste laptic cald.Garantat te va ajuta!
Dragaica ceaiul de menta si musetel sunt contraindicate in sarcina.Provoaca contractii uterine!pup]Ia niste lamaie daca ti-e si greata.in rest nu prea ai ce face!Ai grija de tine!
Va doresc numai bine!