FIV 257
Raspunsuri - Pagina 14
mirela2 spune:
pup boo

ron el e in tara??
mirela2 spune:
blanche merci
o sa reusesc pana la urma, la anu tot o sa am un bebe, daca nu s a putut sa l am in vara il voi avea in iarna, tot de Craciun

ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Blanche25 Pup si eu fetele dragi! In primul rand imi pare rau pentru nereusite: Marmotita, Viss, Anda ![]() Mirela fara cuvinte...imi pare foarte rau.... Brundaria bravo, super rezultat, sper ca in curand sa ai vesti duble cu 2 bebei Dragaica 10 embrioni , ma bucur tare si in curand o asteptare placuta si usoaraShery FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce frumos!!!! Ma bucur tare pentru tine si ce tare as vrea si eu la intalnire....macar ceva poze pentru noi sa faceti ![]() Cris86 BRAVOOOO!!!!! FELICITARI!!!!! Sa ai o sarcina usoara si la termen! Stiu ca ai incercat de cateva ori, la a cata s-a produs minunea? Oanademunka ma bucur tare pentru tine!!!!!! Ovo de calitate!!!!! si uter primitor!!! Mona40 FELICITARI pentru cei 3 puiuti, eu zic sa ii pui pe toti 3 , vezi ca se gaseste si No-Spa pentru dureri, optalginul e paracetamol. Bafta multa!Kitta am pumnii stransi tare tare tare pentru tine. Enorm imi doresc o reusita de la praslea cel voinic! Castelana pupici x2 Doris NASTERE USOARA!!!! Ce asteptat se lasa bb Mario ![]() Fireyes, Catalina, Cristal, Kora tuturor, oare cand va iesi soarele si pe strada nostra?Ingerasa Da Doamne ca in curand sa fiti iar 2 in 1! Tuturor numai bine! ****A la tercera va la vencida!**** |
Blanche

Andra, Viss, Marmotita, imi pare atat de rau, fetelor.... nu am cuvinte. Adica am: nu renuntati, nu renuntam! o sa ni se indeplineasca visele, eu chiar cred cu tarie in asta. Poate cu niste suturi in fund inainte de a se indeplini, dar le suportam noi, ne vor intari si pregati.
Dragaica, Kitta, Oana, Mona bafta multa, multa si sa veniti cu beta mari!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Boo spune:
mirela cred ca fuse si se duse
stiu ca venise vineri, eu am fost la consultatie duminica. dar nu stiu cat sta. Mi-a zis ca mai vine in jur de 20-22 decembrie. 
mirela2 spune:
merci de info
poate ii facem o vizita sa vedem ce parere are si el cu privire la cazul nostru.
pupi
Dragaica spune:
Fetelor am primit telefonul de la centru, cei 8 care s-au fecundat au supravietuit, au deja 4 si 5 celule (luni a avut loc punctia), se divid frumos, arata toti bine 

Pentru ca sunt de calitate au decis sa-i lase sa ajunga la stadiul de blasticisti, ei se asteapta sa supravietuiasca toti ![]()
Doamne ajuta sa fie bine.
Bruni iti tin pumnii....eu mai am pana ii aduc acasa, au decis sa-mi faca sambata transferul.
Blanche multumesc mult de urari,nici nu stii cat de mult conteaza 
Ingeras 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
ingeras26a spune:
Dragaica, bravoooo, super!
Mie din 8 embrioni mi-au ajuns 6 la blasto calitate AA. Deci se poate. Ca nu au fost lipiciosi .... e alta treaba.
sa fie la tine 2 :)
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras26a Dragaica, bravoooo, super! Mie din 8 embrioni mi-au ajuns 6 la blasto calitate AA. Deci se poate. Ca nu au fost lipiciosi .... e alta treaba. sa fie la tine 2 :) Ingeras, mami de Maya In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine! Campania noastra www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! |
Nu stiu ce sa mai zic cum o vrea DD, embriologul spune ca sansele sunt bune. Dar na........nu se stie .....cum o fi o fi.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Mona40 spune:
Fete,
Mi-au zis ca avem trei embrionasi...
viner ne cheama la transfer si a zis ca vom decide cati transferam.
Voi cum hotarati cati sa transferati?
Eu cred ca-i vom pune pe toti trei...
Felicitari ouaselor si 
Mona
:)

Stiu ca e greu acum, dar nu abandonati. Ne luam toate de mana pana reusim !
Alexandru