FIV 257

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Gabi
Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

am lipsit cateva zile, am fost plecati la munte si cand am intrat vad vestile proaste .. Mirela, Andra, Viss imi pare tare rau ca nu ati reusit nici voi !! Stiu ca e greu acum, dar nu abandonati. Ne luam toate de mana pana reusim !

Kitta tin pumnii ca mohicanul tau sa fie puternic si sa se prinda acolo cat poate de strans !!

Sheritra poate ajung si eu la intalnire ca am vazut ca e pe langa mine.

Eu am fost duminica la Ron-el la consultatie si concluzia lui dupa cele 2 fiv-uri e ca oole mele sunt cam proaste. Adica data trecuta din 20 au fost ok pana in final doar 4 iar acum din 12 doar 3. Si oricum nici astea nu sunt stralucite. Asa ca mi-a spus ca data viitoare mai umbla un pic la tratament, o sa-mi faca pregnylul mai devreme ca sa aiba timp de maturizare ovocitele.
L-am intrebat daca n-as putea sa incerc totusi intai sa ii transfer pe cei congelati si a zis ca e de preferat un fiv nou, dar putem incerca intai si cu aia cu toate ca nu sunt prea buni. A zis ca ii decongeleaza si in functie de cum arata mi-i pune sau nu.
L-am rugat si pe el sa-mi faca eco sa se uite de hidrosalpinx-ul ala si mi-a zis ca se vede ceva acolo dar nu e foarte sigur ca e. Oricum mai vedea si un chist cu lichid tot pe partea aia asa ca o sa ma mai duc o data la consult luna viitoare cand imi vine ciclul si vede exact daca e sau nu hidrosalpinx. Daca e mi-a zis ca intai sa fac laparo si pe urma alt fiv sau transfer cu cei congelati.
Asa caci astea sunt noutatile de la mine. M-am programat oricum si la Herghelegiu (maine ma duc) sa vad ce zice si el de trompa aia belalie. Ca daca e de operat parca la el m-as duce. Ron-el nu face operatia si imi zicea sa o fac la Anca Gherasie, ca el cu ea lucreaza. Voi stiti ceva de ea ?

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

pup boo

ron el e in tara??

Mergi la inceput

blanche merci
o sa reusesc pana la urma, la anu tot o sa am un bebe, daca nu s a putut sa l am in vara il voi avea in iarna, tot de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blanche25

Pup si eu fetele dragi!

In primul rand imi pare rau pentru nereusite: Marmotita, Viss, Anda

Mirela fara cuvinte...imi pare foarte rau....

Brundaria bravo, super rezultat, sper ca in curand sa ai vesti duble cu 2 bebei

Dragaica 10 embrioni , ma bucur tare si in curand o asteptare placuta si usoara

Shery FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce frumos!!!! Ma bucur tare pentru tine si ce tare as vrea si eu la intalnire....macar ceva poze pentru noi sa faceti

Cris86 BRAVOOOO!!!!! FELICITARI!!!!! Sa ai o sarcina usoara si la termen! Stiu ca ai incercat de cateva ori, la a cata s-a produs minunea?

Oanademunka ma bucur tare pentru tine!!!!!! Ovo de calitate!!!!! si uter primitor!!!

Mona40 FELICITARI pentru cei 3 puiuti, eu zic sa ii pui pe toti 3 , vezi ca se gaseste si No-Spa pentru dureri, optalginul e paracetamol. Bafta multa!

Kitta am pumnii stransi tare tare tare pentru tine. Enorm imi doresc o reusita de la praslea cel voinic!

Castelana pupici x2

Doris NASTERE USOARA!!!! Ce asteptat se lasa bb Mario

Fireyes, Catalina, Cristal, Kora tuturor, oare cand va iesi soarele si pe strada nostra?

Ingerasa Da Doamne ca in curand sa fiti iar 2 in 1!

Tuturor numai bine!

****A la tercera va la vencida!****

Blanche

Andra, Viss, Marmotita, imi pare atat de rau, fetelor.... nu am cuvinte. Adica am: nu renuntati, nu renuntam! o sa ni se indeplineasca visele, eu chiar cred cu tarie in asta. Poate cu niste suturi in fund inainte de a se indeplini, dar le suportam noi, ne vor intari si pregati.

Dragaica, Kitta, Oana, Mona bafta multa, multa si sa veniti cu beta mari!

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

mirela cred ca fuse si se duse stiu ca venise vineri, eu am fost la consultatie duminica. dar nu stiu cat sta. Mi-a zis ca mai vine in jur de 20-22 decembrie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Boo

mirela cred ca fuse si se duse stiu ca venise vineri, eu am fost la consultatie duminica. dar nu stiu cat sta. Mi-a zis ca mai vine in jur de 20-22 decembrie.

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

merci de info
poate ii facem o vizita sa vedem ce parere are si el cu privire la cazul nostru.
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor am primit telefonul de la centru, cei 8 care s-au fecundat au supravietuit, au deja 4 si 5 celule (luni a avut loc punctia), se divid frumos, arata toti bine
Pentru ca sunt de calitate au decis sa-i lase sa ajunga la stadiul de blasticisti, ei se asteapta sa supravietuiasca toti
Doamne ajuta sa fie bine.
Bruni iti tin pumnii....eu mai am pana ii aduc acasa, au decis sa-mi faca sambata transferul.
Blanche multumesc mult de urari,nici nu stii cat de mult conteaza

Ingeras

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dragaica, bravoooo, super!
Mie din 8 embrioni mi-au ajuns 6 la blasto calitate AA. Deci se poate. Ca nu au fost lipiciosi .... e alta treaba.

sa fie la tine 2 :)

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Dragaica, bravoooo, super!
Mie din 8 embrioni mi-au ajuns 6 la blasto calitate AA. Deci se poate. Ca nu au fost lipiciosi .... e alta treaba.

sa fie la tine 2 :)

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra

Nu stiu ce sa mai zic cum o vrea DD, embriologul spune ca sansele sunt bune. Dar na........nu se stie .....cum o fi o fi.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete,
Mi-au zis ca avem trei embrionasi...
viner ne cheama la transfer si a zis ca vom decide cati transferam.
Voi cum hotarati cati sa transferati?
Eu cred ca-i vom pune pe toti trei...
Felicitari ouaselor si

Mona
:)

Mergi la inceput