FIV 257
Raspunsuri - Pagina 17
brunadria spune:
mirela
iti doresc mult noroc ,sa se elimine sarcina fara sa fi nevoita sa treci prin alte interventii si sa ti aduci puiutii norocosi acasa..de data asta va fi bine pana la capat..
castelana
graviduta..multumim de sfaturile mereu binevenite..
bytzule
buburuza sa ti ajute dd sa fie cu noroc...capul sus si la drum...bafta
dragaico hai cu vesti pretioase despre cei mici...cum se comporta?cati transferi pana la urma? bafta!!
BuburuzaL spune:
Acum, vin si cu felicitarile de rigoare!!!
Carla draga mea, ma bucur din tot sufletul pentru reusita ta! Sa va ajute DD sa ajugeti cu bine la sfarsitul celor 9 luni si sa-ti tii visul in brate! Sa te bucuri de sarcina, draguta!
Pysypisi Doamne ce frumos!!!Ce mult ma bucur pentru tine!!! Sa ai 9 lumi minunate si fara probleme si sa mai intri sa ne mai impartasesti una alta...
Cris 86 Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun draga mea!
Oanademunck vai draga mea, ma bucur enorm de mult pentru tine, pentru vesta buna! Sa dea Domnul sa fie cu noroc de data asta, ce pot sa zic...Am sa ma gandesc la tine si din partea mea, tot sprijinul! Asa, Doamne ajuta!!!
Iti multumesc pentru sustinere, merg inainte! 
Floriroxi ma bucul mult pentru tine. Imi imaginez cat esti de implinita acum...Sa-ti creasca sanatosi micutii, si sa te bucuri din plin de ei! Esti inca un exemplu ca se poate si ca atata timp cat exista speranate si sanse, se poate!!!Trebuie sa credem in ele!
BuburuzaL spune:
Brunadria sa fie intr-un ceasc bun draga mea! Acum ai grija de puiutii tai! Sa dea DD sa fie lipiciosi! Si iti doresc sa si multa rabdare pana pe 9 cand faci beta, ca chiar e nevoie!!! Considera-te gaviduta si relaxare cat cuprinde!

Dragaica uite ce rezulatate bune ai obtinut si iti faceai atatea griji...Ma bucur pentru embrionasii tai frumosi! E cred ca acupunctura ta a facut minuni! Doamne ajuta si pe mai departe! Uite ce frumos te cadoriseste Mos Nicolae, cu doi embrionasi frumosi la purtator! Fii optimista draga mea ! Ai toate sansele sa sarbatoresti vestea cea mare de sarbatori!

Mona Doamne da-i sa fie bine, indiferent cati decizi sa transferi, important e ca macar unul sa fie 'the one' si sa-ti aduca bucuria in suflet!
Kitta iti doresc sa fie puiutul norocos si lipicios!!!
Alina_ro si tu ai bebe la purtator, sper ca am inteles bine!Sa-ti aduca Mosul un beta mare si sanatos!
Georgalexia sa stii ca eu iti tin pumnii sa-ti umple Mosul ghetele cu oute de calitate si embrionasi frumosi si sanatosi! E normaal sa ai emotii, dar stai linistita ca va fi bine!
Sarrah iti urez multa bafta! Sa fie intr-un ceas bun si sa-ti aduca sarbatorile vestea cea mare!!!
BuburuzaL spune:
Boo chiar vroiam sa te intreb ce ai de gand sa faci, care e planul, dar mi-ai raspuns anticipat!
Important este, zic eu, sa incerci sa rezolvi problemele ce trebuiesc rezolvate, pentru ca organismul sa fie cat mai bine pregatit pentru bebe2! Asa ca, multa bafta, indiferent ce vei face mai intai!
Felicia tu draga? Care este planul tau de bataie? Tu mai ai embrionasi la congelator?
Ingeras lasa ca vine si bebe2, inca putintica rebdare! Doar t ai zis ca fivul e ca la loterie, si sunte de acord cu tine! Tot castigi intr-o buna zi! Trebuie doar sa credem in sansele noastre!
Castelana ce mai trece timpul draga...Oare cand o sa am si eu o semnatura asemanatoare?...Cum te mai simti? Bebe ce mai face? Cuminte? Ii place la mami in burtica?
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BuburuzaL Acum, vin si cu felicitarile de rigoare!!! ![]() Pysypisi Doamne ce frumos!!!Ce mult ma bucur pentru tine!!! Sa ai 9 lumi minunate si fara probleme si sa mai intri sa ne mai impartasesti una alta... ![]() |
Mersi frumos!

Ieri am facut beta,in ziua a 17 a era 1070,ce zici?
Boo spune:
pysypisi super valoare !!! bravoooooo 
eu am fost azi la Herghelegiu la control. Pare mai bine decat ma asteptam. El a spus ca nu e convins ca ce se vede la trompa e hidrosalpinx si ca nu ar face laparo, mai ales in cazul meu care am endometrioza atat de nasoala. Spunea ca s-ar putea din cauza aderentelor sa nici nu se poata intra laparoscopic in burta. Concluzia finala a fost ca nu recomanda interventia, nu e convins ca e hidrosalpinx acolo si chiar daca ar fi el ar face inca un FIV asa. Sugestia lui era ca data viitoare sa fac pregnylyl mai devreme ca ovocitele sa aiba timp sa se maturizeze. Si asta coincide cu ce spunea Ron-el ca va face data viitoare.
Sa vedem acum cand ma duc in decembrie la control la Ron-el ce o sa-mi mai spuna si el.
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui brunadria dragaico hai cu vesti pretioase despre cei mici...cum se comporta?cati transferi pana la urma? bafta!! ![]() |
Astept telefonul sa vad ce-mi fac puiutii
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui BuburuzaL Dragaica uite ce rezulatate bune ai obtinut si iti faceai atatea griji...Ma bucur pentru embrionasii tai frumosi! E cred ca acupunctura ta a facut minuni! Doamne ajuta si pe mai departe! Uite ce frumos te cadoriseste Mos Nicolae, cu doi embrionasi frumosi la purtator! Fii optimista draga mea ! Ai toate sansele sa sarbatoresti vestea cea mare de sarbatori! ![]() ![]() |
Multumesc din suflet

ce mai faci, ma bucur ca ne scrii 
Nu stiu daca e acupunctura .....saptamana asta nu am mai fost, am sa ma duc in ziua transferului. 

Dragaica spune:
Bruni vroiam sa te intreb daca te mai simti inca balonata, eu am ramas umflata in burta, parca-s in luna a4 a, cum mananc un pic cum simt ca nu mai pot respira, plus simt ca ma tine in partea dreapta sub coaste, mie ca mi s-a umflat ficatul de la atatea medicamente 

brunadria spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Bruni vroiam sa te intreb daca te mai simti inca balonata, eu am ramas umflata in burta, parca-s in luna a4 a, cum mananc un pic cum simt ca nu mai pot respira, plus simt ca ma tine in partea dreapta sub coaste, mie ca mi s-a umflat ficatul de la atatea medicamente ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
dragaica si eu tot balonata sunt, si ma mai doare burta inca, cate un pic ma mai inteapa si ovarele, asa ca inainte de cm, sau probabil ca sunt confuzii...
eu fac pipi f des ,nu e raceala ca nu simt ceva de genul, dar efectiv urinez des...
in rest sunt tot la orizontala...e a 3 a zi de la et ,mai stau pana in z5 ,nidarea are loc intre z3 si z5, asa ca incerc sa fac tot ce pot sa nu mi reprosez nimic...
ai primit tel? hai ca astept vestile imbucuratoare despre puiutii tai...pup..
pysy felicitari inca o data...frumos beta