Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Felicitari, Andre!!! Sa va traiasca fetita! Sa fie sanatoasa si norocoasa! Recuperare grabnica si numai bine!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

laura G..CE FACE MISTER BABY JAMES NICHOLAS?

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Am uitat, Monis multumesc pentru transmiterea mesajului ici multi

Mylady, eu am folosit tampoanele cu vata si tifon si inca le mai folosesc, imi place despre ele ca lasa locul sa respire si nu miroase urat.
Despre Carolina....e cuminte, papa laptic de la titi, doarme aproape non stop (dar o sa treaca perioada asta) si umple multi pampersi pe zi...n-am numarat, dar cred ca in jur de 8, face mult kk, galben cu bobite de mustar, asa trebuie sa arate kk de bb mic. a, si zambeste in somn

Mami de Calin (8 mai 2007) si Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

hai ma fete...toate sunteti in oras...la plimbare...ati fugit...

38+
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Da Ramonika, sunt din Iasi si o sa nasc la Cuza Voda cu Onofriescu. Tu unde ai nascut si cu cine?

DPN: 8 dec
viitoare mamica de Maria

eu tot la Cuza, insa la Grigore. n-am nascut inca.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Felicitari Andre. Recuperare rapida si mult laptic, crestere mare Chiara si fara colici

Hai Lalu
Ramonikaam vazut ca intrebai de Adriana... vorbesc cu ea zilnic... saraca nu mai are nici ea rabdare... e deja la termen, adica pe 1 dec, si david al ei nu se grabeste

Mylady sa speram ca Dragos va fi un cuceritor, pupe-l mama. Eu stiu ca nu e nici o problema sa te vopsesti in sarcina, eu nu m-am vopsit in sarcina asta, dar data trecuta da, e totusi mai bine evitat in primul trimestru. Vazut burtica, e coborata bine.

Stephy vazut poze cu Stefita... e dulcioasa rau.

Ma duc ca ma striga datoria, cred ca ma asteapta o noaptea alba. Azi a fost prima zi critica

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna fetelor,
am reusit sa ajung si eu la zi cu cititul...

FELICITARI MAMI ANDRE!!!
SA FII SANATOASA SI PAPACIOASA CHIARA ADA!!!

LA MULTI ANI DANKUTZA!!!
SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA CU THE DOC SI DE O MOASA PE CINSTE, CARE "FACE TOTI BANII"!!!!

Noi suntem bine, ne-a cazut si buricul, suntem inca la acelasi program de schimbat pampers, mancat si dormit din 3 in 3 ore, numai ca a inceput sa mai faca si pauze de somn, cand avem ora de comunicare, fiecare pe limba lui...
Sper sa reusesc sa intru mai des, si sa va si povestesc cum a venit pe lume Alexandru. Din pacate inca ma mai doare operatia si nu pot sta pe scaun sa scriu..

Felicit si proaspetele mamici si bebeii care deja au implinit o luna

Va pup pe toate, fara exeptie

HAI LALU!!! NASTERE USOARA!!!

Lili fericita de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna seara
Noi suntem bine, ne-a ajuns oboseala si am ramas in urma cu cititul... asa ca nu am mai apucat sa scriem.
Felicitari Broscuta Bun venit Iulia Emanuela
Felicitari Andreutule Bun venit Chiara Ada
Imi pare rau ca nu am apucat sa va fac galerie

Hai Lalu Bafta multa sa iasa cu inducere... urat mai e... la tine oxi nu-si face efectul si la mine 20 de picaturi m-au doborat... cat de diferiti sunt oamenii... Iti tin pumnii sa dureze putin travaliul si sa nasti usor, fara durere

fetelor mele ingrijorate: Ramonika, Lavi, Andre, Shtephy, Monis ( capitolul anterior nu l-am apucat citi... deci pup si pe celelalte care v-ati facut griji pt noi),. Pot spune ca m-a ajuns oboseala... uit si cum ma cheama... dar am sa incerc sa ma odihnesc si ziua de acum... ca nu mai pot asa... si sper sa revin cu mesaje vesele cat mai curand

Camy, sa ne povestesti cum a fost cu fetele de la pepenasi. Pozici cu Flavius la 1 lunita?

Monica 80, pai vad ca suntem mai multe iesence.... abia astept sa iesim cu bebeii la plimbare in grup...

Simonette, multi ani de casnicie fericiti , frumosi, in intelegere si pace va doresc! Sa va iubiti mult si sa mergeti prin parcuri de mana cu nepoteii peste ani... tot privind unul spre celalalt cu drag!

Mihnea adora baita ( cred ca e si meritul lui Monis... papa cu pofta ( uneori prea mare... si ma mai sperie) doarme bine in ciuda colicilor ( cand il doare burtica rau doarme in brate la mami si mami bantuie prin casa) Urati colicii astia. Bebe meu nu plange... dar cand il tin in brate imi dau seama ce tare il doare dupa activitatea din burtica... iar cand e rau rau... tipa 1 data sau de 2 ori tare tare... apoi adoarme suspinand... mi se rupe sufletul. Abia astept sa-i treaca... asa as lua eu durerea sa nu-l mai chinuie pe el.... dar nu pot

Va pup pe toate, imi pare rau ca nu am apucat sa citesc si cap 172. Voi face asta cand am timp. Deja merg sa pregatesc baita.... Maine avem musafiri si trebuie sa fim curati

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

dunke...alinush...
of....doamne as vrea sa nasc odata...parca nu mai pot..am o stare deagitatie interioara de numai numai...maine iar merg la ,,scocirat la scorbura,,..la ora 8..dimi pe racoare..sa vad ce mai zice...poate..poate zice ca nasc...pana miercuri macar..of..
acum am si o stare de ameteala..pe langa faptul ca tot imi vine sa merg la baie sa fac kk..si doar am fost de 2 ori azi

38+
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari mami Andre!!!!Bine ai venit frumoasa Chiara!!!Sa cresti mare ,sanatoasa si fericita!!!Va asteptam cu drag cat mai curand acasa !

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Mergi la inceput