Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

lylyana.ion...bine ai revenit printre noi
ionelamariade asemenea...si imi pare rau ca bebe se chinuie

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

FELICITARI ANDRE, REFACERE RAPIDA. CHIARA BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI SATISFACTII PARINTILOR TAI.

Doris 40+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Am primit in maternitate o cremita Sudocrem, o folosesc la pitica si mi se pare buna. la Calin am ramas la bepanthen, asta ii face bine lui.

Mami de Calin (8 mai 2007) si Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

stephy..tu ?!? niciun semn ca vine bebe?!?..eu iti urez bafta de pe acum ca nu se stie care din noi doua pleaca sa cunoasca pe bebe prima

38+
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

doris..cum e la 40+?!?...mai poti? bebe matteo cum rezista...cate kg are?faci ceza..nu?sau nasti normal? iti urez si tie multa bafta si o nastere usoara..
ai poze cu burticul la 40 sapt?ne arati si noua?

38+
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
pe langa faptul ca tot imi vine sa merg la baie sa fac kk..si doar am fost de 2 ori azi

vezi ca asta e un semn, se apropie...

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Alinush - multumim pt. vestile despre Adriana. transmite-i gandurile noastre bune si sa ne anunti musai cand vine momentul, sa facem galerie si pt. ea.

cuscra - ma bucur ca ai scos capshorul, am citit si mesajele de pe mess, ma bucur ca sunteti bine.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25
Ramonikaam vazut ca intrebai de Adriana... vorbesc cu ea zilnic... saraca nu mai are nici ea rabdare... e deja la termen, adica pe 1 dec, si david al ei nu se grabeste

o asteptam pe la noi ...si daca nu , tine-ne la curent.Noi o pupam oricum si ne gandim la ea..

Mergi la inceput

My Lady usor nu-mi este, e pe zi ce trece mai greu dar trecem peste. Important e sa vina sanatos, cand o vrea el. Pozici am facut acum cateva zile, trebuie sa le pun, dar mi-e lene si nici nu ma pricep, ca eu imi cam prind urechile asa ca-mi trebuie ceva timp dar le pun eu pana la urma. Eu nasc natural cu epidurala.

Doris 40+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Simonette la multi ani de casnicie si de acum in colo, fericiti alaturi de putulicile voastre dulci.

Doris 40+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput