Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!
Raspunsuri - Pagina 7
My_Lady0091 spune:
lylyana.ion...bine ai revenit printre noi
ionelamariade asemenea
...si imi pare rau ca bebe se chinuie

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

DORIS_71 spune:
FELICITARI ANDRE, REFACERE RAPIDA. CHIARA BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI SATISFACTII PARINTILOR TAI.
Doris
40+
Matteo ......
poze
arcadia spune:
Am primit in maternitate o cremita Sudocrem, o folosesc la pitica si mi se pare buna. la Calin am ramas la bepanthen, asta ii face bine lui.
Mami de
Calin (8 mai 2007) si
Carolina (24 noiembrie 2009)
My_Lady0091 spune:
stephy..tu ?!? niciun semn ca vine bebe?!?
..eu iti urez bafta de pe acum ca nu se stie care din noi doua pleaca sa cunoasca pe bebe prima

38+
D.P.N.=8 dec.09

My_Lady0091 spune:
doris..cum e la 40+?!?...mai poti? bebe matteo cum rezista...cate kg are?faci ceza..nu?sau nasti normal? iti urez si tie multa bafta si o nastere usoara..
ai poze cu burticul la 40 sapt?ne arati si noua?

38+
D.P.N.=8 dec.09

Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 pe langa faptul ca tot imi vine sa merg la baie sa fac kk ![]() |
vezi ca asta e un semn, se apropie...
Ramonika
si Vladutz
Ramonika spune:
Alinush - multumim pt. vestile despre Adriana. transmite-i gandurile noastre bune si sa ne anunti musai cand vine momentul, sa facem galerie si pt. ea. 
cuscra - ma bucur ca ai scos capshorul, am citit si mesajele de pe mess, ma bucur ca sunteti bine. 
Ramonika
si Vladutz
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alinus25 Ramonikaam vazut ca intrebai de Adriana... vorbesc cu ea zilnic |
o asteptam pe la noi ...si daca nu , tine-ne la curent.Noi o pupam oricum si ne gandim la ea..

DORIS_71 spune:
My Lady usor nu-mi este, e pe zi ce trece mai greu dar trecem peste. Important e sa vina sanatos, cand o vrea el. Pozici am facut acum cateva zile, trebuie sa le pun, dar mi-e lene si nici nu ma pricep, ca eu imi cam prind urechile asa ca-mi trebuie ceva timp dar le pun eu pana la urma. Eu nasc natural cu epidurala.
Doris
40+
Matteo ......
poze
DORIS_71 spune:
Simonette la multi ani de casnicie si de acum in colo, fericiti alaturi de putulicile voastre dulci.
Doris
40+
Matteo ......
poze