Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!
Raspunsuri - Pagina 5
My_Lady0091 spune:
miany...davidelul tau ce face?cum se comporta? povesteste-ne despre el...lauda-l un pic
...ca merita mititelul

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

My_Lady0091 spune:
laura...rechinashul tau iubit
..ce ne spui despre el?...ce parere are el de mami lui?...si de noua lume inconjuratoare?

38+
D.P.N.=8 dec.09

My_Lady0091 spune:

HAI LALU!!!!!

38+
D.P.N.=8 dec.09

raluci_b spune:
hehe, acum mi-am dat seama azi era DNP-ul nostru, dar na ca deja maine facem 3 saptamani 
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 miany...davidelul tau ce face?cum se comporta? povesteste-ne despre el...lauda-l un pic ...ca merita mititelul![]() ![]() ![]() 38+fara A.M.R.,trecem pe oricand D.P.N.=8 dec.09 HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI![]() ![]() ![]() |
my_lady,orice bebe merita laudat intr-adevar...toti sunt frumosi ,plini de mutrite care te fac sa zambesti...deci ..ce sa spun ..in afara de faptul ca suntem lenesi la papa ,pot sa zic ca am un copil cuminte (cica tat-su a fost asa cand era bb ,eu nu
miany75 spune:
| citat din mesajul lui raluci_b hehe, acum mi-am dat seama azi era DNP-ul nostru, dar na ca deja maine facem 3 saptamani ![]() mamica implinita de Remus Andrei ![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere |
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui miany75 my_lady,orice bebe merita laudat intr-adevar... cica tat-su a fost asa cand era bb ,eu nu |
...si la mine e exact la fel...sebastian era cuminte cat a fost mic...dormea aproape tot timpul...nici nu stia soacra-mea ca are copil...in schimb eu....parca eram faurita in gura Hadesului...cu mine a fost jale...de aia sper ca fii-mea sa semene cu taica-su..cat e mica..cand va fi mare mi-ar placea sa aiba carcaterul meu si vointza si pofta de viata a sotzului

38+fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09

raluci_b spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miany75
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!! ![]() ![]() |
sar'na la fel

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui raluci_b hehe, acum mi-am dat seama azi era DNP-ul nostru, dar na ca deja maine facem 3 saptamani ![]() |
raluci la multi ani pentru bebe mic si scump...sa va dea DD sanatate...si sa aveti sarbatori pline de lumina

38+fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09

simonette spune:
Dragelor....acuma pot sa fac si eu cinste ca pana acum am fost la servici si nu puteam, nah!
Va rog doamnelor....

Cine, ce pofteste!!!
Va
ca tb sa ma pregatesc de iesire