Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Ca venii vorba de fire fetele care ati facut cezariana...cate zile ati stat in spital?Eu am programata cezariana pe 10 decembrie,adica joi...credeti ca-mi vor da drumul acasa luni?Asta daca voi apuca data de 10...

37+ cu Euard

2 zile, adica pe 20 am nascut iar pe 22 eram acasa

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna ziua tuturor
Declar ca am reusit sa ma odihnesc mai bine, a mai preluat tati din sarcini... cu toate astea dimineata 2 ore am facut plimbari de la 5 la 7 cand e somnul mai dulce... Si Mihnea doarme prost saracutul de la uratii de colici... nu trec ei?!... ne facem noi mari!

betty78, ma bucur ca sunteti bine...A crescut frumos printisorul tau. E bine ca esti perseverenta si mai ales ca fratiorul cel mare il iubeste deja mult Sper din suflet ca Mario e bine si toate analizele vor arata ce sunt doar pete care se vor trata incet incet. printisorii si mamica puternica. Tinem pumnii pe 3 sa iasa totul bine la piticutul mic. Sa ne anunti vestile bune... da?!
Aerul il scoatem si noi foarte greu... si se lasa cu shou si la noi. Am incercat si metoda Monis cu pauza in timpul suptului pt ragaiala.... dar de unde sa mearga.... asa ca ne descurcam cum putem

mihamora, ma bucur ca ai avut putin timp de forum... asta e bine. Cat despre durerile de burtica.... deja au aparaut si la voi.... uffff... tare-s urate. asa le-as lua eu daca as putea sa nu-l mai vad oftand. Cat despre trezit la 3 ore... si mie tot asa mi-a spus pediatra... si mi se rupe sufletul uneori sa-l trezesc sa pape cand stiu ce greu a adormit de la durere si ce obosit trebuie sa fie.... dar asta e.... important e ca papa cand il trezesc... altfel as innebuni de ciuda ca i-am stricat somnul.

dankutza, frumos gestul cu florile... imi place mult. Felicitari pt cumparaturi... sa le porti sanatoasa.

FELICITARI LALU!!! Bun venit printesa Ariana!!!

shtephy, oboseala asta mie imi suna a ceva.... acusica te vedem plina de energie pe aici... apoi hop si bebe mic

LauraG,Krelia si bebe <ihnea regurgiteaza cand papa lacom.... si uneori mult mai tarziu dupa masa.... incerc sa nu ma sperii ... e lacom puiul.\
simonette, si la tine oboseala imi suna a capat de drum... sau ... mai corect un nou inceput

Ura pentru Andre cea relaxata!!!! Ce bine ca a trecut stresul!!!

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Hai My_lady! Nastere usoara!

aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna ziua si de la mine,

Am avut un wekend incarcat si acum am reusit sa recuperez si eu. A fost sora mea pe la mine si mi-a spalat geamuri, perdele, un pic de curatenie... A fost si mamai ieri in vizita la mine si mi-a adus de macare. Le pup. Am fost foarte rasfatata.

Felicitam si noi noile mamicute: Andre, Lalu FELICITARI!!! Sa va aduca bb numai bucurii.

Hai MyLady - Nastere usoara si mult curaj.

Multumim ramona7575 de noutati.

Cred ca am inceput sa fac cunostinta si eu ceva contractii dureroase. Ma doare doar in partea stanga, si pleaca spre burtica. Bebe sta in partea dreapta. Sper sa mai rezist inca doua zile. Dr meu e plecat luni si marti.

CRIS 37+ , Andrei Cristian

Mergi la inceput

Noi avem o problema cu nasucul... se mai infunda... o fi racit micutul meu si eu nu stiu... sau e normal?

aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

cristina_boc, eu am aceleasi senzatii ca tine, dar speram sa mai stam vreo 2 zile ca nu e sotul meu acasa si vine miercuri abia sa ne sustina.

Succes MyLady

DPN:8 dec
Viitoare mamica de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare! Felicitarile mele Andre,Lalu!

Nastere usoara My Lady!

Revin si eu dupa o zi extrem de agitata...bebele doarme acum!

Citesc diun urma si vin sa va povestesc din experienta mea de azi cu bebeloiul

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

GOOO MyLady!!!!

NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!!!
In scurt timp iti vei tine bebelina draga in brate.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Sa va povestesc ce am patit astazi!Am simtit pentru prima oara ca pot comunica cu Raresh...adica, am observat ca imi recunoaste vocea, si ca raspunde la cuvintele mele...De dimineata, dupa ce a papat si l-am schimbat, l-am asezat in patut si am stat sa il privesc...misca din picioruse si manute ca de obicei...la un moment dat am vazut ca zambeste si i-am vorbit...imediat si-a intors privirea catre mine si a inceput sa gangure...un fel de ciiihhhhhh...si apoi un ha....i-am vorbit din nou...a inceput sa zambeasca si sa gangureasca din nou! Sotul a observat si toata ziua au povestit impreuna! Sunt extrem de fericita!

Va pup pe toate!

Am adaugat pozuci noi, pe contul comun...de la o lunitza! Sunt extrem de multe!cine doreste le poate vedea AICI

Monis, ma intrebasei cand facem botezul...dupa Anul Nou...ca vrem sa ne chefuim si nu se fac petreceri in post!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lavi gata! De-acuma ai baiat mare!!! Si scuuuump ca tocmai l-am vazut

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput