Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!
Raspunsuri - Pagina 20
dienutze spune:
| Citat: |
cum se numeste ceaiul ala de la fares? - simplu ceai de lactatie...e cumva www.pcfarm.ro/produs/1170/Ceai-pentru-stimularea-lactatiei" target="_blank">asta? Betty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
da, asta e ceaiul
nu il prepar exact ca la carte, il fac mai apos, adica la un litru de apa pun 4 plicuri de ceai si beau cam un litru pe zi
Mie mi se pare ca ii mai alina crampele lui Rontzi.
Cristinica, eu am stat 3 nopti adica 4 zile, am stat o zi in plus pt ca imi suspectau fetita de niscai boli. De regula a treia zi iti dau drumu acasa.
Alinus, si a mea sta mult la san dar o las, atinge si o ora si ceva... Daca o intrerup nu ma inteleg cu ea, isi roade pumnisorii, urla...
Voi treziti pticii sa pape?! Eu o las sa doarma si tipa ea cand ii e fomita.
Lavinia felicitari pt gangurelile adresate mamii!
Frumos Rarasel!Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii!
sa fim sanatosi!
camelia86 spune:
Lavi e superb Rareshu mic. Si ce mandru se mai uita tati la el...
. Sa va traiasca si la cat mai multe lunitze fericite alaturi de mami si tati.

36+ 
laviniablaga spune:
Va multumesc tare mult fetelor! 

Simonette, draga mea, tu ce mai faci? Cum te mai simti? Sper ca totul e in regula, ca esti cuminte si ca nu faci efort...pentru ca tu, esti mama noastra eroina...si nu vrem sa patesti nimic@

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
simonette spune:
Lavinia ce efort??? Nu v-am zis ca aseara am fost la o petrecere unde am dansat jaga-jaga si alte nebunii??? Si apoi am venit acasa cu sotul si am satbatorit cei sase ani de mariaj!!!![]()

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
37+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 2+!!!!!
dienutze spune:
Simonette, multi ani inainte fericiti alaturi de cei trei muschetari!
Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii!
sa fim sanatosi!
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Am adaugat pozuci noi, pe contul comun...de la o lunitza! Sunt extrem de multe!cine doreste le poate vedea AICI Monis, ma intrebasei cand facem botezul...dupa Anul Nou...ca vrem sa ne chefuim si nu se fac petreceri in post! ![]() Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga |
ce mai semanam cu mami

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere

de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si