Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!
Raspunsuri - Pagina 18
monis5 spune:
Am vorbit cu ANDRE care ne pupa pe toate 

Era tare vesela si avea o voce relaxata cum eu nu am mai auzit-o pana acuma
. A vazut-o pe micuta azi si spera sa o vada si maine, ca e spitalul in carantina. Si tati vine la sfarsitul saptamanii cand iese si ea din spital.
Tre sa fug
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze Cu lapticul vad ca sunt discutii aprinse. Eu bag ceai de lacatie de la fares cam un litru pe zi si galactogil o data pe zi. Iarasi nu am dat completare de 2 zile! Sper sa tina minunea. Dar cred ca atunci cand are puseu de crestere nu fac fata, ar roade tatzi mereu! Acum am altele.... voua cand vi s-au oprit lohiile de curs? Adiac partea rosie. Caci maine fac 2 sapt si curg ca nebunele, oare e normal?? Pup fetele! Sa aveti o zi minunata! ![]() Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi! |
lohiile mi s-au oprit ma refer la sangerarea cea rosie abia cam intre 18-20 z....
cum se numeste ceaiul ala de la fares? - simplu ceai de lactatie...e cumva www.pcfarm.ro/produs/1170/Ceai-pentru-stimularea-lactatiei" target="_blank">asta?
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Am vorbit cu ANDRE care ne pupa pe toate ![]() ![]() ![]() Era tare vesela si avea o voce relaxata cum eu nu am mai auzit-o pana acuma Tre sa fug |
pupam si noi fetele si mesagerul

am scapat de toate firele

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
cristinica09 spune:
Buna gagici!
Am intrat sa va
pe toate si sa felicit Mamicile Andre si Lulu!
Sa va traiasca puiutii,sa fie sanatosi si papaciosi!

My Lady tin pumnii...sa ai nastere usoara si bebita sanatos!

37+
raluci_b spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
lohiile mi s-au oprit ma refer la sangerarea cea rosie abia cam intre 18-20 z.... cum se numeste ceaiul ala de la fares? - simplu ceai de lactatie...e cumva www.pcfarm.ro/produs/1170/Ceai-pentru-stimularea-lactatiei" target="_blank">asta? |
eu mi-am facut acasa ceai de anason si chimen....horor am avut neste crame de ma urcam pe pereti, dar apai saracul bebe, asa ca nu am mai baut
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
simonette spune:
Laurairina iegzact la asta face referire ce-am zis iou......la siecs
La jumaate de ora de la prima am avut si a 2-a contractie daar, mai putin dureroasa decat prima
Insist sa spun ca nu nasc azi
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
37+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 2+!!!!!
cristinica09 spune:
Ca venii vorba de fire fetele care ati facut cezariana...cate zile ati stat in spital?Eu am programata cezariana pe 10 decembrie,adica joi...credeti ca-mi vor da drumul acasa luni?Asta daca voi apuca data de 10...
37+ cu
Euard
Romanitza_31 spune:
Hello burtici si mamici! Asadar ... sa pun si eu niste majorete pentru My Lady 

! Curaj si refacere rapida si o bebita puternica si papacioasa!
Noi astazi facem 39 saptamani in cap, doamne ajuta sa nu stam mai mult de 40, dar asta o sa vad joi la control ....sper sa imi zica dr ca a coborat maimutica mea de pe craca! (la ultimul control bebe era bine mersi sus , colul lung si inchis ....)
38+
POZE +
JUSTIN DAMIAN
ramona7575 spune:
Buna fetelor viitoare mamici sau mamici!!!
Sunt prietena lui Alina (alias My-lady), am vb.cu ea mai devreme, era cam speriata, i-au rupt apa, dilatatia cam mica (3)si dureri mari... i-am spus sa vb.cu dr.sa-i faca o injectie sa se dilate mai repede...
Doamne ajuta sa fie bine si va tin la curent cu noutati.
Are noroc ca dr.este de garda pana maine dimineata...
Vad ca toate o sustineti din plin , o s-o sun sa ii spun, poate asa mai uita de dureri...

My_lady 

Alinus25 spune:
Hello fetele
Pentru inceput bag niste agitate pt. Mylady

. Hai curaj!!!
Felicitari Lalu 

Dankutza La Multi Ani pentru ziua de ieri, in graba in care am scris am uitat sa-ti urez

. Multa sanatate si fericire si nastere usoara

LauraG, al meu inca nu a recurgitat niciodata, oare de ce, nu mananca cat trebuie? Stiu ca Riana recurgita aproape dupa fiecare masa si asta a tinut pana pe la vreo 6 luni.
Betty multa sanatate la Mario si bafta cu alaptatul!
Dienutze, mie lohiile mi s-au diminuat dupa 5 zile si de atunci sunt cu absorbant zilnic, si au trecut 3 saptamani de la nastere, nu sunt intotdeauna rosii.
Si acuma intrebare despre alaptat
(nu am asa experienta si de data asta vreau neaparat sa alaptez mai mult)... bb cand suge trebuie de fiecare data sa inghita, ca al meu la inceputul suptului trage si inghite, dar dupa ce se mai goleste sanul trage de 2-3 ori si apoi inghite si stam la alaptat cate juma de ora.. dar si atunci ii scot eu sanul din gurita ca altfel el tot ar suge... e normal? de crescut a crescut f bine, a pus 1 kg in 3 sapt
O zi minunata fara colici![]()

sa fim sanatosi!