Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!
Raspunsuri - Pagina 17
dienutze spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika fetelor, la cate zile dupa operatie vi s-au scos firele, la cezariana ma refer. ![]() Ramonika si Vladutz ![]() |
La 10 zile de la operatie, dar este un singur fir.
La mine a ramas intr-un lateral de taietura o zona cam rosie, mi-a spus sa pun un prosop la frigider si sa pun acolo cat stau la orizontala, a functionat, s-a retras roseata, asta in caz ca vei avea si tu pb asta, poate nu! Eu am cam facut efort dupa nastere.
Regula de aur: fara efort 45 de zile!!! Cine poate ar fi excelent!
Cine nu... pateste ca mine...ramane cu doar 1,5 kg in plus si maine facem 2 saptamani! Ma rog sa nu fac complicatii! Dar cred ca nu, ma simt inca bine.
Monis, multam frumos! M-ai linistit cu lohiile.

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii!
sa fim sanatosi!
simonette spune:

Curaj Mylady!!! Nastere usoara si o Becca sanatoasa si frumoasa!!

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
37+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 2+!!!!!
simonette spune:
Dragele mele, va multumesc tuturor ptr urarile de ieri!!!

Sunteti minunate!!!!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
37+
cu Nicholas Ellan
AMR 2+!!!!!
bobocel_07 spune:
Felicitari lala si andre pentru puiutii pe care i-ati adus pe lume.Sa va traiasca si sa va bucurati de ei

alexia_07
simonette spune:
Aseara am fost si la ziua unei prietene....mare party! Siiii...am dansat fetelor!!! Apoi acasa am pus-o si de una mica
Da mica, micutza
Adineauri am avut o contractie dureroasa
Dar nu nasc io azi
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
37+
cu Nicholas Ellan
AMR 2+!!!!!
laurairina13 spune:

HAI MYLADY!!! NASTERE USOARA SI BB SANATOS SA FIE!!!

Simonette, sa inteleg ca prestasi aseara ceva iecsercitii ce fac aducere la siecs???![]()
![]()
De esti asa vesela azi![]()
Monis, interesanta ideea cu alaptatu si ragaitul...am prestat si eu, dar rechinila mea nu era asa flamanda, si cand am luat-o de la tatza sa o pun sa ragaie, dupa 2-3 minute de papat....a tras un ragait mic..sau mi s-a parut mie si pe urma nu a mai vrut sa pape
De aia mi-era frica ca daca o iau de la san, in plin proces de alaptat , nu mai vrea..
Dar mai incerc asa macar inca o data..poate functioneaza si la noi, ca tare ne mai chinuim cu aerele din burtica
Ramonika, mie mi-a scos firele dupa o saptamana, deci dupa 7 zile, si nu a durut deloc
, ca tare imi mai era frica si de astea...
Dienutze, eu aveam la operatie deasupra o zona mai vanata-galbena si umflata..mi-a dat doctorita un unguent-hepatotrombin parca..sa ma ung acolo, si vad ca acum s-a retras..incep sa devina doar o dunga operatia asta
In schimb am mari dureri de spate seara
..nu stiu daca au vreo legatura cu operatia sau sunt de la faptul ca o tin pe rechinasa non stop in brate...

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
laurairina13 spune:
Mai fetele, da am si eu o curiozite..De Andre nu stie nimeni nimic detalii???sau am ratat eu postarea...E bine bebitza Chiara, cat a cantarit,cum se simte Andre, etc...
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika monis - da nu se supara flacaul daca il intrerupi din supt cand e flamand? |
Ramo, il las sa ia 'primul fel', adica vreo cateva minute bune si apoi pe umar il tin f f putin, ca scoate aerul imediat si trece repede la felul 2, asa ca nu e cu suparare. Dar repet, nu stiu daca merge la toata lumea.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
betty78 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika fetelor, la cate zile dupa operatie vi s-au scos firele, la cezariana ma refer. ![]() Ramonika si Vladutz ![]() |
la 7 zile
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| citat din mesajul lui dienutze Betty, tinem pumnii ca Eghi sa nu aiba nimicut! Si eu sunt in aceeasi situatie, tot sper sa se repare sau sa se fi inselat doctorita. Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi! |
sa ne ajute DD sa se repare
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

si Vladutz