Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!
Raspunsuri - Pagina 16
monis5 spune:
Ramonika, Lidia - henna rules
. Dar stiati ca doar cea rosie e 100% naturala? Alelalte culori au chestii prin ele...
. Nah, planta asa e ea... rosie.
Mie-mi iese o nuanta f vaga de roscat ca parul meu e f negru de la natura, in schimb imi ies firele albe un super rosu care arata super printre alea negre.
Betty - imi pare rau ca nu ai vesti prea grozave
. Sper ca Eghi va fi harnicutz si va papa la san in continuare si va renunta repede la formula si ca veti identifica problema la Mario cat mai curand. Da Doamne sa nu fie alte chestii
. Ce fain ca Mario s-a apropiat de fratior

Mihamora - sper sa treaca si la voi repede ochisorii.
Auzi, dar nu ai intrebat dr cam de ce sa trezesti copilul din somn? Ca doar acuma nu mai are chiar 3 zile... sau macar pana la cate saptamani e bine sa pape la 3 ore si nu mai rar?
Dankutza - ce zi faina ai avut
... ultima ta aniversare in 2

Miany - daca domnul porc are analizele facute, nu vad de ce nu ai putea sa papi...
Poate te referi la ceva la care eu nu ma gandesc..?? 
My lady - nastere usoara!

Dienutze - eu am 4 saptamani de la nastere si abia acum s-a decolorat... si uneori dupa alaptat inca sunt rosii. Mai ai rabdare putin
.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
simonette spune:
Moooaaamaaa!!! Ce obosita sunt!!!!! Parca sunt batuta cu 
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
37+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 2+!!!!!
monis5 spune:
Sa va zic si sa nu radeti:
eu cred ca am inventat roata
... dar vad ca si Betty are aceeasi problemuta, so... poate mai foloseste cuiva ce am descoperit.
Dupa ce papa un san complet, pot sa ma pun si in cap, ca nu-l pot face pe Iulian nicicum sa scoata aerul. De 3 zile am descoperit ca daca il intrerup din supt dupa prima faza, aia in care suge disperat, cu zgomot, de zici ca vin turcii, si il ridic, ragaie de 2-3 ori de zici ca a baut 3 beri. Apoi il pun la loc la san si continua fericit. Uneori, daca vad ca suge tot cu lacomie, il mai ridic si a 2 a oara si il mai pun o tura la san. La sfarsit nu-l mai chinui ca stiu ca nu iese nimic.
Nu stiu daca merge si la voi, dar m-am gandit sa va zic si voua, poate incercati daca aveti aceeasi problema ca mine si ca Betty.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
nov.dec2009 spune:
fetelor, am pus lista cu sarbatoritele pe decembrie pe prima pagina, ca se terminasera cele pt. noiembrie.
(Ramo)
monis - da nu se supara flacaul daca il intrerupi din supt cand e flamand?
monica_80 spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091
nu mai am timp sa citesc din urma...fete am fost la control...la 12.30 ma interneaza, pana maine nasc..imi voi cunoaste mazarea mea mica..deja am contractii..nu mi s-a rupt apa...tineti-mi pumnii..DD ajuta
My Lady.....iti tinem pumnii..multa sanatate, nastere usoara si un bebe frumos si sanatos!

monica_80 spune:
Betty78, m-am uitat la poze si ai niste copiluti superbi (nu zic ca din asa mamica ....asa copilasi). sa creasca mari si sa fie sanatosi!
DPN:8 dec
viitoare mamica de
Maria
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Sa va zic si sa nu radeti: eu cred ca am inventat roata Dupa ce papa un san complet, pot sa ma pun si in cap, ca nu-l pot face pe Iulian nicicum sa scoata aerul. De 3 zile am descoperit ca daca il intrerup din supt dupa prima faza, aia in care suge disperat, cu zgomot, de zici ca vin turcii, si il ridic, ragaie de 2-3 ori de zici ca a baut 3 beri. Apoi il pun la loc la san si continua fericit. Uneori, daca vad ca suge tot cu lacomie, il mai ridic si a 2 a oara si il mai pun o tura la san. La sfarsit nu-l mai chinui ca stiu ca nu iese nimic. Nu stiu daca merge si la voi, dar m-am gandit sa va zic si voua, poate incercati daca aveti aceeasi problema ca mine si ca Betty. ![]() ![]() |
asa facem si noi si functioneaza

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
dankutza spune:

Hai My_Lady! Bafta multa! Mult curaj!

37+ moi si
Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 36 de saptamani
dankutza spune:
Dienutze Zbuciumix s-a sters de pacate cu florile taras. L-am servit cu un Dots cu branzica de vaci. De fericire, dupa ce a papat, a venit si s-a sters la gura pe pantalonii mei. Doar ce ii imbracasem cu o ora inainte. Dar, tot mi-e drag! Pentru mine, el este primul meu copilas. Ma bucur ca ti-au placut si tie "oltenii-moldovenii-teleormanenii" mei. 
Krelia multumesc de urari si de floricica de la bebe. 
Monis daca stii de cand imi doresc sa fie ultima aniversare in doi....
Este a doua aniversare frumoasa din viata mea. Prima a fost la 24 ani cand m-a cerut Robinitza de nevasta, si a doua acum, "cu burta la gura". Si, cea de anul, va fi si mai frumoasa, ca voi avea un bulguras de aur care isi va baga manuta toata in tortul lui mami. 
Ah! Am uitat sa spun ca am pus poze noi, cu mine la 33 de ani si bebitza la 37 de saptamani.
37+ moi si
Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)