Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

nu mai am timp sa citesc din urma...fete am fost la control...la 12.30 ma interneaza, pana maine nasc..imi voi cunoaste mazarea mea mica..deja am contractii..nu mi s-a rupt apa...tineti-mi pumnii..DD ajuta

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

elo burtici & mamici!
azi sunt matinala...caci de la 8 sunt in sufra...l-am lasat pe tati sa se odihneasca, caci azi-noapte a fost "de garda".

MyLady, Ramonik....asta e, mergem inainte..o sa vedeti si voi cum e (in curand la HBO..stiti cum e vb aia )....si cand ma gandesc ca asta e doar inceputul....urmeaza dintii...si restul...vorbeam azi-noapte cu al meu..."maine-poimaine face un an, maine-poimaine il ducem in prima zi la scoala, maine-poimaine ne zice ca pleaca la disco"

miany, chit ca uit eu, da' hartia nu uita ...si cand o fi mare, o sa-i arat lu' fi-miu..."ete, ce ne-ai chinuit" ...si parca-l aud..."pai da, dar ia-uite ce mare m-am facut"
..cel mai ciuda mi-e cand mai am momente de semi-clacare...si el saracu' plange dintr-un motiv bine intemeiat...da' varza (resp. io )..pana sa-si dea seama ba ca a facut pishu, ba ca a facut kk, ba ca ii e fomissa...intai ii "dau" cu "ce-ai ma copile, ce-ai?"...la care al meu vine si zice.."ceai sau lapte"....si uite asa..
fata plus Davidelu'
ps1. La Multi Ani pt David Andrei, pt maine...caci, daca n-oi apuca sa intru....macar sa stiu ca ti-am urat toate bune pt el!
ps2. mie sigur mi-ai facut pofta cu soriciu' ..da' nu stiu daca om avea liber la el...

miha, asa-mi face si mie Raru' meu....suge ce suge la san, apoi il pun pe umar sa faca "gar", devine o semi-legumita...ma-sa, fericita, zice, "taci ca l-am pacalit, s-a saturat numai din san"..si la cateva secunde...foca, frate...cauta papa cu toata ciresica aia de gurita...daca il pun iar la san, istoria se repeta de n ori..pana nu-i dau completare....
intr-o zi ma gandeam, oare sa nu fie cumva laptele meu prea slab si sa nu-l sature? stiu ca se spune ca laptele de mama e "za best"....dar, totusi....intr-o seara mi-a mancat san si a mai vrut la fel, 100 ml...
si Rares a facut o mica secretie la ochi, ii tot au de vreo saptamana cu tobrex, dadr vad ca nu ii trece (poate nu reusesc eu sa-i pun picaturile cum trebuie, caci mereu inchide ochisorul)..dar deja ma crizez...a trecut o sapt. si eu tot torn cu antibiotic in ochii copilului...

betty, nu mai fi supi cu alaptatul, pana la urma lucrul cel mai important e ca a luat in greutate, nu? Nici eu nu ma las cu alaptatul..macar ziua sa molfaie acolo juma' de ora, chit ca dupa ii dau putin LP....dar, macar, vorba ta, a stimulat lactatia...si ma gandesc ca ar fi pacat sa termin cu lapticul meu la abia 1 luna....
cu problemutele...of..trebuie sa fie bine! tin pumnii. Doamne Ajuta!

dankutza...scuze mii......la multi ani pt ieri, din partea mea si o din partea lui Rares ....acum ca ti-am citit rezumatul zilei de ieri , mi-adusai aminte, ca de varza ce am fost ieri....am uitat sa-ti spun ca vazuti si filmuletele
(codul ala cu [img]... nu merge decat la admin si moderatori ...ca deh..ashea ie p'aci...."cica s-ar incarca serverul".....mi s-a explicat odata...)

felicitari Lalu!!

LauraG, si al meu mai regurgiteaza uneori...cand papa prea mult, de haplea ....atata timp cat suntem pe faza, zic ca e ok

monisule, langa cofi aia gasesc si niste scobitori pt ochi?

gata, fug, poate mai prind si eu juma' de ora de motzaiala pana la urmatoarea chiraiala ...ce poeta sunt ...

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

pup toate mamicile pentru sustinere.

Cu Eghi cu inimioara si eu cred ca este ok, dar astept ecografia sa imi confirme. Eu am suflu sistolic fara o modificare a batailor inimii, ba in plus am facut sport de performanta toata copilaria.

Cu alaptatul nu ii bag decat noaptea, dar vad ca ziua ar sta tot timpul sa suga. O sa bag si o repriza de muls ca sa mai stimulez. In plus este f lenes la dat gaze.....asa ca dupa ce suge, doarme bustean, degeaba ma invart eu cu el si apoi il preia tati ca nu reusim sa ii scoatem gazutele si asta se intampla cel mai mult seara....astfel dupa 30 de min de somn incepe show-ul. In plus nu reusesc sa il alaptez in pat langa mine, decat f greu, adica se intrerupe si trage de san si se enerveaza- cred ca fluxul laptelui creste in pozitia asta si nu ii place.

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

nu mai am timp sa citesc din urma...fete am fost la control...la 12.30 ma interneaza, pana maine nasc..imi voi cunoaste mazarea mea mica..deja am contractii..nu mi s-a rupt apa...tineti-mi pumnii..DD ajuta

38+
D.P.N.=8 dec.09

Nastere usoara si o bebelina sanatoasa

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

felicitari Lalu - bun venit pe lume Ariana
sa intelegem ca n-a vrut sa se nasca natural... uite ca se mai intampla si de astea...

my lady - tinem pumnii

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

GATA..AM BAGAJUL LA USA
AM CONTRACTII DE URLU...
LA 12.00 PLEC....SI CU AJUTORUL LUI DD...SI DUPA CAT DE TARE DOR CONTRACTIILE...POATE PANA DISEARA...NASC...CRED CA O SA IMI RUPA MEMBRANELE..CA N SE RUPE APA

38+
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetelor!
Intai niste zbuciumate pt My Lady!

Hai My Lady! Curaj si nastere usoara!

Bine ai venit bebe Ariana!

Betty, tinem pumnii ca Eghi sa nu aiba nimicut! Si eu sunt in aceeasi situatie, tot sper sa se repare sau sa se fi inselat doctorita.

LauraG si a mea regurgiteaza cam des, si cum zici si tu cateodata si la 2 ore dupa ce a terminat alaptatul! Nu f mult, max cam o lingura. Mi s-a zis ca e normal, sa nu ma panichez. O data a varsat in jet! Doar o data, dar cica si asta e destul de normal.

Miany incearca sa te speli cu solutie de bicarbonat de sodiu, poate ajuta. Ai grija cu "animalul" caci nu prea avem voie asa gras.

Dankutz, super realizarile cu pustiulicii tai!
Cred ca Zbuciumix a fost adorabil cu florile!
Acum tanjesc dupa un shopping la Tako, dar nu scot puiul in aglomeratie inca. Oare cand incep reducerile prin magazine sa mai cumpar pt puiul care vad ca se lungeste deja ?

Cu lapticul vad ca sunt discutii aprinse. Eu bag ceai de lacatie de la fares cam un litru pe zi si galactogil o data pe zi. Iarasi nu am dat completare de 2 zile! Sper sa tina minunea. Dar cred ca atunci cand are puseu de crestere nu fac fata, ar roade tatzi mereu!

Fetelor, va ziceam acu cateva zile de durerile mele de cap. Cand am scos firul de la operatie am intrebat dr care mi-a zis ca e mult prea tarziu sa fie de la anestezie, asta se intampla la 10 zile de la operatie, si ca e sigur inceput de raceala sa iau paracetamol. Dupa 4 pastile la 4 ore au trecut nebunele de dureri!

Acum am altele.... voua cand vi s-au oprit lohiile de curs? Adiac partea rosie. Caci maine fac 2 sapt si curg ca nebunele, oare e normal??

Pup fetele! Sa aveti o zi minunata!

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MYLADY NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, la cate zile dupa operatie vi s-au scos firele, la cezariana ma refer.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

CURAJ MyLady

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere

Mergi la inceput