La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 242

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Miri si eu am capul patrat! Urla astia de zici ca-s apucati, in frunte cu sotu' care urla la ei!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

am pus iara poza ..

http://family.webshots.com/photo/2426667240102349464pajyyX

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Wow ce grasunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ceska sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!!!
Sculareaaa!!! Bine, nu la ora asta....
Eu va dau cafeluta astazi caci sunt treaza de la ora 4.30
caaaalda si pentru toata lumea!!!
Am lipsit iarasi din peisaj fortata fiind de niscai controale de "sus" Eu turbez frate... controale inainte de alegeri si sa ma tina Dumnezeu ce va urma dupa alegeri...
De cand lucrez eu in sistemul asta... de vreo 11 ani, am prins atatea guverne si cam toate partidele politice ( wow ce batrana sunt !!!) dar atatea controale ca in ultima jumatate de an nu am vazut Si laptele pe care l-am baut de la mama l-am descris in note justificative
In fine... noi sa fim sanatosi, cu totii!!! Si sa fie si ei ( aia de ma controleaza ) !

Eleni a mea a fost bolnavioara saptamana trecuta.
Eterna poveste... febra vineri seara ( mai isi punea cineva pe aici intrebarea retrorica de ce s-or imbolnavi copiii astia taman in wek-end...). Antitermice pana luni. Febra in continuare pana spre 39.5 noaptea...
Luni la doctor. Puroi pe amigdale. A trecut, bineinteles, pe antibiotic. I-a trecut. Acum, de ieri a inceput sa mearga din nou la cresa.
In rest, este o zuzulica scumpa si mor de dorul ei cand sunt la serviciu.
Ma omoara in continuare cu sculatul dis de dimineata. Este o minune ca la ora asta inca doarme... De cateva nopti incoace plange in reprize. Nu se trezeste efectiv doar plabge si se arcuieste... O durea-o ceva... o visa urat... habar n-am!!! Cert este ca eu sunt cam zombi! Triasca zilele de concediu fara plata ca le astept ca pe o binecuvantare !!!! De pe 24 pana in ianuarie voi sta acasica...
Fortata fiind si de zilele de concediu fara plata ale educatoarelor de la cresa/gradinita
Ba mai mult, Dimitrakis intra in vacanta depe 11 decembrie.. So, pana pe 23 va merge ziz d zi cu mine la birou...
Va fi "baiatul meu de mingi"... Trebuie sa-l invat sa traga la xerox. sa-l invat unde este contabilitatea, tehnicul s.a.m.d. si-l voi pune la treaba Yupiiiii... imi iau "secretara" De cand visez la asta...

Elle, ti-am admirat fotografiile Doamne ce fete frumoase ai !!!! Mortale sunt!!! Cat despre gelozie...
Ufffff, welcome to the club !!!!! Ai mei au inceput sa se certe urland unul la altul " e mama mea" - spune dimitris / " a ma mama" - replica si eleni ...
si uite asa ma apuca unul de o mana si altul de alta si ma intinde fiecare spre el....
Nu xista pentru niciunul dintre ei nici bunica 9 bine... acum s-a si mutat definitiv de la mine mama) si nici tata!
Doar o mama careia i-ar mai trebui 2 v\brate si inca o gura sa poata vorbi cu fiecare/ sa-l poata tine pe fiecare in brate....
Culmea este ca dimitrakis o accepta pe sor-sa... Eleni nu suporta sa vada ca-l pup si pe el/ ca-l tin in brate...
Solutia mea.... nervi de otel intretinuti cu tutun
Si de multe ori o las pe eleni sa planga/urle/tipe si-l bag in seama pe dimitris ... Car enu urla, nu tipa dar are o privire de caine batut daca simte ca-l las pe el in favoarea lui sora-sa de mor cand ma uit la el...
Sa-ti spun ca la o luna de viata a lui eleni mie inca mi-era frica sa pun mana sa o spal dar dimitrakis isi baga in fiecare seara mainile in apa si o spala...
Incurajeaz-o pe eva sa te aute cu anna.
Nu te astepta la minuni.
indiferent ce vei face de acum incolo tot le vei supara - mai mult pe eva
Hai ca sunt "optimista" rau... Taman sfaturi d'astea iti trebuiesc...
Dar eu te cunosc si stiu ca esti o mama minunata si o vei scoate la capat !!!!

Offfff, trebuie sa ma pregatesc de plecare....
si vroiam sa spun fiecareia cate ceva

A, alinush... vreau sa vin e\si eu duminica la teatru masca !!!
99% voi veni !!!
Abia astept!!!!!
Vine si luca, nu?! O iei si pe anita ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

toamna2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

laura, mi-ai luat-o inainte:)))

asa va sa zica, ai facut cafea, da si mieeeeeeeeee! eu incep un shift cretin de la 7 - ora normala ziceti voi, dar dupa cateva zile de huzur de la 9.... god cat conteaza 2h diferenta. cum puteam doamne iarta-ma sa ma treesc in vara zile la rand la 3 dimineata si 2jumate fara sa comentez? ba imi mi si placea. e clar... sunt nebuna:)

dar de cate ori am shifturi d-astea habauce, nu dorm noaptea...de frica s anu adorm... asa si acu. ple in 10 min, dar sunt treaza de 70:)))

laura, daca se suprapun plansetele cu boala... nu prea ai ce-i face. nu uita ca intra in perioada de cosmaruri. dca o lasi in pace ii trce momentul fara probleme. uita, nu-si aminteste dimineata. imi dai voie sa iti dau o suestie? mereti la NY:)))) asta l)a potolit pe sacha care doarme de la 8-8!!!!! sa bat in lemn sa zic bogdaproste! sia cu fac mofturi daca ma trezesc eu la pishu:))))

rli, zau daca ieri maia veam un nerv intreg in ctia craniana. mi i-au intins pe toti. a venit ala de la agentie sa semnam... era prea devreme sa punem micii in pat... nu vreis a stii ce-a iesit aici. s-a lasat cu cd-uri simonzi ratacite linse, cu trantit pusculita d ela ikea, cu tipete si urlete... o fo zis omul ca suntem dusi.... dar atrecut. azi o luam de la capat....

am semnat pt casa. sa speram ca e de bine.

ceska, sper ca aveti si voi vesti bune! va doresc din suflet. macar asa o sa puteti sarbatori si voi mai optimisti.

pusici si.... la job

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
vin si eu la cafea chiar daca o fi deja rece......e buna si-asa.
Laura_D,
aproape ca ti-o luam inainte cu trezitul azi... gaza a stat de straja patriei de la 2-5. Vroia sa ii aprind lumina sa iesim din dormitor la DVD cu Winnie sau Mowgli, apoi vroia sa manance cereale cu lapte la dimineata desi pe la 2 bause lapte ca lumea..... discutii, maraieli, l-a trezit pana si pe taica-su care doarme bustean. Nu stiu ce are e deja a doua oara saptamana asta. Asa ca nu se cheama ca am dormit ca belferi pana la 8:5 ci doar ca am recuperat orele de nesomn de peste noapte.

Pssssssst! A ajung chiar acuma toilet trainerul comandat. UN pachet mare dar usor.
Gaza: Was da drin? (ce-i inauntru?) si incepe sa rupa marginea de scotch a cutiei.
Dunkel, da drin?! (e intuneric inauntru?) Aufmachen! (Deschide-l!)
Komm!.... hai!
Ma duc .....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Elena, in poza asta Sophia seamana leit cu Eva
http://family.webshots.com/photo/2059224900102349464zlcpSG

vroiam sa-ti spun ca si Daria face la fel ca Eva, tot timpul dupa mine, mama in sus mama in jos. dar acum incerc sa bag la cap sfaturile pe care le primesti tu de la fete si sper sa nu ajungem si noi la astfel de probleme.

noi am fost plecati la multe cateva zile as aca nu am apucat sa uram LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei de Sf.Andrei.

Miri
, ma bucur mult pt.reusita mutarii in casa noua. si felicitari pentru prima jumatate de drum trecuta cu bine.

pozici nu am reusit sa vad, poate reusesc maine, la serv e cam nebunie.

Simona, felicitari pt trecerea la canita. noi tot cu lingurita papam lptele, nu vrea altfel.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 22+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Zuzuline bubuline, matinale sunteti azi!

Laurici va veni tot familionul la teatru, in frunte cu Luca si Anita! Sper doar sa nu fie ploaie sau vant, pentru ca amfiteatrul unde va avea loc evenimentul este afara. Daca vii sa nu uiti sa le dai puiutilor cate un globulet sau decoratiune pe care sa le puna in bradut! Abia astept sa va vad!!!

Mirikule, sau sa zic Canuta om sucit? Cred ca Miku rasfatatu' din tine realizeaza ca e totusi trambalare si ceva stres la o mutare si de-asta parca ai da inapoi. Dar sunt sigura ca o sa-ti placa noua casuta. Sa ne trimiti poze!

Ceskule eu nu stiu cum rezisti la regimul asta de (ne)somn! Oare ce-l supara pe Benji? Ce-ati facut cu mansarda? Sau n-ati primit inca raspuns? Eu tin inca pumnii!

Mary, cum mai e burtica?

Rlc, tu mai ai atat de putin!!! Ce repede trece timpul!

Elle , ce dulce e Anna gashunica la baita!!!

Roli , mie mi-e dor sa-i am pe amandoi acasa. Abia astept sa o aduc si pe Ana acasa.

Ema vad ca la tine decurg binisor "ostilitatile" cu nazdravanii! Bravo!

Vera totusi imi pare ca brotacelul tau face prea des otite. Nu ti-a spus medicul care ar fi cauza acestei sensibilitati la el? Nu poti face nimic pentru a intari putin sistemul imunitar?

Pupaceli maxime!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

(sunt curioasa sa vad daca obtin vreo reactie! )

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare zuzici !

Iata ca de ce mi-era frica , n-am scapat...Sara s-a captusit si ea cu virusachele care m-a chinuit pe mine si azi noapte mi-a facut febra 39 . A fost o noapte horror , a marait si s-a jelit pana pe la 7 dimineata , mi-a vomitat nurofenul si m-a innebunit ca o dor "tetetele" , adica sosetele ( i-am pus in picioare sosete cu otet , ca sa-i scada febra ). Pe la 7 a adormit si ne-am trezit impreuna la 10.30. Azi a fost in forma , parca avea motoras in fund , dar tot cu febra. Daca nu ar avea febra , nici n-ai zice ca e bolnava , nu tuseste , nu stranuta , n-are muci...ma bucur ca mananca si e activa. Sper ca viroza asta sa treaca repede . Eu am zacut doua zile si mi-a fost groaznic de rau , dar in a 3 a zi nu mai aveam nimic. Poate da Doamne si-i trece si ei pana duminica ca programasem o vizita la nasii nostri la Calarasi si nu vreau s-o ratam.

Maine am programare la mamografie si am asa niste emotii...De cateva luni ma dor sanii , mai ales in a doua parte a ciclului , dupa ovulatie cand devin foarte sensibili si mi se formeaza niste noduli , in special la sanul stang la care , nici acum , dupa 1 an jumate de cand nu mai alaptez , nu mi s-a oprit secretia lactata...daca strang de sfarc mai ies cateva picaturi de lapte.Dr. ginecolog mi-a zis ca am mastoza fibrochistica dar ca e necesar sa-mi fac si mamografie pentru a elimina complet prezumptia ca nodulii sa fie de alta natura.Sper sa fie bine , Doamne-ajuta !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput