Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 7
mihaelacg spune:
OLGA, nu prea am dat-o pe spate cu spanacul.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg OLGA, nu prea am dat-o pe spate cu spanacul. ![]() din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZE cu 2 ochi albastri http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698 |
Hmmm, atunci incerc altceva. Lasam spanacul pe mai tarziu

Olga, mamica lui David iepurasul

alina.n spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg BUNA DIMINEATZA ! NOVUS, tare buna cafeaua ta. Despre Alexandra nu pot sa spun decat ca-i tare frumoasa, iti vine sa o mananci nu alta asa rosioara cum e.pt. Cativ: 1. si noi am luat vit. C cu vigantol si in plus cu calciu. nu a fost bai, asa a zis dr. 2. si eu ii dau mariei suc de portocale bine 10 ml acolo ca mai mult nu bea simplu sau in amestec. azi i-am facut suc de clementine. 3.eu spanac am luat concegat si l-am facut cu galbenus de ou. Olga, si noi am mai patit asa cu mancarea, a iesit rpd aproape la fel cum a inguritat-o. Ilinca, eu m-am panicat o tara pt ca maria mea daca e in grafic, e pt "rezervele" pe carea le-a avut pana in luna 6-a.m-a ingrijorat faptul ca nu a mai luat in ultimul timp in greutate. Am inceput de 4 zile sa-i dau papa la program si sa-i scot sanul noaptea sa se trezezsca mai flamanzila dimineata. In prima noapte s-a trezit la 2 si a stat treaza pana la 3 jumate(€nu a primit san) a doua noapte s-a trezit la 1 si a stat treaza pana la 2 jumate tot fara san. a treia noapte s-a tezit la 5 dimineata i-am dat san atunci ca veneam cu fructele la 9 si azi noapte s-a trezit la 4 dimi si iar i-am dat san ca la 9 am venit cu fructele. de cand nu mai papa san noaptea decat daca se trezeste spre dimineata, papa fructe 100-120 gr. se vede ca-i este foame, cere singura pa_pa-pa_pa mananca si la pranz si seara cereale. faza e ca trebuie sa-i dau cam la 4-5 ore sa-i fie ff foame. iar papica de pranz papa cam 80 si suplimentam cu tzitzi. seara cereale tot cam 80 si tzitzica cat cuprinde. ma declar multumita de cand i-am facut cat de cat program. sa vedem daca-i rezist cand se uita cu jale la tzitzile lu mami. din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZE cu 2 ochi albastri http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698 |
mihaela dar dac anu-i dai san seara cand se trezeste nu plange de foame?cum reusesti asa o culci la loc?
te intreb pt ca si eu am vrut sa fac asta dar cu bibe pt ca noi ne trezim sa papam noapte laptic de 2-3 ori si voiam sa-mi mai scot o masa...
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
un vot va rugam
Dodo-pui spune:
Buna si frumoasa duminica va doresc...
Azi sunt mult mai bine...
vineri dimineata m-am trezit ca nu mai puteam bea nici apa se ublase limba si niste ganglioni de la o infectie cat "casa poporului" la dantura...am fost trecupa pe antibiotice(sintetice-caci eu sunt alergica la peniciline si multe altele...)iar am fost la un pas sa vorbesc cu mama(l-am sperit pe Bodo si Dan)fata se uita dar nu a priceput ce-i...a trecut(In lupta corpului cu infectia si antibioticele...a reactionat inima destul de urat)
Dar a trecut acum fac ceva dulce (mancare am) pentru maine e sf Andrei iar Bodo al meu
e si Andrei.
Spanac nu am dat la copil mic....
cum se face...stiu ca s-a scris candva in trecutul fff indepartat pt memoria mea.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaelacg spune:
alina, si maria papa san noaptea de 2-3 ori. i-am scos sanul brusc(mama denaturata)
adoarme intrun final, cu degetul in gurita.incerc si cu bibe cu compot sau caei pe care il tin pe ca;orifer sa nu fie prea rece, dar bea ff putin cam 10 ml, ea nu stie de bibe.
de maine incep si campania anti-degetel.![]()
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
alina.n spune:
olga da mi-a iesit ,daca vrei spune-mi cum ai procedat tu sa vad ce anume nu a fost ok
...a si ma bucur ca ti-a fost util sfatul cu apica ![]()
sa va zic cu ce ne-am mai diversificat noi![]()
am papat ou cu brocoli+cartof+unt
mango + cereale
spanac si borcoli in supita
cam asta am introdus si vreau sa-i mai dau ananas
vorbeati de citrice -sunt ff bune in sezonul rece pt ca au vitamina C -eu ii dau cate 1 mandarina chiar si 2 pe zi (suc-e mai dulce decat portocala)
noi avem pb cu gingiutele, ne dor tare 
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
alina.n spune:
tot eu ![]()
olga citesc in cap trecut ca vrei sa dai de cei de la indemnizatii?
inceraca te rog la nr asta de la juridic-aici pt dosare si indemnizatii este 021/2509023
si la 021/2509020 sau 21--aici pt alocatii parca
dar in timpul zilei pana in pranz...
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
olishka spune:
Dodo
sa treaca cat mai repede. Si mie imi iese acum o alta amsea de minte si este tare nasol.
Alina stiu unde am gresit: nu am pus continutul la caldurica. Eu il lasam pe masa de la bucatarie. pun si eu pe calorifer. Borcanul trebuie acoperit? 
Olga, mamica lui David iepurasul 

alina.n spune:
| anca_nicolae Fetelor, sa imi scrieti in clar cine e copilasul, ca am primit o poza tare frumoasa, de la danutz.bogdan. Eii, cine este? Copilul nu cred ca deja are adresa de mail, deci, cine-i frumuselul? Alta e treaba cand vad la subject un titlu precum: "dragoana". pai as putea avea dubii? . Si la Pisik imi fu clar :). |
deci eu pot sa scriu semnat doamna prim-ministru
mai zi si mie adresa ca am ratat mesajul plzszz
| chatonel Fetelor, fie-mea are candida in gurita si mi-a dat-o si mie... acum luam un gel amindoua si vad ca mie imi provoaca singerari pe intestin, o fi normal? De dimi am crezut ca am si io ca Mutzu, rotarivirus |
si noi ne-am chinuit cu asta ,am primit o solutie ce se prepara in farmacie cu glicerina si inca ceva (am reteta dar nu pot descifra ce scrie pe ea)-si in 2-3 aplicari a trecut -sa incerc sa fac o poza/scanare?
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
un vot va rugam
Pisik06 spune:
Hello fetele!
LA MULTI ANI DRAGOS!
LA MULTI ANI PRINTESA LUANA!
LA MULTI ANI! IULIA PETRA, DARIUS, SILVIA IOANA, GEORGE ANDREI!
LA MULTI ANI! mamica AZU!
DODO, sanatate multa!
ILINCA, felicitari pt progrese! Nu da cu rosii, dar mie nu mi se pare ok ca la 1 an si 8 luni un copil sa pape doar o masa pe zi si in rest tzitzi
MIHAELA, cred ca ma duc in piata sa iau mere (oricum trebuie sa ma duc, ca imi trebuie si pt Ana) sa fac strudel
MONICA, pot sa te rog sa mai pui o data link-ul la papusaica cu suzeta? Stiu ca atunci doar am admirat-o, dar nu am salvat, ca nu stiam ca imi va folosi. Acum insa mi-am dat seama ca mama are o prietena f buna in Franta, care ne poate trimite papusa de Craciun
. Multumesc mult

Ana ne face figura a doua zi la rand. Ieri a adormit exact cand trebuia sa plecam la o cununie si evident ca nu am mai ajuns (ne-am dus doar noi dupa amiaza la petrecere), iar azi tocmai ne pregatisem sa iesim cu ea, tati sa ramana cu fata in parc si eu sa trag o fuga la Gaudeamus. Ce a facut Ana? A adormit si doarme si acum
. Cand vrem sa doarma doarme? Nuuuu, ca dauneaza![]()
Si ca tot veni vorba de ieri, sa va zic cat sunt de sensibila la tot ce tine de bebei - stiam asta, dar acum parca mi s-a parut prea de tot sensibilitatea mea. Ieri am fost la petrecerea asta care s-a tinut intr-un soi de taverna, un restaurant cu specific medieval. Frumoasa locatia, dar na, cu fum galagie si tot tacamul. Noi eram intr-un salon iar in salonul de langa erau oameni veniti normas sa manance, sa bea, sa mai stea la o vorba, na, ca sambata seara. Si la o masa erau o pereche cu o fetita. Eu zic ca era aprox de varsta Anei, sotul zice ca era mai mica. Ideea e ca au ajuns pe la 21:00 cred, noi am plecat dupa 23.00 si ei erau inca acolo. Copilul era cuminte, dar avea ochii injectati si rosii de fum si probabil oboseala. Mi-a frant inima imaginea asta si va rog sa ma credeti ca tot drumul si apoi pana am adormit m-am gandit numai la fetita aia. Si acum am imaginea ei in minte - un bebe asa mic si inocent tinut in galagie si fum la 11 noaptea de niste parinti...nu vreau sa ii numesc ca deja cred ca mi-am depasit atributiile
. Dar ma revolta rau astfel de chestii.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente