Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 6
mihaelacg spune:
http://www.vreaubio.ro/279-paste-fainoase-litere-pentru-supa-rapunzel-bio-250g.html
astea is pastele. sunt micute si ii plac si astea.
tu ilinca, sa vezi ce am facut ieri....un strudel cu mere si multa nuca, "stropit" cu sirop de caramel cu suc de portocale si bucati de portocale auncate la misto pe langa strudel.
Dyana, ma bucur ca mutzu e bine
aia da mostenire(biblioteca) bine ca nici cu apartamentul nu mi-e rusine. niste oameni deosebiti.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg tu ilinca, sa vezi ce am facut ieri....un strudel cu mere si multa nuca, "stropit" cu sirop de caramel cu suc de portocale si bucati de portocale auncate la misto pe langa strudel. |

trimite macar reteta !!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Nu-ti scrie mic cu roshu ca ai depasit limita admisa? Ca io asa am patit de cateva ori; in cazul asta trebuie sa stergi din ele. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
S-a rezolvat ! era o eroare de la ei
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Sa va zic ce victorii am repurtat io azi si eri . Si azi a mancat inca o jumatate, ce sa zic, cam un total de 70 de grame azi si ieri, dar e un progres? Esteeee! |
felicitari Sophihi !! 
Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg i-am facut mariei fasole verde cu sos de rosii, ulei de porumb si usturoi. i-a placut ![]() ieri i-am facut paste cu acelasi sos. ma duc sa vad cum se cheama pastele, poate va intereseaza si pe voi, ca sunt micute, paste alfabet si-s BIO cica. |
Fasolea verde e din aceea congelata? sosul de rosii e bulion de casa adica ?
Si o ultima intrebare
Mami lui
mihaelacg spune:
pai e simplu.
o foaie de foetaj o umpli cu mere curatate de coaja, calite in putin unt, arome de care vrei tu, miez de nuca si zahar cat vrei tu.
eu tot ce fac nu fac cu cantitati exacte. pun din ochi si dupa gust. merele erau fff dulci si am pus zahar mai putin, mai ales ca am facut si sirop caramel. asa, dupa ce faci compozitia( eu am facut-o din 6 mere mari) pui foaia de la foetaj in tava(neunsa) pui pe mijloc umplutura iar ce-ti ramane in parti, tai fasii cu cutitul dupa care te apuci sa impletesti.o fasie pe-o parte, o fasie pe-o parte si tot asa. vezi sa mai lasi dupa umplutura pana sa tai fasiile vreo 3-4 cm in stanga si-n dreapta. dupa ce ai terminat, bagi la cuptor.tb sa-ti iasa ceva in genul asta(aia cu mere mi-a iesit mai faina decat cea cu branza)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5409463965491467410
dai la copt.
separat topesti zahar 5-6 linguri pui si zeama de la o portocala si vreo 50 de apa, lasi sa se faca siropul bine( sa se topeasca zaharul) si pui si o portocala taiata felii.
cand scoti strudelul din cuptor si-l pui pe platou, il stropesti pe tot cu siropul caramel si pui portocalele pe langa.
asta e tot, pofta buna
tb sa fac o poza la ala de ieri dar l-am halit asa repede, se uita soacra-mea la mine ca la urs.i-am pus ei o portie, lu tati o portie si eu restul ca doar eu alaptez si lapte-n tzitzi nu se face cu apa chioara. asa i-am zis soacrei dupa ce m-a vazut cum bagam in mine![]()
POZE cu 2 ochi albastri
mihaelacg spune:
novus:
fasolea da, este congelata, am luat una cat se poate de bio.
sosul de rosii e de la conserva, am luat conserva cu rosii in suc propriu iar la ingrediente doar asta scria ca ar contine. roii in sos propiu atat. am gasit si alte cutii care mai contineau cate ceva .
pastele merg date si asa intregi. ele is micute.merg puse si in ciorba. eu i-am dat o parte intregi si o parte un pic blenduite.
am uitat sa va zic ca in sosul de rosii jumatatea de catel de usturoi doar am "scaldat-o" nitel prin sos, dupa care am scos-o. i-a dat gust bun. si am avut si carnita de iepure blenduita in sos.
POZE cu 2 ochi albastri
alina.n spune:
hallo tu fetele
sunt in urma cu cititul,poate apuc sa recuperez ceva
am intrat sa va salut si sa va zic ca eu am facut aseara iaurt pentru bebe cu lapte din comert zuzu rosu si a iesit foarte bun
deci se poate ,incercati si voi![]()
pt doritoare mai va scriu o data cum am procedat:
-1cana lapte (zuzu rosu -3.5%)am dat in fiert ,am lasat sa se raceasca putin ;
-1/2 iaurt (am folosit cremoso insa la urmatoare portie voi folosi 2 linguri din iaurtul facut acum) am pus intr-un borcan mic de sticla si am adaugat mestecand laptele caldut pana am umplut borcanul;
-am pus capac si am lasat borcanul pe calorifer de seara pana dimineata 12ore cand l-am verificat si se facuse ,apoi am bagat borcanul la rece
asta e tot
miha interesanta reteta dar eu nu vad poza 
novus incerc sa te contactez pe mess 
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
olishka spune:
| citat din mesajul lui alina.n hallo tu fetele sunt in urma cu cititul,poate apuc sa recuperez ceva am intrat sa va salut si sa va zic ca eu am facut aseara iaurt pentru bebe cu lapte din comert zuzu rosu si a iesit foarte bun deci se poate ,incercati si voipt doritoare mai va scriu o data cum am procedat: -1cana lapte (zuzu rosu -3.5%)am dat in fiert ,am lasat sa se raceasca putin ; -1/2 iaurt (am folosit cremoso insa la urmatoare portie voi folosi 2 linguri din iaurtul facut acum) am pus intr-un borcan mic de sticla si am adaugat mestecand laptele caldut pana am umplut borcanul; -am pus capac si am lasat borcanul pe calorifer de seara pana dimineata 12ore cand l-am verificat si se facuse ,apoi am bagat borcanul la rece asta e tot miha interesanta reteta dar eu nu vad poza ![]() novus incerc sa te contactez pe mess ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! un vot va rugam |
Deci ti-a iesit pana la urma. Super!!! O sa mai incerc si eu atunci

Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
Mihaela i-a placut spanacul cu ou? As incerca si eu astazi pt David. La strudele nu ma bag![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

. Si azi a mancat inca o jumatate, ce sa zic, cam un total de 70 de grame azi si ieri, dar e un progres? Esteeee!