Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 5
olishka spune:
Buna dimineata 
Novus faci si-un ceai?
Sa aveti o zi minunata!!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

simina_kin spune:
Eu nu ma pot loga pe IE de vreo saptamana
, merge numai mozilla
LA MULTI ANI DRAGOS
Oli
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Buna dimineata ![]() Novus faci si-un ceai? Sa aveti o zi minunata!!!! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
E gata si ceaiul !! fructe de padure, e bun ?!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui novus De ce nu imi pot accesa mesajele private !!Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nu-ti scrie mic cu roshu ca ai depasit limita admisa? Ca io asa am patit de cateva ori; in cazul asta trebuie sa stergi din ele.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui olishka Ilinca cand ne pui si noua poze cu modelul Sophiphi si caciulite made in Deva? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Ii face tata'su azi, in aer liber, cu aparatul lui profi, ca al meu aparat scoate pze nashpa, mai ales in casa...din 20 de poze in 15 ii ies ochii rosii ca la elefantul ascuns in cires, desi io reglez red-eye removeru'!!!

Sa va zic ce victorii am repurtat io azi si eri
. Si azi a mancat inca o jumatate, ce sa zic, cam un total de 70 de grame azi si ieri, dar e un progres? Esteeee!mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
E gata si ceaiul !! fructe de padure, e bun ?! ![]() ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Buuuun, buuuun

david este la scoala. Are numai 10 pe linie
Olga, mamica lui David iepurasul

mihaelacg spune:
BUNA DIMINEATZA !
NOVUS, tare buna cafeaua ta.
Despre Alexandra nu pot sa spun decat ca-i tare frumoasa, iti vine sa o mananci nu alta asa rosioara cum e.
pt. Cativ:
1. si noi am luat vit. C cu vigantol si in plus cu calciu. nu a fost bai, asa a zis dr.
2. si eu ii dau mariei suc de portocale bine 10 ml acolo ca mai mult nu bea simplu sau in amestec. azi i-am facut suc de clementine.
3.eu spanac am luat concegat si l-am facut cu galbenus de ou.
Olga, si noi am mai patit asa cu mancarea, a iesit rpd aproape la fel cum a inguritat-o.
Ilinca, eu m-am panicat o tara pt ca maria mea daca e in grafic, e pt "rezervele" pe carea le-a avut pana in luna 6-a.m-a ingrijorat faptul ca nu a mai luat in ultimul timp in greutate.
Am inceput de 4 zile sa-i dau papa la program si sa-i scot sanul noaptea sa se trezezsca mai flamanzila dimineata.
In prima noapte s-a trezit la 2 si a stat treaza pana la 3 jumate(€nu a primit san)
a doua noapte s-a trezit la 1 si a stat treaza pana la 2 jumate tot fara san.
a treia noapte s-a tezit la 5 dimineata i-am dat san atunci ca veneam cu fructele la 9
si azi noapte s-a trezit la 4 dimi si iar i-am dat san ca la 9 am venit cu fructele.
de cand nu mai papa san noaptea decat daca se trezeste spre dimineata, papa fructe 100-120 gr. se vede ca-i este foame, cere singura pa_pa-pa_pa
mananca si la pranz si seara cereale. faza e ca trebuie sa-i dau cam la 4-5 ore sa-i fie ff foame.
iar papica de pranz papa cam 80 si suplimentam cu tzitzi. seara cereale tot cam 80 si tzitzica cat cuprinde.
ma declar multumita de cand i-am facut cat de cat program. sa vedem daca-i rezist cand se uita cu jale la tzitzile lu mami.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
mihaelacg spune:
i-am facut mariei fasole verde cu sos de rosii, ulei de porumb si usturoi. i-a placut
ieri i-am facut paste cu acelasi sos.
ma duc sa vad cum se cheama pastele, poate va intereseaza si pe voi, ca sunt micute, paste alfabet si-s BIO cica.
pana atunci va invit la o portie de placinta.
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5409456507776010258
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
Ilinca_M. spune:
Aoleu, Mihaela, cat masochism, sa stai cate o ora jumate treaza in toiu' noptii rezistand pe baricade
Da' bravo daca papati asa de bine, asta da evolutie. Am uitat sa zic ca de ex. baietelul ala de 1 an si de 8 luni de care am zis cica mananca papa doar 1 data pe zi, in rest tzitzi (speeer totusi sa nu ajungem si noi chiar in halu' asta!!
)
Of, am uitat sa zic cat de delicioasa e Alexandrasi ce bine-i sta in roshu!! Cu caciulitza aia ca focu' sigur n-o deoache nimeni!
7luni
Ilinca_M. spune:
Vai, ce mi-ai facut cu placinta aia, baloshesc aici ca Manole si Sophiphi cand ii dau dintii la un loc!!
7luni