**Zmeurici de iulie-august 2009 (16)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Inutsa,sanatate multa Biei!!!Sa reveniti cu vesti bune!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
flosideea, Giova, ungaras, inutsa...sarumana...tare bine mi-a prins...chiar daca ieri am fost putin cam obosita...da a trecut...ne pregatim de turul 2...mos Nicolae...ca il cheama Nicolae pe al meu frate...pe 12 e ziua sotului, pe 19 botezul, pe 27 cununia noastra religioasa si nu mai pun la socoteala Craciunul si Anul Nou
ungaras...nici eu nu stau in Romania...am fugit insa de acasa de la barbat ca sa ma mai ajute mama putin ca altfel o luam pe campii...24 din 24 de ore cu Darius. nu zic ca sotul nu ma ajuta....ma ajuta ft mult dar eram si eu prezenta....simteam nevoia sa ma dezlipesc putin.
mai acusica taty pleaca spre noi...cu masina...deci pe maine e in Romania...abia astept...ca ni s-a facut dor de el.
inutsa...seara sa te duci in Podul Ros....cand se aprind bradutii de la rond....super
va...ma duc ca latra piticul....serios ca asa face...parca latra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

inutsa sanatate multa pt Bia
Giova...sa dea domnul sa nu aiba reactii....si eu tre sa ma misc sa ma duc....pe luni, marti....sa vedem cat mai are, ca si kg, cm, etc si sa-l intep....mititelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Neata fetele,
ce mult ati scris , tre sa recuperam

ieri am fost la targul de bebei cu fratele ,cumnata si nepotelul, Alex a ramas cu strabunica. vreau sa va zic ,ca am cumparat putine lucruri cu o gramada de bani nu imi venea sa cred acasa ca sunt asa putine .....in sfarsit am gasit la targ niste carticele pt bebei tare frumoase ,Alex e un pic cam mic pt ele dar e fascinat au pagini groase si sunt cu tot felul de animalute careau corpul din material sau fel de fel de texturi, oglinjoare, o sa incerc sa pun un filmulet.....si alte carticele cu muzica ,imaginea si textul fiecarei pagini are un buton pe margine si scoate sunetele potrivite cu imaginea, ma rog nu stiu daca explic bine oricum suntbestiale mai erau o gramada pt copii mai mari cu dvd-uri interactive ...o nebunie ,dar toaate in engleza, mi-ar fi placut si in romana.

am mai luat si scaun de masa ,de la peg perego prima papa diner si tot felul de jucarele...ahhh am gasit la Cora biberoane de la avent bpa free sunt mai galbui un pic si ambalajul este cu auriu (daca intereseaza pe cineva).

preturile sunt ca in magazine nu sunt mai mici, am dat pe niste salopete cu totul de la piciu 30-40lei si le-am luat pt 9 luni si ne sunt tocmai bune in 2-3 sapt nu ne mai vin daca mai crestem asa, ca si noi avem 8,4kg si 72cm cred, asa am masurat eu

ne ducem sa mai citim

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata...am hranit piticul...e marait de la dinti...in spate e rosie gingia...sper sa iese coltisorii cat mai repede...caci cred ca ies la amandoi.

acum e in fundic se joaca cu jucariile si fosneste de zor la punga.
Si catelul vorbitor ii place, il da cam rar marco, dar altul nu mai cumpar.

Meleea sa va fie de bine cumparaturile sa foloseasca cu folos scaunul de masa si cat mai mult si sa se joace cu jucariile.
Emanouela uau cate evenimente aveti...in ultima luna din an le-ati comasat pe toate.
mQQm la cat mai multe lunitzxe lui Oliver!
Pony ma bucur ca-si face efect Infant formula, doamne ajuta sa bea laptic si pe timpul zilei.
Rallu asa am patit si noi aseara...mi-a dormit de la 21 la 23 si pe urma papa si pana la ora 24 a tinut-o numai in rasete si chiuieli. L-am pus in patut, stins becul si a adormit pana la urma...

merg sa mai citesc si revin

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Blanca....super tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca cine stie ce s-a intamplat de au trimis de 2 ori si la intervale mari de timp.
Inutsa imi pare rau ca e Bia bolnavioara, sper sa-i scada repede febra. of ce noapte ati avut...poate e vreo viroza pacatoasa, nici nu e de mirare la cate grade sunt afara. va asteptam cu vesti bune d ela medic.
Pooh sa stapanesti sanatoasa masina. de ieri am renuntat la paine si la mai putine dulciuri...musai sa scad rapid la 62 ca nu se poate asa.
Anemona uauu avem un alt grasunel aici...cel mai cel.....
Siacob nu sta singur in fundic...sta sprijinit si mai cade in parti, dar nu-l las mult timp. tot asa mai inclinat sta mai mult.
Alex@sara ne rugam sa treceti cu bine peste aceste interventii.
Uliiasi la cat mai multe lunitze lui david.

merg la treaba, dupa ce adorme gogoasha, ma bag la .
maine are Marco concurs la inot asa ca nu o chem pe tanti la curatenie.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

uite aici http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/CuBuniPedagoaga?authkey=Gv1sRgCJrT0pbry4H8-AE#5411316233651367986

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Am o intrebare la fetele care au scaun de masina. Stiu ca s-a mai discutat subiectul si-mi cer scuze ca va bat iar la cap.
O prietena de-a mea vrea sa-si ia si a auzit ca scaunul de la Chicco Key 1 Isofix Universal e bun, doar ca a gasit 2 modele: unul care se prinde cu centura masinii, asa cum se prinde si scoica si unul care are o centura proprie si se prinde cumva de bancheta.
Voi de care aveti si oare care din cele doua modele e mai bun?

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

inutsa sa dea DD sa se faca bine Bia cat mai repede.sa vii sa ne anunti ce a zis d`nul dr.
meleea foarte draguta carticica,iar Alexandru...o dulceata!are si un glascior...
Giova super ce scrie acolo.m`ai facut sa rad,sa uit putin de emotii.
sora mea s`a internat,dar crede ca numai pe la 14 o va opera.are contractii,dar simt ca mor cu asteptarea asta.sunt praf...ma retrag ca nu`s in stare de nimic

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput