**Zmeurici de iulie-august 2009 (16)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacriedith spune:

04.08.2009 Taut ernest Samuel (2.900kg, scor apgar 7, 47 cm)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Meleea eu nu vad nimic in linkul pus de tine. ma trimite sa ma loghez pe picassa.
Uliiasi eu am Key1 fara izofix. scaunul se prinde cu centura de la masina, si are si centruri proprii sa prinzi copilul.
Mai sunt si altele care se prinde copilul in scaun direct cu centura masinii. asta nu-l prea recomand, cu toate ca noi avem la Marco asa ceva. oricum astea fara centuri sunt pt. grupa mai mare de varsta de la 16-36 kg.
Flosideea tinem pumnii sa decurga totul bine. te cred ca ai emotii. in curand iti vei vedea nepotelul.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Uliasi, verifica prima data daca masina are chestia aia de prins isofixul, ca nu toate o au.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Giova, ia vezi acum http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/CuBuniPedagoaga?authkey=Gv1sRgCJrT0pbry4H8-AE# si sa stii ca , daca o sa avem o fetita peste 2 ani ne inscriem la Marca ca are niste ochii de mori

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Marco adica

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Pony eu i-am dat lui Codrin 1 ml de infant formula, acum depinde si de medic.
Giova nu stiu de ce nu se vad, le-am mai shareuit o data, acum sper sa se vada, daca nu insemna ca imi scapa mie ceva.
Noi suntem bolnaviori , azi dimineata Codrin a facut febra 39. Am fost la 8 la CMU si avem rosu in gat, a luat de la Vladut care a fost bolnav toata saptamana. Suntem pe antitermice si facem aerosoli.Asa mi-e necaz ca s-a imbolnavit,l-am mai chinuit si pe Vladut saracutul cu masca pe fata toata saptamana si uite ca tot a luat Codrin.Era de asteptat cu toti virusii pe care ii aduce frate-sau de la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

heiii! zmeurici
revin si io dp o scurta pauza am fost prinsa cu diverse probl...
Gloriuta e bine sapt viitoare face 4 luni vorbeste foarte mult pe limba ei acolo dimineata canta multa (cred ca de buna-dimineata)rade la noi,ii place centrul de activitati,sta si singurica in el si se joaca cu jucarele dar sa fie cineva pe langa (asa se simte ea bine ) tot e bn ca nu vrea in brate toata ziua ii place si ei foarte mult o girafa care fosnaie si are clopotel inauntru(nu stiu ce e pt ca i-am taiat eticheta ) adoarme singurica ziua,seara dp baita adoarme la noi in brate dc e maraita rau,altfel adoarme singurica in patutul ei...
Gloriuta doarme de la 23 la 7 dimineata cand papa si doarme iar pana la 10:30-11 ce mai,boierie nu gluma papa tot 5 mese pe zi intre 120-150 ml/masa si ajunge la un total de 600-650 ml/zi;lapticul e cam la limita sa vedem cat mai ajunge mai ales ca am terminat deja lapticul de la congelator (l-am folosit in perioadele de puseu de crestere...)si a inceput sa ma deranjeze iar hemoroizii de ceva vreme,iar Fitoroid-ul nu-si mai face efectul si nu stiu cu ce sa-l schimb ca sa mearga si cu alaptatul
aaa...a venit si uscatorul de rufe,de maine il pun in functiune
noi folosim masina de paine de ~ 1 an si e superrr!!! chiar merita

Rallu super ca i-ai descoperit chichita
luana asa e cu strabunicile si bunicutele nu se simt bn dc nu dau sfaturi si mai ales dc nu le asculti strabunica mea a fost la noi cateva zile si m-a disperat ca de ce nu-i pun o tichiuta in cap ca ea e cruda, nu e ca noi si cu infasatul la fel...ma zapacisera...dar le-am zis sa ma lase in pace sa fac cum vreau eu si s-au mai linistit...
Giova sa va fie de bine excursia bn ca nu aveti probleme cu urechiusele; bafta cu dintisotii sa nu va chinuie prea tare superr ca Edi sta in fundulet Gloriuta sta dar tinuta un pic de manute nu prea o las eu,ca altfel numai asa ar sta superrr raspunsurile piticilor despre mame ati facut vaccin?
Alinutza condoleante pt unchiul tau
cum te descurci cu rolul ce mamica full time? mai ai cu proiectele? macar anul asta sa fii si tu linistitta de sarbatori
unguras si Gloriutei ii place sa se joace cu mainile noastre si sa ne scalambam la ea
eu de vreo 2 zile nu am mai scos-o afara mi s-a parut frig si ceata; de-abia astepr primavara
buburuza sa treca repede perioada asta de maraiala
oofff inutsa dintisorii astia au atatea manifestari bafta
AlexSara multa sanatate trompetzicii Daria-Ioana sa va ajute DD sareuseasca operatiile din prima oooffff..cred ca e groaznic pt voi, e o grea incercare pt voi
flosideea scoatem majoretele pt nepotel
mamidevladut sanatate multa
meleascumpic foc Alexandru e tare haios cand mananca auuu ce e in jurul lui
o sa-mi fac putin timp sa ma uit pe pozicile din contul comun

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Votati Gloriuta ochioasa aici
Pozici Gloriuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Multumesc, fetele! Am bagat la cap.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Scutec curat 17

Mergi la inceput