**Zmeurici de iulie-august 2009 (16)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Neata!!
Va invit la o cafea
Saptamana asta Bogdan s-a trezit in fiecare dimineata la 6. El adoarme dupa ce ii dau sa manance, in schimb eu bantui prin casa

Blanca multumesc de informatii, dar iti dai seama ca degeaba merg eu la buni care are 80 de ani sa ii le expun. Ea le stie pe ale ei si pace.

Theea mie mi-a recomandat dr de la fizioterapie sa nu il pun in fund intre perne. Spunea ca nu ii face bine. Sa il tin in scoica daca vreau.

S-a trezit maraiala mea!
O zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

buna dimineata la o

azi noapte printesa mea s-a trezit de 4 ori ultima data la 6.30 cu mare chef de vorba, a facut kk, a cantat si acum juma de ora a cazut lata. Pentru mine deja prea tarziu sa mai adorm.

flosideea mai e putin! tinem pumnii ca toate lucrurile sa decurga bine.
theea o grasunica ai tu acolo!
moniland de asemenea, 2 papusele grasunele si ce rochite frumoase!
giova Edi sta in fund singur sau sprijinit?
inutsa si Beatrice a facut 3 zile febra fara sa fie racita si apoi a trecut (nici dintisorii nu au aparut, desi eu pe ei am dat vina)

intre timp s-a trezit printesa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

am negociat cu Beatrice sa ma lase sa mai scriu un mesaj

Am o intrebare pentru fetele care au inceput deja diversificare. Ieri i-am dat si eu printesei o lingurita de piure de morcov si la urmatoarele scaune, inclusiv azi dimineata numai morcov scoate....e normal? nici nu credeam ca a fost asa mult...dar uitanadu-ma in pampers....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
eu am avut o noapte alba: Bia a facut febra toata noaptea, cu varsaturi, tremur, bocete in toata regula. ceai nu prea accepta, tzitzi ce mai papa. o simteam toata noaptea cat de fierbinte este.
azi dimineata parca se trezise bine-dispusa, dar iar face febra, iar varsa, mi se pare ca mai si tuseste un pic, parca si scaunul este cam apos. la 12 mergem la dr. in fine, e cosmar sa o vad asa apatica. singura ei alinare e sa stea la mine in brate, de mi-a omorat spatele, si leaganul. acu sta in leagan si o balansez un pic...

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, zmeurici!

La multe lunite, sa cresti mare si sanatos, Oliver de mQQm!

Am citit si eu despre ce a patit trompetzica lui Alex&Sara. Da Doamne sa se rezolve prin operatie si sa se faca bine.

Azi implinim si noi 5 lunite, suntem veseli si activi, facem flic flacuri de dimineata, se intoarce non stop de pe spate pe burta probabil pt ca e o noua descoperire, numai ca trebuie sa fiu tot timpul pe faza pt ca nu mai stie sa se intoarca inapoi, sta ce sta pe burta, isi ridica fundul in sus si incearca sa se deplaseze intr-un fel sau altul si nu poate. Asa ca trebuie sa-l intorc la loc pe spate...

Pentru fetele cu bebei treziciosi noaptea: am descoperit la al meu care-i cauza...vrea iubit!
S-a culcat la 9 jumate, la 12 s-a trezit pt papa, a adormit la loc, l-am pus in patutul lui, iar la 1 noaptea s-a trezit din nou miorlaind, of course. Stiam ca nu e de la foame, tocmai mancase cu o ora in urma. Am incercat sa-l mangai sa-l linistesc, dar el nu si nu. Asa ca l-am luat in brate, l-am leganat vreo 10 secunde si l-am pus la mine in pat. M-am dus pana la baie si ma pregateam de lupte cu el ca sa-l adorm la loc. Cand m-am intors el dormea...(si nu am stat o vesnicie la baie...max 2 minute).
Buuuun, in timpul noptii nu mai stiu de cate ori m-a trezit, dar pe la 6 fara 10 dimineata i-am dat din nou papa, a adormit, urmand ca la 6 si 20 sa se trezeasca din nou mataind. De data asta era deja cu mine in pat. M-am apropiat de el, l-am mangaiat, l-am prins cumva intre corpul meu si brat, la caldurica, si brusc mataiala s-a transformat in gangurit si chiuit...nu mai putea de veselie. Asa ca m-am retras in coltul meu de pat, mi-am pus o ureche in perna, o pernuta peste cealalta ureche...el a chiuti vreo 2 minute si a adormit la loc.
Concluzia mea este ca el se trezeste ca sa se asigure ca sunt eu pe-acolo, sa-l dragalesc putin, sa ma simta aproape. Imediat ce se intampla asta, adoarme la loc.
Mai astept cateva nopti sa vad daca se confirma teoria mea...oricum faza cu tinutul in brate noapea la primul mieunat as vrea s-o fac sa dispara, sa-l linistesc altfel, incet incet sa nu mai aiba nevoie de trezirile astea.

Gata, a adormit, ma duc sa fac si eu una alta, ca nu mai pot face nik cu el treaz decat daca sunt in aceeasi camera cu el.

Va pupacesc cu toate! Maine facem bradul !!!!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata si de la noi,

Cred ca e ceva in atmosfera de sunt zmeurelele maraicioase.
Nici al meu n-a vrut sa se culce pana la 11 si ceva in conditiile in care el la 9:30 cadea lat.
Asa ca am tinut-o cu chiote, rasete, maraieli, plansete...ce mai...tot tacamul pana cand in final am obosit de atata zbuciumare si am acceptat sa ne culcam.
Asta e...o zi mai buna...alta mai proasta.

Inutsa, imi pare tare rau de zmeurica suferinda. Sa dea Domnul sa afle doctorul ce are si sa o faca bine.
Multa sanatate

Si mie mi s-a parut (atunci cand am incercat sa-i dau morcov) ca vad ceva portocaliu prin scutec.
Am zis ca mi se pare totusi pt. ca el nu prea a inghitit.
POate chiar asa o fi fost si n-am bagat eu de seama ca a scapat cate ceva si in burtica nu numai pe babetica.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Inutsa, succes la doctor, imi pare rau pentru Bia.E greu cand ii vezi asa si nu stii cu ce sa-i ajuti
uliasi Felicitari pentru cele 5 lunite.Al meu se linisteste noaptea doar cu suzi.
siacob, imi aduc aminte ca si eu cand i-am inceput diversificarea gaseam in kk ce spui tu.Nu cred ca e nimic, doar ca sistemul lui digestiv incearca sa se obisnuiasca.Acum nu mai gasesc.
Giova ce flacau mare ai!Sta in fundulet
Rallu succes cu diversificarea
mamidevladutcati ml de vitamine ii dadeai lui Codrinel?Eu ii dau 0.5ml la recomandarea pediatrului
Flosideea cred ca deja te-ai intalnit nepotelul
blanca felicitari pentru rostogoliri
unguras cred ca tuturor bebelucilor le place sa fie in centrul atentiei si sa te joci cu ei
Eu de cand am inceput sa-i dau infant formula, am vazut ca raducu bea mai mult laptic, de la 180 inainte, am ajuns la 350, e adevarat pe timpul noptii, dar e un inceput.Ziua tot nu bem, papam mancarica si avem pretentii.Spre expl ieri i-am dat dovlecel cu morcovel si cu cereale si cam maraia, l-am incercat cu piure de piersici cumparat si nu am mai zis nimic.. ba mai mult l-a papat imediat.Acu stiu ce inseamna maraiala lui.Tb sa gasesc combinatii diferite ca se plictiseste cam repede de un gust.Intr-o zi ii place, in alta zi nu.Din cate am vazut e innebunit in continuare dupa merisor amestecat cu cereale si laptic praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Inutsa, multa sanatate Biancai!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!

uitati ce am primit pe mail. sunt super tari:

Raspunsurile unor copii de clasa a IIa:

De ce a facut Dumnezeu mame?
1) Ea e singura care stie unde e banda de lipit.
2) Mai mult ca sa curete casa.
3) Sa ne ajute pe noi cind ne nastem.

Cum le-a facut Dumnezeu pe mame?
1) El a folosit pamant cum ne-a facut si pe noi.
2) Magie plus putere suprema si a amestecat mult.
3) Dumnezeu a facut mame la fel ca mine si tine. Numai ca el a folosit piese mai mari.

Din ce ingrediente au fost facute mamele?
1) Dumnezeu a facut mame din nori si par de inger si cele mai frumoase lucruri din lume si o masura de severitate.
2) Ele trebuie sa aiba startul din oase de om. Dupa aia s-a folosit foarte multa ata, ma gandesc..

De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu la altei mame?
1) Pentru ca noi sintem neamuri.Image removed by sender.
2) Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni.

Ce fel de fetita a fost mama ta?
1) Mama mea a fost totdeauna mama mea si nimic altceva.
2) Nu stiu ca nu am fost pe vremea aia dar cred ca a fost mare sefa.
3) Altii imi spun ca ea era buna candva.

Ce a trebuit sa stie mama ta despre tatal tau inainte ca ea sa se casatoreasca cu el?
1) Numele lui de familie.
2) Ea a trebuit sa stie trecutul lui. Daca a fost un escroc? Daca se imbata cu bere?
3) Daca face cel putin $800 la an? Daca el a spus nu la droguri si da la treburile casei?

De ce mama ta s-a casatorit cu tatal tau?
1) Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume. Si mama mea mananca mult.
2) Ea a devenit foarte batrana si nu mai putea sa faca nimic cu el.
3) Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gindirii pe cap cand s-a maritat cu el.

Cine-i boss-ul la voi in casa?
1) Mama mea nu vrea sa fie boasa dar ea trebuie sa fie pentru ca tatal meu e bombalau.
2) Mama e. Poti sa-ti dai seama dupa cum face inspectia camerei mele. Ea vede orice sub pat.
3) Eu cred ca mama e numai pentru ca ea are mai mult de-a face decat tatal meu.

Care-i diferenta dintre mama si tata?
1) Mama lucreaza la lucru si lucreaza acasa si tata lucreaza numai la lucru.
2) Mama stie cum sa vorbeasca cu profesorii fara ca sa-i sperie pe acestia.
3) Tatii sint inalti si puternici dar mama are puterea reala pentru ca ea este cea pe care o intrebi cind vrei sa petreci o noapte la casa prietenilor.
4) Mama are magie, ea te face sa te simti bine fara medicina.

Ce face mama ta in timpul liber?
1) Mamele nu au timp liber.
2) O auzi pe ea zicand ca plateste facturi toata ziua.

Ce ar trebui sa faci sa ai o mama perfecta?
1) In interior ea e déjà perfecta. Pe dinafara cred ca ar trebui o operatie de frumusete.
2)Dieta.

Daca ai schimba ceva la mama ta ce ar fi?
1) Ea are ceva straniu despre mine ca sa imi tin camera curata. As sterge asta din ea.
2) As face-o mai desteapta. Atunci ea ar stii ca sora mea e ceea care a facut prostii si nu eu.
3) Eu as dori ca ea sa se debaraseze de ochii invizibili din spatele capului.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Am ajuns si noi la gradi la 8:50. agitatie pe acolo, directorii carau cutii de naiba stie ce...sigur doar dulciuri primesc de mos.
Marco mi-a si zis ca mos Nicolae aduce dulciuri si Craciun jucarii multe. undeva a auzit el, ca eu nu i-am zis.

am intepat si gogoasha...nu a zis nici pas...pai la ce cute are...nici nu a simtit acul-vorba doctoritei.
Sa dea DD sa nu avem reactii, i-am dat si preventia cu homeopate..sa scapam cu bine.

as mai scrie, dar s-a trezit bebe si urla...il doare sau vrea laptic.
revin dupa....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput