**Zmeurici de iulie-august 2009 (16)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca tu ai mai scris odata acelasi mesaj? sau a luat-o razna forumul?
am vazut ce ai scris si filmuletul, am scris mai devreme.
mamaidevladut unde sunt pozele? eu vad doar albumele cu Bryce, si gravidutele...trebuie sa trimit si eu poze, tare frumoase sunteti.
Moni sunteti superbe toate 3. tare bine arati si tu pt. 4 luni.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova,

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Blanca tu ai mai scris odata acelasi mesaj? sau a luat-o razna forumul?
am vazut ce ai scris si filmuletul, am scris mai devreme.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

eu nu am mai scris nimic..de ce apare de 2 ori??????? ce ciudatenie

Edit :am intrat si am sters mesajul dublu...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

giova si aia nu puteau sa sune si sa iti zica ce si cum? offf...
lucram la fratior.. cu gandul deocamdata. cu masterul, sesiune in iarna+dizertatie de facut si cu Bia... o sarcina imi mai lipseste sa imi iau lumea in cap...

noce ai o comoara acasa! ce n-as da si al meu sa mai faca una-alta

ema apai tu vii aici sa iti faci de cap? in podu ros nu am ajuns, de fapt sapt asta nu am prea iesit in oras. maine seara merg la ore si o sa vad si eu

bubu eu ii dau Biei 10 zile pe luna calciu, ce ramane dintr-o fiola beau eu. sincer nici nu m-am uitat pe prospect sa vad ce scrie. dr mi-a zis sa beau si eu

diana[/] esti tare

[b]moniland
sunteti frumoase tare!

Bia mi-a facut febra 39 in seara asta. vorbit cu dr: antitermice si sa o mai urmaresc. ma omoara febra asta a ei, nu e racita nimic, dar febra are. si mai e si maraita

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Inutsa, multumim . Oare nu sunt dintisorii cei care provoaca febra?

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

moni si eu m-am gandit la dintisori. Dr a zis ca, prin exceptie, ies dintii de la 4 luni cat are Bia. Ma gandeam eu, ce exceptie ca aici la mamici de zmeurici sunt destule zmeurele dintoase
pe de alta parte, daca bb face febra de la dinti ,febra nu e mai mare de 38.5. parca asa auzisem nu mai stiu pe unde, dar nu stiu daca e asa sau nu. mamicile cu "stagiu" poate cunosc

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetele,,dap,ne cresc copiii.....si inca prea repede.....sau cel putin mie asa mi se pareDienutza,am vazut pozele,wow,ce ochisori are Albert!Inca seamana cu Balazs,dar nu atat de mult,ca acum 1-2 luna......o sa pun si eu poze.....Am intrat sa va zic ca sunt fericita posesoare a unei masini de facut paineAcum am mancat 2 feliiAsa,asa,daca nu am reusit sa slabesc,nu-i deajuns ca bag la ciocolata,mai halesc si paine proaspataBlanca,super filmulPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Motana oare e coincidenta,copiii nostri sunt nascuti in aceeasi zi si ce povestesti tu legat de somn e identic cu ce mi se intampla si mie.Am tot citit si am ajuns la concluzia ca nu exista metoda care sa dea rezultate la toti copiii.Eu tot astept sa se regleze si el cu somnul,sa adoarma si altfel decat la titi.El chiar nu stie sa se culce altfel,foarte rar adoarme in masina sau carut fara titi.

Matcha Oana al meu il depaseste cu putin pe al tau in greutate si inaltime,noi purtam haine pt 1 an.Sper sa isi regleze cresterea,ca anu trecut radeam de nepotica mea ca e grasa

Giova acum o saptamana avea 9 kg si 71 cm, in legatura cu hainele si eu tot cu vesta de fas am rezolvat,poate sa suga manuta,cosmonautul o singura data l-a imbracat si e asa de frumos.

Eu masina de facut paine chiar nu vreau,nu m-as putea abtine sa nu mananc multa cand e calda.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Am uitat,vroiam sa va intreb pe cele ai caror copii nu au semn de la vaccinul din spital, BCG, voi il veti repeta?

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

fetele ia uitati peste ce am dat: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142262&whichpage=1
sa ne rugam sa fie bine si sa scape repede de problema "trompetzica" colegei noastre de odisee

mami de pic

Mergi la inceput