**Zmeurici de iulie-august 2009 (16)**
Raspunsuri - Pagina 17
buburuza1979 spune:
intram si noi in clubul maraitilor. de doo zile e asa. nu vad nimic la gingie sa o pun pe seama dintilor. o fi ceva in atmosfera ca si eu ma simt de parca m-a lovit trenu' 
azinoapte cand insfarsit reusisem sa adorm si eu mai devreme (a se citi pe la 3, nu la 5 ca de obicei) am visat super urat si m-am trezit... la revedere somn! si cand insfarsit mi-a mai trecut din sperietura si am trecut la motaiala, a inceput Bubu sa se foiasca rau (doarme cu noi in pat) si mi-a tras o gramada de suturi in gura, titi si alte parti ale corpului... m-a batut de mi-a sunat apa in cap 
si din cauza maraielii numai in brate sta... dar nu oricum... eu nu am voie sa ma asez, ci sa stau in picioare eventual inspre TV ca sa vizioneze emisiunile de la inaltime!
mami de pic
uliiasi spune:
Blanca, ce te invidiez cu somnul Evei, s-o tina tot asa! Si sa-i invete si pe altii cum se face
.
Deci Eva e o sweedish hero ![]()
(chiar mi-am dat telefonul pe silent
!!). Ce bine ii sta
. E frumusica foc. Si...tu te-ai incuscrit cu cineva sau putem sa ne asezam la coada? ![]()
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
flosideea spune:
Giova maine naste.la 9 trebuie sa fie la clinica pt ceza.cred ca peste tot este la fel,nimeni nu te invata nimic,nu`ti explica deloc ce si cum,iti dau viteza cat mai repede.in ziua de azi numai cu pile faci ceva,altfel...da,e bine ca se misca firma sotului,dar nici banutii aia nu`ti strica.pt un copil sunt cheltuieli mAri,dar cand e vorba de 2...e jale.eh,lasa ca vine ei,mama lor de banuti,si`i faci praf rapid asa...ca la cat i`ai asteptat meriti!![]()
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
theea spune:
Ziua buna fetelor
Multumim pt urari tuturor
Rallu va ajungem noi din urma 
Eu o sterg in fiecare dimineata cu apa fiarta si racita la ochisori caci inca ii curg si sunt lipiciosi dimineata.Am inceput sa ii pun si laptic de al meu de cateva zile in ochisori dar inca nici o inbunatatire si masaj ii fac zilnic nu stiu cat o sa ne mai chinuie.Legat de stersul la ochisori cu ser fiziologic nu stiu ce sa zic ,eu am pus-o pe mama sa imi ia din Rom si cand s-a dus la farmacie si le-a spus pt ce ii trebuie nu a vrut sa ii dea ca cica nu ar fi bun de sters la ochisori si asta s-a intamplat la 2 farmacii .acu nu stiu ce sa zic dar eu nu il folosesc
Noi suntem bine pupa mea a reusit ieri sa se intoarca de vreo 3 ori de pe burta pe spate
si se impinge in picioare si inainteaza exact ca o rima e tare dulce.La capitolul somn noi stateam excelent dar de vreo 3 sapt adoarme singurica pe la 20 21 iar pe la 22 avem concert cu maraiala si plansete pana pe la 23 iar pe urma se trezeste abia pe la 6 sa manance si apoi la 9. Nu pot sa imi dau seama de ce la inceput dadeam vina pe colici dar acu nu stiu ce sa mai zic .De vreo 3 zile a inceput sa imi verse dimineata nu f mult dar destul.
Am vazut si noi niste zmeurici tare frumoase sa ne traiasca
.Avem si poze noi cu zmeurica noastra.http://family.webshots.com/album/575662351GwpnOa
la toata lumea
cezara
Giova spune:
Blanca e tare filmuletul. l-am facut si eu vedet pe Marco.
super ca a fost ok Eva...inclin sa cred ca au si ei zile mai bune/mai proaste.
Theea admirat zmeurica frumoasa si asortata. M-au inebunit cojocelul si cizmulitele ei.
Flosideea am recitit postarea ta si am vazut ca maine e marea intalnire. Doamne ahjuta sa fie totul bine.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Corinna1982 spune:
Noce, sa-ti traiasca sotul!!
Vad ca mai sunt si alte zmeurici care vor deja bebe 2. Si eu vreau, dar mai astept pana face Maria macar un an si apoi ma pun pe treaba. Poate ne intalnim la odisee...
Giova, ce bine ca ai apucat sa te recreeze. Meriti!!!
Moni, jos palaria!!!
Am vazut pozici cu zmeurici grusune si frumoase!!
Uliiasi, somn usor! Si eu am aceeasi problema.
theea spune:
Fetelor de la ce varsta putem sa punem bebeii in fund intre perne caci a mea numai asa ar sta sau in picioare 
http://family.webshots.com/album/575662351GwpnOa?start=28
cezara
Moniland spune:
Din ce am citit, la 6 luni copilul sta in echilibru in fundulet. Eu cred ca de la 5 luni poate fi pus. Acum, la 4 luni, trebuie ridicat la 45 grade. Asta stiu eu.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
Giova spune:
Edi sta in fund de cateva zile si tare-i place.
ma bag in contul comun sa vad pozele.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)