**Zmeurici de iulie-august 2009 (16)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Uliiasi, l-am luat de pe site-ul cu acelasi nume adica jolly jumper . ro, scoti tu spatiile. A costat 208 ron, transport gratuit. Eu zic ca face banii, nu acum cand sta 5-10 min pe zi ci pt mai tarziu cand chiar se va distra in el.

Il prind de tocul usii, are un sistem ca un cleste, deci nu gauresti nimic. Sotul meu care e maniac cu siguranta zica ca e super ok sistemul de prindere.
Si m-am bucurat ca o pot pune cate un pic si la varsta asta pt ca are chilotelul ala pana sub brate.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Galarina ce fain e jumperul... ma bate si pe mine gandul sa iau unul... dar probabil dupa sarbatori
ma tot gandesc unde as putea sa il agat

_
gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

ahaaa, deci de tocul usii... sar'na!

_
gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Alinutza, merci pt. felicitari dar nu simt ca le-as merita.
Fata de cate abdomene faceam inainte, ce fac acum mi se pare extrem de putin.
Oricum am plecat de la patratele pe burtica si acum ma apuca jalea cand vad "frumusete" de suncuta.

Da, Robert mananca laptele meu din biberon (mai putin dimineata cand inca suge pt. ca mami e intotdeauna acasa pt. prima masa).
Cu greu ii mai fac fata pt. ca a inceput sa manance fff mult fata de ce manca inainte.
Se si vede pt. ca brusc i-au crescut falcutele, gusita, se vede clar ca a pus pe el.
In acest moment suntem cam chit pe chit (inca mai reusesc sa pun ceva la pastrare seara in frigider, dar extrem de putin) insa preconizez ca in curand va depasi cererea lui, oferta mea.
Eu am ales sa incep usor diversificarea.
Oricum avem aproape 5 luni jumatate.
Fara graba, usurel ca nu grabeste nimeni si inca avem ce papa.
Momentan suntem la 1 lingurita de morcov fiert pasat care nu prea ne place de nici o culoare.
Vedem maine cum o fi, poate suntem in toane mai bune si o acceptam mai bine.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Galarina, multumesc frumos, chiar cred ca am sa-l cumpar.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dienutza felicitari pt. intorsul lui Albert. e asa mortal in poze si tare bine-i sta cu roz.
Pogos vazut pozele, se vede ca s-a simtit bine Ana acolo.
Nici Edi nu s eintoarce, de grasi ce sunt. ce lungime are Tudor?
Buburuza ce tare e zmeurica ta...pofticios mare, ce mai.
e tare haios...ii place la comp si mouseul.
Luisa al meu face odata pe zi, sau la 2 zile, depinde.

revin....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna seara mamicute,
Vreau sa urez si eu lui Edisor al Giovei, lui Luca al lui Ylla si lui Albert al Dienutei La multe lunite!
Alinutza78 azi am primit vitaminele de la calivita prin curier.Sper sa ajute cumva ca au costat o groaza de bani.Ma gandeam si eu sa cumpar omida vorbareata lui Raducu.Daca ar fi dupa mine i-as cumpara tot magazinul, dar mai e si problema banutilor.
Galarina am vazut filmuletul cu jumper-ul,e o haioasa ANA in el si dulcica foc.Ai facut o investitie buna!
PatriciaArdeleanu, spor la pregatarile pentru botez.Felicitari pentru cele 6 kg si pentru bebe activ si vorbaret
Si eu am niste dureri de picioare cand ma dau dimineata jos din pat, zici ca am ruginit
buburuza1979, ce calculatorist ai tu acolo
Lorelay_28 ce poza frumoasa de concurs aveti .Maya parca ar fi un ingeras
pogos am vizionat pozicile, foarte frumoase,iar Tudor este un falcos frumos iar voi o familie reusita
LuisaTL eu ti-as spune de cate ori face raducu kk pe zi, dar nu cred ca e relevand ca el mananca mancarica.Daca nu are diaree, eu zic ca e ok, mai rau ar fi fost sa nu faca.Fiecare bebe are ritmul lui
Noce succes la bb2, ce bine de voi ca aveti unda verde, eu mai tb sa astept sa treaca ceza.Eu cred ca la anu o sa fii din nou o burtica fericita
Blanca ce mamica harnicuta esti!
uliasi, sper sa fi fost cafeaua de vina, si sa-si revina bebica cu somnul
Inusa imi pare rau ca ai una bucata bebelina maraita
unguras te invidiez ca ai o bebelina mancacioasa, mai bine asa decat unii nepapacioasa
Giova tu cand spui ca sotu pleaca ramai singurica?Socrii, parintii nu te ajuta?nu stiu cum reusesti, dar pentru mine ai devenit un model.
dienutza
vazut, placut Albert
Bebica azi noapte a cam marait.S-a obisnuit sa adoarma cu suzi, iar cand i-o scot simte si incepe sa planga.Trebuie sa-l dezobisnuiesc acum de ea, ma gandesc la dintisorii care vor apareaAsta e...cred ca tb sa mai indur doua trei nopti maraite si gata...
Cu papa cred ca suntem pe drumul cel bun, de ieri nu mai maraie ci canta si gangureste la masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pony nu are cine sa ma ajute...bunicii sunt in Alba...toti sunt acolo: strabunici, matusi, unchi, 5 bunici...asa ca aici suntem singurei.
el nu prea merge in delegatii...acum avea o intalnire cu firma constructoare pt. un mega proiect ce l-a luat. asa ca nu murim 3 zile singurei.
doamne ajuta sa se rezolve cu vit. cumparate.
Alinutza bafta cu proiectul sa fie ok si cu rolul de mamica full time. condoleante pt. pierderea unchiului.
Catelul vorbitor si eu l-am luat dein carrefour pt. baiatul nasilor. Edi il are de la Marco...dar nu cred ca e atras inca de el. pe mine ma tenta carticica vorbitoare...poate o voi cumpara de craciun.
Galarina de unde l-ai cumparat? e tare haioasa printesa in el.
De mos Nicolae nu cred ca-i iau nimic...poate o suzeta ca s-a stricat asta si vac ca mai roade pe ea. de mos Craciun ii vom cumpara ceva...jucarii probabil...hainute tocmai i-a luat sotul de la Z.
vad ca ai raspuns intre timp...intru si eu sa vad site-ul.
Patricia si noi mergem 3 zile singurei, in 22 ian. in Italia. am tot amanat excursia ca mi-e frica sa nu pierd laptele...pe atunci vom fi si diversificati si daca doamne fereste se duce lapticul, nu e asa grav...il avem pe cel congelat.
Spor cu pregatirile de botez si sa iasa ok serbarea printesei.
Buburuza eu nu-l mai spal cu ser fiziologic la ochisori.
Rallu bafta cu diversificarea, sper sa-i placa lui Robert morcovelul. si eu stau in cumpana...dar noi abia am facut 5 luni, mai astept.

mergem sa papam spanac, profitam ca doarme micul morocanos.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Hop si noi!
V-am indus in eroare, nu avem un coltisor: sunt 2 . Au iesit amandoi deodata, adica dimineata era unul, iar dupa plimbare in parc erau 2 .
Nu stiam eu de ce maraita saracutza. In rest nu a plans, nu a facut febra sau diaree; eroina lu' mama .

Citim ca avem de recuperat ...

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Nu stiu ce a avut Eva iar astazi...crize la titi rau de tot. Dimineata a papat pe la 9 apoi am vrut sa ii dau pe la 12 dar nu a vrut deloc deloc..m-am muls si i-am dat asa...apoi pe la 3 iar nu a vrut deloc...am lasat-o asa..a mancat abia pe la 6 cand am prinso sa o adorm si i-am scos repede suzeta si am pacalito cu titic. Acum dupa baie vad ca a mancat frumos.

Dar sa vezi cum face , zici ca o taie cineva....uffff...cred totusi ca de maine las sa treaca mai multe ore..sa ceara ea de papa.

Altfel vioaie nene, foc nu alta...da din maini si picioare la greu, nu mai zic ce de decibeli scoate..ba azi a facut si prima rostogolire..iar rasul e la ordine zilei..in hohote de nu mai poate...ziceam eu ca rasul ingrasa..azi am cantarito si are 6400 g de unde pe 25 la control aveam 6200 g...

Fug si eu la nani..ca noapte mananca fata mea si tre' sa fiu la dispozitia domnisoarei...totusi poate face ca azi noapte si ma lasa pana la 4..mda..am un feeling ca nu

Noapte buna fetele

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput