**Zmeurici de iulie-august 2009 (16)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Am revenit cu cateva poze:http://family.webshots.com/album/575762461XMaJcO

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

luisa al meu face de 2-3 ori pe zi

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

buna si de la noi

ca sa nu raman restanta... tuturor mamicilor si zmeuricilor cu nume de Andreea si Andrei. Multa fericire si sanatate alaturi de cei dragi

Edi de Giova, Luca de Ylla si Albert de Dienutza la multe lunite...sa fiti sanatosi, voiosi si papaciosi. Pup zmeuricile scumpe

am absentat o scurta perioada pentru ca la mine sfarsitul lui noiembrie a insemnat finalul contractului cu ministerul si completarea a o sumedenie de rapoarte. Sper din tot sufletul sa am parte de sarbatori linistite, pentru ca de 8 ani de cand sunt in businessul asta m-au prins sarbatorile finalizand proiecte.

Pe de alta parte mai nou sunt in ipostaza de full mom. Fratele mamei mele a murit si mama a plecat acasa la Iasi la inmormantare. Avand in vedere ca nu este fun calatorii cu trenul sau cu masina (face o tensiune ingrozitoare si se reface cu saptamanile dupa astfel de calatorii) a ramas ca ne intrunim in Iasi dupa data de 18 decembrie. Asa ca pana atunci...

uliiasi ma alatur suferintelor tale Si al meu bebe are un program nocturn ceva de speriat..si nu beau cafea si doarme cu mine in pat. Insa a ajuns ultimele nopti sa se trezeasca si la o ora si sa pape...in total mananca pe noapte in jur de 500 ml. Sunt zombi dimineata si imi vine sa-mi iau lumea in cap. Citesc in disperare cartile pe care le am acasa si studii si nu gasesc nimic relevant ca sa ma ajute...sfaturile sunt cu predilectie pentru adormitul copiilor, insa eu nu am probleme cu Eric. Adoarme singur, fara leganat, fara tzatzi, fara jucaria preferata, fara sa aiba un loc special si la ora fixa in fiecare seara. Insa oricat de bine mananca inainte de somn, il apuca noaptea o foameeee....si mananca putin de tot...asa ca dupa o ora, doua o luam de la capat

mqqm suntem pe aici...citesc pe sponci in fiecare seara insa mai greu cu scrisu'. Pai..pe langa programul minunat pe care il are fi'miu noaptea, ma mai chinui acum si cu lactatia. Desi intuiam ca ma apropii de momentul asta si m-am imbarbatat in permanenta, tot simt fiori de panica: cererea lui Eric a inceput sa depaseasca productia mea de lapte. In fiecare seara scot cate o punguta de la congelator si fac mixaj cu laptele muls de peste zi. Il administrez noaptea ca sa nu am surprize sa mi-l refuze...si merge. Problema este ca citind niste ghiduri de pe site-ul La Leche League am aflat ca freshly expressed milk left unfinished at room temperature should be discarded, or can be saved for a short time (perhaps up to one hour as reported by some mothers and caregivers) to finish the feeding if the baby wakens from having fallen asleep or still appears hungry. Asa ca pe langa faptul ca Eric se trezeste des noaptea trebuie sa fiu si pe faza sa-i incalzesc la tanc laptele mixat ca altfel tipa de zici ca-l taie careva daca nu i-l dau la timp...iar dupa cum se vede nici nu pot pastra lapte de la o masa la alta.
Nu-i asa ca e bine cu mami pe langa tine??? Io acum apreciez la adevarata valoare contributia ei...cand il ia in primire sotul pe Eric ma astepta casa si alte trebi de facut. Nu-ti mai zic ca tot insist sa ajung si o data pe saptamana la coafor si de doua ori pe saptamana la sala. Cum jonglez cu astea?? wow...e grea meseria de mama

Rallu retinusem la un moment dat ca si Robert papa laptele tau din biberon. La cat timp de mulgi si inregistrezi vreo schimbare in cantitatea de lapte mulsa?? Ai excedent sau esti cu productia la nivelul cererii bebelului?
Apropo...felicitari pentru numarul de abdomene, mai ales ca ai facut cezariana. Io merg de 3 luni la sala si nu am ajuns la performanta asta.

pony produsele Calivita sunt foarte bune. (Infant formula e de la Calivita). Eu iau vitaminele care se recomanda si in timpul sarcinii si in alaptare..si vreau sa zic ca isi fac treaba foarte bine. Nu ma simt slabita si obosita, desi am carente mari la capitolul somn. Iar Infant formula stiu ca da rezultate. Am o prietena care i-a administrat bebelusului si care a inregistrat progrese remarcabile din prima saptamana de tratament. Din cate tin minte ea ii dadea bebelusului 1 mg/zi.

Giova sa va fie de bine sejurul la Felix. Tare as mai vrea si eu o iesire pe undeva la munte dar sincer nu ma incumet inca cu strumful asta pretentios Superbe pozele cu cei doi strumfi

Lucialu am vazut pozicile de la botez. Si vreau sa spun ca pupa iti seamana tie perfect. Iar cat despre capriciile pupei...sa se ia de o mana cu ginerica. M-a frecat copilul asta de cateva zile de m-a naucit cu totul: 10 minute in centru de activitati, 10 min in leagan, 10 min in scoica sa o priveasca pe mami ca face dus, 15 min discutie ca intre oameni mari (eu scalambaindu-ma si el privindu-ma cu suspiciune)...si de la capat. Piciul a beneficiat de tratament all inclusive cand era si mama aici: obosea ea, il preluam eu...oboseam eu, il prelua sotul..si de la capat. Acu' aoleu...a cazut intreg pocinogu pe mine

eu am cumparat din carrefour jucariile astea ptr Eric: www.toyz.ro/animale-interactive-educative/fisher-price/laugh-n-learn-catelus-educational-vorbitor-in-limba-romana/" target="_blank">catelul vorbitor si www.kids-shop.ro/jucarii-detalii_1042_Omida-vorbareata-Fisher-Price.htm" target="_blank">omida vorbareata. Sunt mult mai ieftine in Carrefour si vreau sa zic ca Eric este foarte incantat de ele (nu am avut inima sa astept pana la Craciun ca sa-i dau jucariile).

revin ca mai am multe de spus, dar ma chinui la mesajul asta de vreo ora...si tre' sa-i dau papa lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Salutare fetele!

La multi ani sarbatoritilor zilei, Andreelor, Andreilor si Romaniei, care in zilele astea sarmana numai liniste nu are!

V-am citit pe fuga, am sarit peste divergenta cu diversificarea. Numai nu plecati de pe forum din cauza a doua-trei pareri diferite!
Ana e terorista, are un puseu de crestere de vreo 2 luni cred, am niste muschi la brate... Dar e a mea si mi-e draga

Am luat Jolly Jumperul. Avem un filmulet in el mai jos:
http://family.webshots.com/video/3017036900060248632Zimqhh

Sta cam...5 min in el, nu prea stie la ce se foloseste, dar e ok:)

Mi-a placut subiectul cu autodiversificarea. Cred ca voi folosi combinat cu metoda clasica.

Ce luati la bebei de Mos Niculae? Eu inca sunt in cumpana (pe un genunchi ca pe un picior nu-mi mai iese la ce conditie fizica am acusi)

Va pup!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna si de la noi.
ma chinui si eu de citeva zile sa scriu si fara succes.
asa ca imi fac acum timp, ca daca nu, cine stie....am venit de pe drumuri, puiu doarme, gaina fierbie la oala minune, Rebecca vine dupa ora 17, asa ca am putin timp liber.

Alinuta, condoleante pentru unchiul tau
sa stii ca si noi vrem sa mincam tot mai mult, sau cred ca de dragul suptului mai mult; ziua doarme bine, si 3 ore, dar cum se lasa seara pina adoarme pe la 11-11.30, sta mai mult agatzat de tzitza. asa de tare s-a atasat de tzitzi, incit ma ingrijoreaza, ca eu dupa 15 ianuarie ma intorc la servici, iar el refuza categoric biberonul acum. azi am plecat cu treburi si l-am lasat cu bunica'sa si nu a vrut si pace sa suga. ce ma fac?? f frumoase jucarelele.

Lucialu,[/red], vazut pupa frumoasa foc.
cit despre clona, nu mai tin minte de data trecuta, si acum exact la ultimele episoade cadeam lata. dar din cite imi aduc aminte, parca nu credam reusit sa vaz ultimele 2 episoade, penultimul nush'de ce l-au dat in spaniola si ma uitam si nu intelegeam de ce nu imi place

Giova, ce frumos e la Felix si ce frumos se joaca baietii tai! e depoarte rau de Bucuresti, ca altfel...of, si eu asa am un chef de vacanta, dar doar in 2, fara copii, fara nimic. cine stie cind va fi...am vrut sa raspund mai multe dar mi s-a lasat o ceatza deasa pe creier. sint obosita....nu stiu cum fac de ma culc din ce in ce mai tirziu si ziua nu ma odihnesc deloc.
in rest noi crestem, avem cam 6 kg, gingurim toata ziua si radem si in hohote, isi maninca pumnii rau de tot si baleste, cred ca imi coace ceva. nu se intoarce inca, dar se impinge in calcaie si trebuie sa fiu atenta. bicicleste la greu. cuminte in rest, sta si cite o ora si vorbeste pe limba lui unde il pun, iar afara in carucior, daca l-as tine si 3 ore, tace malc.ii place ff tare, cum simte mersul rotilor
simbata mi-a facut febra 38.5 si avea nasul infundat si horcaia rau, dar la BB nu iesea nimic. i-am dat paracetamol, nurofen si picaturi in nas, dar cred ca se suprapune si cu dintii, si la rebecca la fel a fost.
ne pregatim de botez pe 13, duminca avem serbarea de balet, asa ca sint prinsa si e fuga mereu...
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Fetelor votati-ne si pe noi cele care puteti si vreti.

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=3048

Multumim!

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Giova, ce mi-au placut pozele voastre! Mi se face un dor de duca!!! Iar fratiorii sunt mortali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Galarina, de unde ai luat jumperul ala si cat ai dat pe el? Iti pare bine ca l-ai luat? Zici ca merita? Ca si pe mine ma batea gandul sa iau ceva de genul asta, ori un balansoar ceva, dar inca nu m-am hotarat.Unde l-ai agatat?

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

mai vroiam sa spun ca si mie imi cade parul tare de tot, mai ales cind ma spal pe cap, la balsam, am palmele pline de par.si gasesc si pe manutzele lui, pe haine, pe perna..sa vedem cit va tine, data trecuta cam 3 luni m-a tinut, dar nu alaptam, nu stiu daca are relevanta.

si cu incheieturile, si eu am observat, cind ma dau dimineatza jos din pat, ma dor gleznele, talpile, abia merg in primele citeva minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Dienuta79 ce scump e Albert

fete tot vroiam sa va intreb... voi le mai faceti la bebei toaleta la ochisori cu ser fiziologic dupa baita?
si daca da, pana cand?

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput