**Zmeurici de iulie-august 2009 (16)**
Raspunsuri - Pagina 11
noce spune:
Giova, am "lucrat" intensiv pana sa inceapa postul si testul a iesit cu o singura linuita
Iar n-am tras lozul castigator. Eu speram sa prindem odiseea de iulie-august 2010, dar n-a fost sa fie. Mai incercam dupa post. Sper ca macar in cazul nostru alaptarea sa nu fie metoda contraceptiva, ca nu vreau sa-l pun pe Filip la regim pentru fratior.
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Copilul care si-a pierdut caciulita
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca
pooh spune:
La cat mai multe lunite sarbataritilor de azi!!!!!

Noce,in legatura cu steamar-ul,exact aceeasi dilema
.....m-am dus sa achizitionez unul,insa cand am vazut ca e totul plastic,am zis ca mai astept,ma mai documentez un pic,astept pareri......Intr-adevar e mult mai sanatoasa mancarea gatita la aburi,decat fiarta,dar plasticulala nu prea imi inspira incredere........Fetele,vreau sa-mi cumpar si eu un aparat de facut paine.....voi de care aveti?Oare daca imi iau unul no-name,isi face treaba?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
eu am un steamer no name...parca e mai mult din plastic...naiba stie, caci e tot in cutie. am zis ca-l inaugurez odata cu diversificarea lui Edi.
Pooh eu stiam ca masina de la Moulinex e buna, dar are cumnata no name si la fel face treaba, deocamdata.
Noce cine stie...va veni si bb2 cand va fii momentul. Imediat trece postul si aveti unda verde, din nou.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Dienuta79 spune:
Buna ziua la mamicutze.
Uliiasi,Noce,Giova va multumim ptr urari 

.
Edi
Giova la cat mai multe lunite.
Luca Andrei
Ylla la cat mai multe lunite si tie.
De vreo 2 zile si Albert de intoarce singur pe burtica ,numai ca ii ramane o manuta tot timpul sub el si se cam enerveaza,ca nu ii iese bine,mai are putin de lucrat.![]()
Nu pot sa mai citesc si eu o revista,ca cum ma vede se intinde sa i-o dau la ciufulit si nu pot sa va spun ce scandal face cand i-o iau,pe ce plans se pune.Mai am si eu ceva poze pe camera,le descarc si revin cu cateva poze 
Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009
noce spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Fetele,vreau sa-mi cumpar si eu un aparat de facut paine.....voi de care aveti?Oare daca imi iau unul no-name,isi face treaba? |
Pooh, eu am un no name din oferta de la Plus (200 lei) si sunt foarte multumita de el. Sora mea are no name-ul de la Carrefour (250 lei, e un pic mai mare), si la fel e foarte multumita de el.
Cred ca daca ar fi sa fie mai bun, ar trebui sa nu aiba tava de teflon, despre care am citit ca nu e sanatos, dar nu stiu daca exista o masina de paine fara teflon.
Mami lui
Filip, 1 august 2009Copilul care si-a pierdut caciulita
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca
pogos spune:
Buna mamici!
La multe lunite Edi, Albert Andrei si Luca Andrei!
giova nici Ana mea nu sta la masa de nici o culoare. Imi si spune cand incepe sa manance: "Mami, mai mananc, mai plec, mai vin, mai mananc..da?" Acum macar poate patrula singura si noi doar ne uitam dupa ea. Insa cand era mai mica trebuia sa ne plimbam si noi...si mancarea...Dumnezeu cu mila ![]()
uliiasi Ana noastra tot asa facea cand dormea in patut. Se trezea fff des. Si la ea nu am baut nici cafea, nici cola, n-am mancat nici ciocolata cat am alaptat-o. Pana nu am luat-o sa doarma cu noi in pat nu s-a potolit. Vroia domnita sa doarma lipita de mami 
pooh si eu aveam ieri impresia ca este duminica.
sunt intr-un hal...daca ma scoti din rutina mea ... e ca un castel de carti de joc. daca mi-ai luat sau introdus o activitate se naruie totul. trebuie facut programul in functie de doi "maimuti" si cand e sotul acasa ma bulverseaza. lui ii este imposibil sa-i dea programul dupa copii si de aici haosul...
si noi tot nr. 4 folosim la pampers. acum am descoperit ca s-a deschis langa noi un magazin DM. as vrea sa incerc si eu scutecele de la ei...
noce ca tot ziceai de tancuri... Ana mea cand a vazut parada a inceput sa-mi zica ca ea nu vrea razboi si nu vrea ca tati sa fie soldat![]()
am meu ursulet nu se intoarce de nici un fel. doar da sa se ridice in fund daca e culcat si in picioare daca e in fund. in rest rade la greu, chiuie gangureste da din maini si din picioare 
Noi ieri am fost la o ferma unde a vazut Ana animalute, a calarit pe ponei, a hranit animalele, s-a jucat...a fost f frumos. o sa pun si poze.
ma duc sa bag o cafea si sa mai fac cate ceva prin casa ca pe la 6 plecam la dansuri ![]()
pup
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
pogos spune:
am pus poze http://gs99.photobucket.com/groups/l317/FY23PHIU6R/?action=view¤t=S2022311.jpg
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
buburuza1979 spune:
neata ...mda, asta e dimineata pt mine
ziceam ca revin cu vesti de la noi...
cupilu meu vrea sa imi fure mancarea din farfurie! 
daca cumva se intampla sa ma apuce mancatu' cand el treaz (ceea ce se intampla foarte des) trebuie sa il iau in poala ca face scandal ca indraznesc sa nu il bag in seama. eh si incepe distractia... in loc sa fiu atenta la ce bag in gura, trebuie sa fiu atenta sa nu bage el in gura.
ieri intr-o fractiune de secunda cat m-am intins eu dupa paine pusese mana pe un cartof prajit si era cu el pe cale de al baga in gura 
va dati seama ca mi-a stat inima cand l-am vazut! chiar nu as vrea sa incepem diversificarea direct cu cartofi prajiti 
acum doo zile mancam un mar si statea si se uita la mine in gura. si a stat si a stat si brusc a inceput sa urle si sa dea din picior cu ochii mari la mana unde tineam marul. asa ca am rupt o bucata si i-am dat pe la buze ca nu ma mai intelegeam cu el... si i-a placut
ma apucase cu ambele maini si isi indesa bucata in gurita de am dus un adevarat razbel ca sa ii iau bucatica de la gura
si bineinteles ca s-a lasat cu urlete!
balim la greu si rontaim tot ce prindem... manute, picioare, jucarii, prosoape, mana lu' mama, telecomanda daca cumva ma invart si ajung la ea 
ah... si nu mai vrea frate sa stea culcat nici daca il leg de pat!
(bine, nu o luati de-a buna aia cu legatu'
)
am si intrebat-o pe pedi ce sa fac si a zis ca e inca devreme sa stea in fundulet... zic, io stiu dar te intelegi cu Shefu'?! face un scandal de groaza. urla pana se invineteste daca indraznesc sa nu il tin cum vrea el ![]()
abia astept Craciunul! 
am facut comanda de costumas de spiridus
sper doar sa avem zapada macar de sarbatori!
fug ca s-a plictisit si de gym.
ma duc sa dau drumu' la colinde la radio si incepem sa executam dansuri tribale, ca mai nou asta e amuzamentul

gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
buburuza1979 spune:
i-a uitati micul meu "calculatorist"
http://family.webshots.com/video/3073521040104619188SXgcWA
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
LuisaTL spune:
Buna, tuturor!
Mamici, vreau sa va intreb si eu ceva: puii vostri acum de cate ori fac kk pe zi?
Noi am avut ceva probleme in ultima vreme, ne-am revenit sa zicem, dar tot face de 4-5 ori/zi.