Goldie Pants - 28

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

nu pot decat sa ma conformez si sa-ti prezint nasicul preferat

error: illegal use of YouTube tag! 
,mi-a zis ca ii lipsesc finii..ar fi vrut sa puteti veni si voi,da deh nu ne-am potrivit cu programili.Data viitoare o facem lata

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Mey da` aparui io...disparurati voi.....mai plec o tura,poate asa reveniti

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

anka, fetele tre sa fie tare obosite....toata ziua au umblat dupa locatii, acte...en fin, chestii legate de noul biznis...nu cred ca le mai arde de party acum.....

pentru tine.....eu ina nu m-am apucat de lucru si sunt in forma..
..asta daca o mai fi vreun biznis...ca fetili s-au luat la harta deja de la procente...
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

Mergi la inceput

Lisadraguta ca de obicei.....
Acu ce sa zic, poate ai dreptate...nu mai zic nik
Plec la nani

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

http://i35.tinypic.com/2elr02h.jpg
http://i35.tinypic.com/2pzbfc6.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Pana acum am tot facut calcule cum sa ma fofilez sa stau degeaba si sa vina banii de la spa
Va doresc noapte buna si sweet dreams

Rall tu ai furat pozele de la paparazzi? Vai de mine. Bine ca nu sunt Black & White shirt si Metalul pozati

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

neazta
doamneee mey anka chiar l-ai scos la defilare pe nasicusi io n-am fost pe fazasa stii ca nu l-am recunoscut din primanici din a douasi nici din a treiaeu il tin minte asa

fetili cum ramane cu spa-ul?v-ati gandit ce,cum si unde?

rallbune pozein prima l-am recunoscut pe vecinuin a doua cine o fi?

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

neata
Sister nu l-ai recunoscut?Moamaaa .Mey acolo era mai in tinereti,mai slabutz....vaz ca tie iti place mai"implinit".Mai cu cheile la vedere....smechero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

neatza

aseara am stat pana tarziu cu avocatii in birou sa vedem ce facem cu imparteala....da pana la urma i-am trimis la mj ca ea e cea cu nemultumirea...asa ca zi-le tu mj cum vrei sa fie contractu si imparteala...ca eu ma ocup de alte treburi

anka bine te-ai intors....acum dupa o asa vacanta ma poci baza pe tine ca deschidem spa-ul..ca fetele astea vor numa profit si munca nimic...offf....singura sa le fac pe toate

sister vezi cum te intelegi cu mj la imparteala, ca e treaba voastra

si poate azi cat stati va ganditi la nume

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">M I love www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1276.jpg" target="_blank">you most.
fetili

mey mi-ai pasat mie responsabilitatea?? pai cum ????cine e capu rautatilor aci?? mey sa fie clar io nu ma combin decat daca iona+sister=1,altfel imi fac biznis separat, am locatia, am personal, clientelaaaaaaa garla sa vaz cu finantele cum fac da nu-i bai ca ma finanteaza www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1276.jpg" target="_blank">my lover ca apoi m-oi revansa io fata de el cumva
acu sa mai trecem odata meniu in revista

si bineinteles
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">cireasa de pe tort

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput