Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
decenuela spune:
dar vad ca e activitate
eu citesc de-o ora aproape cap trecut...si s-a vb atatade mancare...ca mi s-a fc o foame....
m-am trezit ca ieri la 1...si nu stiu cnd ma ia somnul...printre altele se aude o muzica ..cred ca e o nunta la tigani...ca astia asa sunt...sa-i auda toata lumea.
32+
PrettyBaby spune:
lol e joi deci numai o nunta de rromi poate fi joia:) dar deh traditia ce vreisi eu de abia am terminat de devorat un sandwitch
Diana 31+
al3csa spune:
Chiar ma pregateam sa iti aduc aminte ca a inceput weeee!!! Hai sa aveti un we frumos. Eu ma bag in pat desi nu am sa adorm acum
29+ Yannis Andrei
Poze
decenuela spune:
nu sunt rasista de nicio culoare insa ma deranjeaza toti cei care nu se poarta omeneste...
abia acum am apucat sa citesc si io tot...mi-o o foamee de mor..vb ta diana fac si io un sandvis ca e cel mai simplu...as vrea sa-l pap cu iaurt dar n-am, cred.
ma ener nedormitul asta..mai ales ca ieri n-am apucat sa mai dorm deloc.
32+
decenuela spune:
cand toata lumea isi doreste somn in we...
eu nu stiu de la ce m-am trezit..fie pipi..fie am simtit ca tati imi mangaia burta....hm...
m-am inscris si eu la dr de fam...sa fiu in rand cu lumea..si am fost la piatza vitan( fosta piata) pt ca in complex, sus sunt multe mag pt bb. mi-am luat si io 2 camasi de noapte 1 barza la 32 s una simpla la 25...cum stiu sigura ca nu ma omor cu astea..n-am dat o asa mare importanta. un sutien de alaptat..la 25...erau si mai ieftine..dar asta era din bumbac mai finutz.
oricum n-am fc efort..dar am constatat ca e tare greu sa o faci mai mult la pat.... pt fetele care sunt demult asa.
pap si mai scriu
32+
decenuela spune:
sagetutzo haide ca a fost buna...bine ca a iesit bine si...mai ales conteaza intentia...iar el a simtit dragostea ta....stii tu..lucrurile marunte fac viatza frumu.
larisel ms de raspuns...d-zeule ma uimesti de fiecare data. esti asa organizataaaa...am mai zis-o. chiar m-ai lamurit in 3 cuvinte. eu ca sa zic asa...sunt angajatorul...dar nu m-am agitat cu chestii dinastea, n-a fost cazul.
la tv nu-i nik...am papat acu incerc sa dorm..poate, poate.
nu-mi explic nik...alaltaieri eram fresh...nu ma durea nik...iar ieri dupa vizita la dr...mi se contracta burta nedureros...mi se pare bb cam agitat desi al meu a fost un lenes...parca amortesc mai repede...etc....o fi autosugestia???
32+
cris.dogarel spune:
PAUL!!, puiul de Onita SA CRESTI MARE, SANATOS SI IUBITOR, SA-I BUCURI PE AI TAI.
Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!
cris.dogarel spune:
poftiti la cafelutze, ceiutzuri
SAGETUTZA, mi-ai adus aminte de copilarie cu vizitele prietenilor, la care nu mai conta mancarea, ci atmosfera.
DECENUELA, si eu am "senzatii" d-astea dupa control. si la eco mi se pare ca ma doare burta si bb e agitat daca ma apasa pre tare sau prea mult cu batzul ala. o fi si pentru ca avem timp sa dam atentie (tu, adica, ai mai nou timp...)
Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!
Eleysa spune:
Neataaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Cris.dogarel ..multumim de cafeluta ...
Eu nu am mai apucat ieri sa intru ...am tot fost plecata ...abia pe la 11 am ajuns acasa dar nu am reusit sa citesc tot si sa mai si raspund ca m-a rapus somnul ...ma intelegeti sper ...
Sagetutza ...... chiar ca asta da surpriza ...insa totul e bine cand se termina cu bine ...nu???
Bea ...foarte frumoase coronitele ...dar eu nu am mai auzit de obiceiul asta ...este ceva specific zonei?
Am ratat Dansez pt tine in seara asta ...am vazut doar finalul ...asa ca nici nu stiu de ce au iesit pe locurile pe care au iesit ...poate apuc sa il vad azi in reluare ...desi daca voi spuneti ca este boring ...
Eu azi plec la ziua unui prieten ...la Curtea de Arges ...asa ca pana maine seara nu o sa mai intru ...si la viteza cu care scriteti cred ca o sa imi ia doua zile sa recuperez ...
Alexutzzza si mie imi place martipanul ....
Elena, 30+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb