Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
Andre_lina spune:
Sagetutza.... esti o eroina ... e ca in filme ce ai patit astazi... e situatia in care nu as vrea sa ma aflu niciodata decat daca e toata lumea de acord sa comandam pizza!!
PrettyBaby... ma ucid pauzele de reclame... emisiunea e... "dansanta" hahaha....
35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vikinga
Andre_lina amindoua avem revelionul aranjat, parca nu-mi vine a crede ca nimerim exact ziua aia, mi se pare haios:)) sa vedem. Tie cum ti se pare sa fie bb nascut exact pe 31? Eu parca mi-as dori intre Craciun si Revelion zic si eu asa pt aniversarile lui cind o fi mare. Vikinga 34+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica |
M-as oftica sa se nasca in 2009... pe 31, prefer 01 ianuarie... insa nu imi fac griji... toata sarcina m-am gandit la asta, insa de marti de cand am fost la medic si mi-a zis ca tb sa stau la orizontala ca sa il mai tinem in burtica macar 2 saptamani... mi-am cam luat gandul de revelion in spital. Sper doar sa il mai tin pana pe 22 decembrie, sa iasa capricorn... asa mi-am dorit, un copil in capricorn... insa cum vrea cel de sus si cel din burta
primele poze
poze burtica
toate pozele
vikinga spune:
Gata citii tot si din cap trecut, multumesc pt urarile de insanatosire, sunteti niste dragute. Sunt cu Nadja in pat linga mine, ea citeste o carte si eu cu laptopul si ma amuz ca ei ii tot vine bine sa-si aseze capul pe burta mea si cind sora-sa da din picioruse ea zice yupppyyy:)), deci tre sa consemnez prima conversatie dintre fetele mele:) A dormit spre seara si acum nu are somn, tot a mai facut febra din pacate dar simt ca de miine o sa fie mai bine.Insomnii am si eu noaptea, merg si de vreo 5-6 ori pe noapte la baie insa noroc ca ma prind cite o ora ziua de atipesc.Orkanul imi strica satelitul, pro tv-ul il prind aiurea ca ma mai uitam si eu la dansez pt tine, e un show dragut.pe miineVikinga 34+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica
alicredo spune:
andre_lina si eu vreau capricorn......poate ca am avut o relatie prea rece cu tata care e pe 8 feb...nu stiu...
lorex sunt din cluj, dar pe moment...de vreo cativa ani sunt in irlanda...sper ca nu ptr mult timp ca m-am saturat.
la multi ani! paul sa o faci fericita pe mami.onitza sa-ti traiasca feciorul si sa te faca mandra de el
dam si noi de beut...am intrat in 30s .si mare bucurie....azi facem 6 anisori de cand suntem impreuna...de abia astept sa vin maine de la lucru, si sa se trezeasca si el (lucreaza de noapte) ca sa sarbatorim cum am facut-o de 3 ani incoace...cu o pizza si o butelie de vin. sunteti invitatele mele...
30+
PrettyBaby spune:
Andre_lina si pe mine ma uciiidd pauzele dar de unde sa-si ia si ei bani saracii:)) dansanta dar nu asa dansanta ca altele...
Diana 31+
vikinga spune:
Andre, Larisel inseamna ca o sa fiti primele din grupul nostru! Andre hai ca trebuie sa mai reusesti inca citeva sapt!Vikinga 34+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PrettyBaby Andre_lina si pe mine ma uciiidd pauzele dar de unde sa-si ia si ei bani saracii:)) dansanta dar nu asa dansanta ca altele... Diana 31+ |
"saracii"... teme de dans mai adormite... la disco ma asteptam la mai mult...
sa se termine, sa bocim de cine pleaca acasa, si sa termin de citit cursul de alaptat. much more interesting
primele poze
poze burtica
toate pozele
PrettyBaby spune:
aaaa nu mai imi place...nu-mi place de alina asta de la marutza de nici o culoare...da nici de manteazici ca sunt nebuna...sau mai bine zis gravida
Diana 31+
al3csa spune:
Chiar f slaba emisiunea .. Nu ma asteptam m-a dezamagit jean ff prost au dansat astia care nu au fost la duel. Si imi pare rau de Mantea chiar mi-as fi dorit sa mai ramana.
Fetelor e 1 si mie nu mi-e somn. Ma bag pana la 2 pe discovery este emisiunea mea preferata acum Puup
29+ Yannis Andrei
Poze