Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
Eleysa spune:
Onitza sa iti traiasca flacaul si sa iti faca zilele senine si luminoase ... Paul
Elena, 30+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
Cris.mario ...casa de piatra !!! ...sa ai o zi de milioane azi ...care sa se continue cu o viata minunata si implinita, plina de iubire
Abia astept sa vii cu poze si povestiri ...
Elena, 30+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
Hehehe ...eu incerc sa recuperez ziua de ieri ...dar se pare ca e sambata si sunt cam singurica pe aici ......dar asta e bine inseamna ca faceti cu toatele ...
Cris.dogarel ...tu parca vroiai sa stii din experienta mamicilor care deja au doi copii despre gelozia primului? Sper ca nu ma insel ...:D
Imi permit si eu sa vin cu nishte relatari personale...
Din cate am observat eu, Ana ta este destul de maricica ...are deja 6 anisori ...nu cred ca o sa ai probleme cu gelozia la ea. Eu mai am doi frati ...o sora mai mica cu 2 ani ca mine si un frate mai mic cu 13 ani ...tot ce pot sa spun este ca fratiorul meu a avut intotdeauna 3 mame ... eu si cu sora mea ne faceam program care sa stea cu el in brate, sa il schimbe, sa ii dea bibe ...E adevarat ca difrenta dintre Ana si surioara ei nu este atat de mare dar sunt convinsa ca o sa fie foarte incantata de bebe si o sa o iubeasca la nebunie ... Aaa ..iar relatia mea cu sora ...aici e mult de povestit ...intotdeauna au existat mici gelozii ..dar nu erau reala ...ne foloseam de ele ca sa obtinem diverse chestii de la mami ... tin minte si acum ca ne certam si ne bateam toata ziua, dar daca Doamne fereste se lua mami de una din noi imediat sarea cealalta in apararea ei ...
Hai ca nush ce-i cu mine ...amintiri din copilarie
Elena, 30+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
sagetutza spune:
Neata fetele!!!
hai ca am citit asa pe fuga ce s-a mai scris...
dependenta bat-o vina.
mai zic La multi ani! lui Paul sanatate multa si sa fii cuminte , sa o asculti pe mami!
asa...
sa aveti o zi frumoasa...
Nu cred ca ne mai vedem azi....
Fug la munca....
32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
Eleysa spune:
Gata si eu ...ma duc sa ma pregatesc de plecare ...va pupacesc pe toate si va doresc un wee frumos...linistit si fara contractii !!!
Elena, 30+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sagetutza ce faceti fetelor???? cedati rand pe rand.... e clar.... ziua asta s-a intors cu totul impotriva mea.... ghici cine a avut surpriza de proportii azi??? euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... am hotarat pana la urma, avand in vedere ca azi am fost si la job 2 o cina cu nasii.. ma gandeam eu de dim. scot una bucata carne din congelator la dezghetat si cand ma intorc o pun la tava, mai fac niste piure sau cartofi gratinati.. aveam niste gogosari in otet de la socrela... nasa aducea tortul mascota.... eu o sampanie pt copiii si gata, am sarbatorit si ziua de azi... mai ales avand in vedere ca eu am muncit toata sapt pe branci. si cum v-am spus a inceput treaba de dimineata cu cardul. . Plec la job si zic stau si eu 2 ore si ma intorc, toata ziua ma timp sa fac o friptura... De unde... La 5 fara ceva am ajuns acasa. Sotz la 7 termina serv, la 7.30 acasa, facui eu calculele... Intre timp vb cu nasa sa intreb cum vrea cartofii... ea piure, eu parca as fi vrut gratinati. Cobor, iau smantana si cartofi si ii curat.. intre timp ma uit la telenovela indiana...si ma si odihnesc un pic dupa o zi de stat in scaun. se termina telenovela, oricum am vazut-o pe bucatele si pun chestiile la facut, intre timp vine sotz. Vai .... ai schimbat fata de masa la buc, ai pus doua scaune si ai gatit... o cina in 2!!! Eu: nu... in 4! El: pai? ..Eu: mai vin si nasii!El: pai am vb cu nasa si i-am zis ca intarzii si poate ne vedem dum ca maine iar munca. Eu: nu! ca asa trebuia sa vb nasa cu tine, ca tu nu stii... si astept, astept, se face 8.20 nasii ioc, nici tu semn de viata. Sun. nasul: mananc o ciorba! Eu: pai cum asa? eu astept cu mancarea calda... a venit si sotz.. haideti! peste vreo juma de ora suna la usa! ma duc la usa, cand pe vizor... musafiri... Nu numai nasiii... si a II-a pereche de fini ai lor. Ok zic eu.. Noroc ca am preparat mai multa mancare, impart la 6 .. haideti la masa!!!.. suna la interfon... eu: Da.. ei: La multi ani !!!! Nasii nasilor... Bine toti prieteni, colegi de fac cu mine.. Eu.... pai mai vine si altcineva...???????? eu nu mai am mancare.... noroc ca unul mancase, alta tinea post... am gasit prin frigider o gulie, un ardei rosu, un pumn de masline si in camara 3 cartofi... acum au plecat.... Mi-a trecut si oboseala si tot... Maine m-au chemat iar la munca... nu stiu cand mai termin... Pe voi poate v-am plictisit.... dar am zis sa va pov si voua marea MEA surpriza de azi!!! 32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...) |
Of, Sagetutza,cred ca te-ai stressat foarte tare! sa treaca. Incearca sa privesti partea buna a lucrurilor, inseamna ca esti iubita de o groaza de lume care a vrut sa fie alaturi de tine, nu?
Ratusca 29+
ratusca_mica spune:
Buna dimineata si de la mine,
Ma alatur voua cu lapticul meu cu cacao
Mi-e o foame... Trebuie sa ma duc sa execut ceva de mancare ca altfel cred ca lesin!
Ratusca 29+
ale1212xa spune:
neatza si de la noi
am citit rapid ce ati mai scris de aseara...ma duc sa pap si fug...iar am examen azi si pana la Bucuresti drumul e lung. Ne auzim dupa-masa
O sambata linistita
-----------------------------------------
31+ cu Dragos-Andrei
gratiana77 spune:
Buna dimineata! De fapt, nu prea e buna ca afara ploua si vremea asta mohorata ma indispune.
M-am si trezit mai tarziu ca de obicei ca aseara mi-am pierdut vremea cu "Dansez pt tine".
Paul. Sa cresti mare si sanatos!
30+ (Amaris-Stefania)
poze
gratiana77 spune:
Ups! am uitat sa schimb semnatura. De azi am mai crescut un pic!
31+ (Amaris-Stefania)
poze