Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme in legatura cu sortatul deseurilor... nu stiu daca si prin alte orase exista, dar in buc sunt pe strada containerele alea pt sticla, plastic si hartie... Le-am folosit si eu un timp, mai ales pt plastic si hartie, pana mi-a zis sotul meu ca aia cand vin sa le goleasca pun totul la gramada Apa o opresc cand ma spal de dinti sau la sapunat/samponat la baie Luminile in casa le oprim daca n-avem nevoie neaparata de ele... Nu aruncam gunoaie pe jos pe strada... Incercam sa aparam atat cat se poate mediul... |
F frumos din partea voastra!
In leg cu adunatul deseurilor de catre cei de la firma de salubritate, am mai auzit si eu cum ca le-ar pune pe toate la un loc, si chiar incerc sa pandesc de cate ori am ocazia...inca nu i-am prins pe picior gresit.Unii se mai apara spunand ca ei oricum le mai sorteaza o data la destinatie...nu stiu de ce fac treaba de doua ori, probabil ca trebuiesc si mai sortate de atat, cum spuneau fetele din tari civilizate ca-s sortate pe culori, pe materiale..etc
Oricum, o fac in continuare, pt mediu nu pt cei de la salubritate.DD vede si daca eu imi fac datoria, mai departe e vina lor..
26+
Gabriela77 spune:
Multumesc mult de urari, fete dragi! Simt ca nici macar nu le merit,la cat de absenta sint...Va citesc adeseam dar parca nu apuc sa scriu...Ma regasesc aici, asa cum eram si eu la prima sarcina, grijulie, citeam, ma informam, invatam...E asa diferit acum...Nu stiu cum a trecut sarcina asta, cu Sara, serviciul si tot...Dar mi-e tare drag de voi si discutiile despre baita, hainite, sex, papa...Atatea griji imi faceam si eu, si asa de firesc a decurs totul...E in natura noastra sa fim...mame! E suficient sa ne urmam instinctul si sa le oferim copilasilor nostri dragoste, restul...vine de la sine.
Altfel, noi nu avem vesti prea bune, de saptmana asta am intrat in prenatal, oarecum fortat, se pare ca nu e lichid amniotic suficient, asa ca mi s-a recomandat repaus(ma rog, nu reusesc chiar sa stau in pat, dar oricum acasa sunt mai relaxata), si daca nu se vede vreun progres pana saptmana viitoare, ma interneaza in clinica pt mai multe investigatii.
Eu insa am convingerea ca totul va fi bine si voi avea un bebelus la fel de perfect ca surioara ei. Altfel, ea este bine dezvoltata, in grafic, inca nu s-a intors,e pelvian, sa zicem ca mai e vreme/....
Cam asta despre noi, ma uitam la DPN-urile voastre, ce rpede a trecut timpul...Cand ma gandesc ca pe Sara am nascut-o la 37 de saptamni, asa pe neasteptate a fost...dar totul a fost bine si ea un bebelus de nota 10.
Va pup, va doresc sanatate si nicio neplacere in sarcina si sa ajungem toate in clipa X cu bebelusi sanatosi in brate!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 30 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
lorex spune:
La multi ani si din partea mea Gabriela, chiar daca nu ne-am cunoscut inca, esti mamica si pt asta meriti tot ce-i mai bun!
26+
sagetutza spune:
La multi ani Gabriela!
Nu trebuie sa te simti nicicum...
aici suntem "a big family"
Cu lichidul ziceau fetele ca se rezolva si cu apa multa...
32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
vikinga spune:
Bine ai revenit!!! Ai vazut ca intrebam de tine, sau ti-a fost dor de noi??Aveam acelasi dpn cu tine, dar s-a tot modificat! Deci aveti revelionul aranjat!! |
sagetutza spune:
cred ca si pentru mine e cazul de un somnic... macar sa-mmi intind picioarele, desi... nu stiu dk as putea sa dorm in picioare... parca e mai bine decat culcat... nu mai pot nici pe stanga nici pe dreapta....
E 12.10... mai sunt vreo 7 ore de somn...
va
NU mai stiu dk am zis dar pt cris_mario o zi frumoasaa maine (de fapt azi) si dupa aceasta zi numai iubire si intelegere...
Un bebel sanatos...
32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
lorex spune:
Inca o urare ca sa fiu prima si ma duc la nani.
LA MULTI ANI PAUL DE ONITZA!!!
pt mamica lui! Sa fiti cu totii sanatosi, fericiti si plini de viata si iubire!
26+
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui al3csa Schimbul 3 ce faceti?? Va uitati la dansez pt tine?? 29+ Yannis Andrei Poze |
EXACT! M-AI PRINS!!!
35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
PrettyBaby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
EXACT! M-AI PRINS!!! 35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE |
cam slabutza emisiunea de asta seara Andre_lina nu ti se pare??
Diana 31+