Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 4
al3csa spune:
ratusca_mica in sf cineva ca mine cu ciclul dereglat si cu 2vsapt intarziere ..
larisel pai tocmai asta e problema ca eu tot sper sa semene cu tasu nu cu mine care nu am decat 1.55m
29+ Yannis Andrei
Poze
larisel spune:
sagetutza Ce tare e faza cu cardul . La multzi ani sotzului! Ce surpriza i-ai facut pana la urma?
lia73 Eu stiu ca prima eco e relevanta la 5,5-6saptamani...altfel poate fi eronat rezulatul. Eu am facut prima eco la 6sapt+2zile si am auzit ambele inimioare. Tinem pumnii sa fie cu ochishori in culcush in uter!
Gata...ma bag la somn...iarashi nu am ajuns la zi...
Si in loc sa citesc cum se schimba bb-ii si cum se face baitza, eu nu ma mai dezlipesc de voi...creati dependentza...
Va pup...noapte buna!
35+ Katya Natalia si Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
AMR maxim 3 saptamani
PrettyBaby spune:
larisel bv ce bine de tine as vrea si eu sa dor da asta este
haha...eu da sunt pe dansez pt tine da citesc si ma si uit
Diana 31+
alexutzzza spune:
rlc_sandor bine ai revenit
larisel off si io m-am luptat cu calcatul ieri...si o sa ne mai luptam si in weekendul asta, nu stiu cand ca maine d-au anuntat 2 ture de prietene pan la mine (am zis ca e mai sigur sa le invit la mine decat sa iesim in oras la cafea ca daca se intinde vorbaraia prea mult, macar sa intind si io burtoiu p canapea.
Eu am vazut film, frumos, emotionant, Cheri ala ultimu cu michelle pfeiffer. Nu m-am gasit bine sa-l vad azi ca m-am romanticit excesiv de mult (de la sarcina probabil) si mi s-a facut un dorn nebun de sotz care e in Grecia si nici nu-l pot auzi la telefon cred ca sforaie...m-a amenintat de la 9 juma ca se duce la nani si ca si io ar trebui sa fac la fel ca suntem treziti de la 7 toti si etc etc Ma duk la nani acum ca imi pica ochii in gura inca de azi dupaamiaza da am zis sa se faca o oara decenta de culcare nu asa, ca apoi invatzam pe bebe sa se nani cu gainile si sa se trezeasca cu cocosii si nu-l va hrani nimeni la 7 dimineata! clar nu io! il amenint de pe acum ca la susu de la 7 il apuca trezirea , gimnastica si ii zic ca aku' are noroc ca-i mai vine ceva pe matze da daca face la fel dupa ce se naste si nu lasa mami sa doarma....face foamea!
31+ Yannis
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo lorex de cand sunt aici sortez plastic de gunoi...nu stiu ce o sa ma fac cand voi ajunge in tara.aici iti trimit saci gratis ptr plastic si hartie, gunoiul il platesc...si e 4 euro sacul noroc ca la 2 saci de plastic am unul de gunoi... in legatura cu brazii....am de 3 ani de cand sunt aici unul artificial...cand ajung in tara sper ca sa luam unul in ghiveci natural chiar daca e mai scump... 30+ |
Alicredo, nu stiu unde esti acum (banuiesc ca intr-o tara civilizata) la status scrie cluj, dar te felicit pentru obiceiurile prietenoase cu mediul!
26+
lorex spune:
citat din mesajul lui danyelana Alicredo, nu te-am parasit. Scriam un mail la nasi si eram cu un ochi aici. Si noi aici sortam gunoiul: plastic+tetra pak+cutii de conserva intr-un sac albastru, deseuri organice intr-o pubela verde sau in gradina (facem o gramada care se descompune cu ierburile pe peluza si serveste de ingrasamant), sticle si borcane (sortate pe albe si colorate pt miste pubele mari puse ici si colo in sat), hartia si gunoiul normal intr-o pubela neagra. Nu e deloc greu de triat si cand stii ca e pt binele planetei si implicit al copiilor nostrii e chiar usor. |
Oare cand o sa fie si la noi asa?
26+
danyelana spune:
Fetele noi ne ducem la culcare ca incep sa ni se inchida ochii.
Ne citim maine dimi la cafea.
Pupici la burtici.
Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lorex spune:
citat din mesajul lui Vi4i seara buna si de la noi!!!! lorex ce e aia colestatza??????? si da am hepatita C,am depistat-o chiar cu cateva sapatmani innainte de a afla ca sunt si nu tin inca nici un regim,si parca nici nu vreau tare sa ma limitez de pe acum.... si stiu ca alcool nu mai pun in gura pana la sfarsitu zilelor mele!!!! de nascut inca nu stiu cum am sa nasc dar vreau natural fara nici o taietura desigur sa nu intre bb in contact cu sangele meu!!!! daca nu, sigur cezariana ma paste ca cica e mai sigur desi nu e demonstrat!!! in ambele cazuri exista riscul de a transmite hepatita la bb circa 5% 28+ Ioannis-Dionisios |
Fii linistita in legatura cu nasterea.Daca medicii stiu de problema ta or sa ia masuri suplimentare pt ca bebe sa fie in siguranta!
Sunt destul de familiarizata cu problema asta.
IAr despre colestaza...sper sa nu te panichezi..
Am vazut ca roco sufera de chestia asta si am intrat pe net sa vad ce inseamna iar mai apoi cand am citit la tine manifestarile mi s-a parut ca seamana mai ales dupa ce ai spus ca ficatelul tau sufera oricum...si colestaza e tot o probl a ficatului.
Poate n-ar strica sa verifici prin niste analize pt ca e destul de serioasa problema.
Ca sa vezi ca nu ma ingrijorez aiurea citeste www.gastromed.ro/Gravida.html" target="_blank">aici si hotarasti tu daca e cazul sa faci analize sau nu.
Sper sa nu fie cazul!
26+
sagetutza spune:
ce faceti fetelor????
cedati rand pe rand....
e clar....
ziua asta s-a intors cu totul impotriva mea....
ghici cine a avut surpriza de proportii azi???
euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
am hotarat pana la urma, avand in vedere ca azi am fost si la job 2 o cina cu nasii.. ma gandeam eu de dim. scot una bucata carne din congelator la dezghetat si cand ma intorc o pun la tava, mai fac niste piure sau cartofi gratinati.. aveam niste gogosari in otet de la socrela... nasa aducea tortul mascota.... eu o sampanie pt copiii si gata, am sarbatorit si ziua de azi...
mai ales avand in vedere ca eu am muncit toata sapt pe branci.
si cum v-am spus a inceput treaba de dimineata cu cardul. . Plec la job si zic stau si eu 2 ore si ma intorc, toata ziua ma timp sa fac o friptura...
De unde... La 5 fara ceva am ajuns acasa. Sotz la 7 termina serv, la 7.30 acasa, facui eu calculele... Intre timp vb cu nasa sa intreb cum vrea cartofii... ea piure, eu parca as fi vrut gratinati. Cobor, iau smantana si cartofi si ii curat.. intre timp ma uit la telenovela indiana...si ma si odihnesc un pic dupa o zi de stat in scaun.
se termina telenovela, oricum am vazut-o pe bucatele si pun chestiile la facut, intre timp vine sotz. Vai .... ai schimbat fata de masa la buc, ai pus doua scaune si ai gatit... o cina in 2!!!
Eu: nu... in 4! El: pai? ..Eu: mai vin si nasii!El: pai am vb cu nasa si i-am zis ca intarzii si poate ne vedem dum ca maine iar munca. Eu: nu! ca asa trebuia sa vb nasa cu tine, ca tu nu stii...
si astept, astept, se face 8.20 nasii ioc, nici tu semn de viata.
Sun. nasul: mananc o ciorba! Eu: pai cum asa? eu astept cu mancarea calda... a venit si sotz.. haideti!
peste vreo juma de ora suna la usa! ma duc la usa, cand pe vizor... musafiri... Nu numai nasiii... si a II-a pereche de fini ai lor. Ok zic eu.. Noroc ca am preparat mai multa mancare, impart la 6 .. haideti la masa!!!..
suna la interfon... eu: Da.. ei: La multi ani !!!!
Nasii nasilor... Bine toti prieteni, colegi de fac cu mine..
Eu.... pai mai vine si altcineva...???????? eu nu mai am mancare....
noroc ca unul mancase, alta tinea post... am gasit prin frigider o gulie, un ardei rosu, un pumn de masline si in camara 3 cartofi...
acum au plecat....
Mi-a trecut si oboseala si tot... Maine m-au chemat iar la munca... nu stiu cand mai termin... Pe voi poate v-am plictisit.... dar am zis sa va pov si voua marea MEA surpriza de azi!!!
32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)