Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica
Am si eu o intrebare, va rog nu va suparati, insa eu tot nu am inteles la ce folosesc tampoanele astea de vata, de ce sunt atat de importante? Nu se poate cu tampoane din comert? Sunt pentru ce moment? Dupa nastere sau cum?

Ratusca 30+

Nu e indicat sa folosesti tampoanele din comert macar 3-5 zile. In primul rand sunt de plastic si nu lasa sa respire rana, nu sunt sterile, favorizeaza infectiile. Poti sa intrebi la farmacie de tampoane speciale pentru dupa nastere. Eu nu am gasit dar nici nu am cautat in prea multe locuri. Alea sunt ok. Oricum macar peste epiziotomie e indicat sa pui un tampon de vata cu tifon pana la cicatrizarea completa.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

cine face capitol nou?? ... ca vine schimbul III

36+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

lia_2009 eu de cateva saptamani mananc non stop. Am 2-3 mese principale si in rest mananc fructe. Cred ca am mancat deja o tona de mandarine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am cautat pe net ceva natural pt spalat bebelusa si am gasitwww.galador.eu/" target="_blank"> asta
A incercat cineva?

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica
Am si eu o intrebare, va rog nu va suparati, insa eu tot nu am inteles la ce folosesc tampoanele astea de vata, de ce sunt atat de importante? Nu se poate cu tampoane din comert? Sunt pentru ce moment? Dupa nastere sau cum?

Ratusca 30+

Nu e indicat sa folosesti tampoanele din comert macar 3-5 zile. In primul rand sunt de plastic si nu lasa sa respire rana, nu sunt sterile, favorizeaza infectiile. Poti sa intrebi la farmacie de tampoane speciale pentru dupa nastere. Eu nu am gasit dar nici nu am cautat in prea multe locuri. Alea sunt ok. Oricum macar peste epiziotomie e indicat sa pui un tampon de vata cu tifon pana la cicatrizarea completa.

A, deci asa. Dar daca fac cezariana, banuiesc ca "down there" e OK, nu? (Vai ce intrebari de tuta pun!)

Ratusca 30+

Mergi la inceput

Bagajul meu de spital:

Pt mine:

Cosmetice: gel de dus, burete, pasta si per dinti, crema de corp, crema de fatza (lipseste garmastan)
1 prosop mare, 2 prosoape medii, 2 camasi de alaptat, 1 halat subtire cu maneci scurte, papuci de casa, 3 perechi sosete, 10 perechi chiloti de bbc, 1 sutien de alaptat
2 pachete absorbante lungi (always night), 20 torsoane vata, 2 pachete servetele umede intime, 8 buretei pt sani (pt orice eventualitate), 3 pachete batiste de hartie, 1 hartie igienica, 2 elastice de par, 3 saci menajeri

Pt bebe:
1 pachet de servetele umede pampers fresh
30 buc pampers alb, nr 1
5 body cu maneca lunga
2 salopete bumbac
3 salopete plus
2 perechi de botosei si o pereche de sosete
2 tichii (caciuli albe cu siret)
1 fes bumbac
1 pereche manusi anti zgariat
o suzeta (am pus-o acolo... desi nu as vrea sa ii dau)
2 scutece bumbac
1 paturica subtire

Cosmonautul, hainele mele pt iesire din spital mi le aduce familia. Si ce o mai fi nevoie... banuiesc ca aflu in spital.

Cam atat cred ca am pus... in gentuta mea, destul de grea, dar e pe roti

primele poze
poze burtica
toate pozele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am cautat pe net ceva natural pt spalat bebelusa si am gasitwww.galador.eu/" target="_blank"> asta
A incercat cineva?

Mirela 30+

Uau, ce bine arata, iti vine sa le mananci... dar de unde le luam? trebuie sa comandam?

primele poze
poze burtica
toate pozele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Uau, ce bine arata, iti vine sa le mananci... dar de unde le luam? trebuie sa comandam?

primele poze
poze burtica
toate pozele

Daca dai search pe google la denumirea sapunului gasesti mai multe site-uri de unde le poti comanda. Eu l-as incerca pe cel cu miere si poate si pe cel pt bebelusi.

Mirela 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

cine face capitol nou?? ... ca vine schimbul III

primele poze
poze burtica
toate pozele

Ma apuc eu.....sa aiba fetele ce sa umple.

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

cine face capitol nou?...nimeni..trebuie..ca avem treaba asta seara:)..andre-lina numai 1 buc hartie igienica??crezi k e de ajuns?..eu cat am stat in spital consumam 1 sul la 2 zile..in unele zile 1 sul pe zi...si poate nu am vazut bine da sapun pentru bebe..si ulei pt bebe nu pui?..acolo le face baitza in fiecare zi si de obicei iti cere tie sapunel...

Diana 31+

Mergi la inceput