Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
ratusca_mica spune:
Dupa cum ziceam, am gasit canapeaua, insa nu am stiut ca trebuia sa facem proforma acolo la raion si ne-a fost lene sa ne intoarcem de la casa, dar nu-i nimic, data viitoare mergem la tinta si o luam :)
Si am mai luat de la raionul de copii un sac de dormit www.ikea.ro/ro/Produse/0/10105/IKEA/FABLER.htm" target="_blank">http://www.ikea.ro/ro/Produse/0/10105/IKEA/FABLER.htm doar ca pe albastru si doua cearsafuri pentru patut cu elastic pe margine. Am vazut si cearsaf impermeabil (cu spatele gumat), doar ca era de 70/110 si eu am nevoie de 60/120, asa ca nu am luat :(.
Cu sacul asta de dormit, eu sper sa nu mai aiba bebe nevoie de paturica. E OK sau imi fac iluzii degeaba? Singura nelamurire este ce fac cu manutele care ies din sac, sa ii pun o jacheta sau cum?
Ratusca
30+ 
Andre_lina spune:
Tampoanele de vata facute de noi, sunt pentru primele zile de dupa nastere, cand sangerarea este abundenta, din motive de siguranta, protectie suplimentara si de igiena. Se pun peste absorbantul din comert, si se schimba mai des decat acesta.
Legat de paturica... ai nevoie de una chiar si subtirica, chiar daca ai sac de dormit.
Manutele- va avea body/bluzita/salopeta sub sacul de dormit.
Sincer nu stiu daca e suficient sau mai punem ceva pe deasupra...
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
Nik0le spune:
N-am reusit sa gasesc timp sa raspund cum se cuvine (aveti o vitezaaa), asa ca spun pe scurt:
LA MULTI ANI, PAUL de Onitza! 
CRIS MARIO, CASA DE PIATRA si multa fericire! 
vikinga, roco, dastefa, bine ati revenit! Dastefa, multa sanatate Dariei!
Scuze pentru mesajul telegrafic, promit sa elaborez la inceputul saptamanii viitoare! ![]()
Va pup! 
Nico
de
Isabela si
29+ cu
Irina
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Tampoanele de vata facute de noi, sunt pentru primele zile de dupa nastere, cand sangerarea este abundenta, din motive de siguranta, protectie suplimentara si de igiena. Se pun peste absorbantul din comert, si se schimba mai des decat acesta. Legat de paturica... ai nevoie de una chiar si subtirica, chiar daca ai sac de dormit. Manutele- va avea body/bluzita/salopeta sub sacul de dormit. Sincer nu stiu daca e suficient sau mai punem ceva pe deasupra... 35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze poze burtica toate pozele AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE |
A, am inteles cu tampoanele! Asta e o alta problema la care nu m-am gandit ...
. Multumesc de lamurire Andre_lina!Pe prospectul de la sacul de dormit spuneau ca nu trebuie sa mai adaug nici o alta patura pe langa el pentru ca este pericol de "overheating". Bine, asta spun ei este valabil la o temperatura a camerei de 16-20 grade. Hi-hi, abia astept sa il folosesc!
Ratusca
30+
dastefa spune:
multumesc de raspunsurile cu oferta Romtelecom.Eu am la ei si tel si cablu si net .Deci as merita si eu ceva cadou ca altminteri nu-s cei mai ieftini
m-am gandit la ce a spus Vikinga de gelozia celui mare si ii zic lui Daria"mami tu o stai cu tati in camera si mami cu Miruna dar din cand in cand voi dormi eu cu tine iar tati cu surioara ta" la care Daria f serioasa si mirata"dar tati nu are lapte"
Mihaela
31+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
lia_2009 spune:
larisel sa nu ma uiti cu raspunsul am inteles ca ajungi la servici si le intrebi pe fete
eu pana acum 2 sapt mergeam la serv si de stres, ba ca nu vroiam sa mananc la sala de mese nu prea mancam dar nici foame nu-mi era. Acum mananc toata ziua si orice. Voi ce faceti cum va abtineti sau nu?
Cu arsurile cele care au ce faceti? Eu am arsuri dar cred ca de la mancare nu cred ca de la sarcina.
Andre_lina stai mai mult la pat si poate ajungi sa faci un capricorn. Doamne ajuta sanatosi sa fie bb nostrii ca pe perinti ii vor mosteni in cea mai mare masura.
32 sapt 

Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui dastefa multumesc de raspunsurile cu oferta Romtelecom.Eu am la ei si tel si cablu si net .Deci as merita si eu ceva cadou ca altminteri nu-s cei mai ieftini m-am gandit la ce a spus Vikinga de gelozia celui mare si ii zic lui Daria"mami tu o stai cu tati in camera si mami cu Miruna dar din cand in cand voi dormi eu cu tine iar tati cu surioara ta" la care Daria f serioasa si mirata"dar tati nu are lapte" Mihaela 31+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria creste burtica |

cat adevar

35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
vikinga spune:
Nu-i asa groaznic, doar in ianuarie avem cite un Orkan hai doi, acum a venit mai devreme dar fu mititel, in rest e un colt de rai
mai mult de jumate e parc national protejat, natura multa, plaje largi, curate, casele foarte cochete, gradinile f ingrijite, vreme buna, nu ca la mediterana, e mai "tare" asa dar fiecare cu frumusetea ei:
35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini
Andre_lina spune:
Vikinga... ce frumoooos e la voi!! Va invidiez!
36+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!
danasor spune:
| citat din mesajul lui lia_2009 larisel sa nu ma uiti cu raspunsul am inteles ca ajungi la servici si le intrebi pe fete eu pana acum 2 sapt mergeam la serv si de stres, ba ca nu vroiam sa mananc la sala de mese nu prea mancam dar nici foame nu-mi era. Acum mananc toata ziua si orice. Voi ce faceti cum va abtineti sau nu? Cu arsurile cele care au ce faceti? Eu am arsuri dar cred ca de la mancare nu cred ca de la sarcina. Andre_lina stai mai mult la pat si poate ajungi sa faci un capricorn. Doamne ajuta sanatosi sa fie bb nostrii ca pe perinti ii vor mosteni in cea mai mare masura. 32 sapt ![]() ![]() |
e greu sa stai acasa si sa te abtii..

, eu una nu pot, incerc dar degeabacu arsurile e foarte greu, nu sunt neaparat de la mancare, o saptamana e bine, o saptamana foarte greu, si tot asa alterneaza

totusi nu am luat nici o pastiluta pentru ele, dar am vazut ca fetele se calmau cu renni, malox cred ca iti vor spune ele ce luau

31+