Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Onitza - LA MULTI ANI PENTRU PAUL! SA CREASCA FRUMOS SI SANATOS!
Cris.mario - CASA DE PIATRA!! MULTA DRAGOSTE, MULTI ANI FERICITI CU BEBEI CUMINTI SI SANATOSI!!
Sagetutza - capricornii sunt firi foarte ambitioase si responsabile. Sunt foarte constiinciosi, in sensul ca pe copilul capricorn nu tb sa il trimiti tu la lectii. Sunt tenace si le place sa citeasca, sa traiasca frumos. Acum, ca in toate cazurile, educatia are o pondere majoritara in formarea viitorului adult...
Dastefa - bine ai revenit!! Sanatate multa Dariei! Stai pe langa noi, ca vine perioada cand o sa avem nevoie mare de mame experimentate
Alexutzza - evident, cea mai buna zodie e scorpionul..., dar decat sagetator... tine-ma Doamne tare, sa stea bebel pana pe 22 decembrie macar!!! (vise, dupa spusele doctorului)
Mitumac - felicitari pentru cumparaturi. Pentru body frumoase, si preturi bune la set vezi in Carfur. 4 buc la 35 lei, un bumbac fin, de la tex, au mai zis fetele pe forum de ele.
Danyelana - da, trebuia sa stau doar la pat, dar sunt unele lucruri pe care doar eu tb sa le rezolv si daca nasc, adio. Lucruri f importante - acte...in care sunt numai eu.
Miremia - hai cu pozele trusoului...mor de curiozitate
Cristies - ce de lucruri frumoase, felicitari!!
al3csa - esti de capul tau? mai usor cu spalatul. Chiar daca ne simtim energice, bebe si spatele nostru tot resimt efortul.

Oof...m-ati omorat cu mancarurile si dulciurile... asa ca am pacatuit cu o frumoasa amandina .. si ce credeti ca se afla acum in cuptor???? O mare pizza!!! da da da!!!

fac o lista si revin cu ce am pus in bagaj!

PUP!

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Onitza - LA MULTI ANI PENTRU PAUL! SA CREASCA FRUMOS SI SANATOS!
Cris.mario - CASA DE PIATRA!! MULTA DRAGOSTE, MULTI ANI FERICITI CU BEBEI CUMINTI SI SANATOSI!!
Sagetutza - capricornii sunt firi foarte ambitioase si responsabile. Sunt foarte constiinciosi, in sensul ca pe copilul capricorn nu tb sa il trimiti tu la lectii. Sunt tenace si le place sa citeasca, sa traiasca frumos. Acum, ca in toate cazurile, educatia are o pondere majoritara in formarea viitorului adult...
Dastefa - bine ai revenit!! Sanatate multa Dariei! Stai pe langa noi, ca vine perioada cand o sa avem nevoie mare de mame experimentate
Alexutzza - evident, cea mai buna zodie e scorpionul..., dar decat sagetator... tine-ma Doamne tare, sa stea bebel pana pe 22 decembrie macar!!! (vise, dupa spusele doctorului)
Mitumac - felicitari pentru cumparaturi. Pentru body frumoase, si preturi bune la set vezi in Carfur. 4 buc la 35 lei, un bumbac fin, de la tex, au mai zis fetele pe forum de ele.
Danyelana - da, trebuia sa stau doar la pat, dar sunt unele lucruri pe care doar eu tb sa le rezolv si daca nasc, adio. Lucruri f importante - acte...in care sunt numai eu.
Miremia - hai cu pozele trusoului...mor de curiozitate
Cristies - ce de lucruri frumoase, felicitari!!
al3csa - esti de capul tau? mai usor cu spalatul. Chiar daca ne simtim energice, bebe si spatele nostru tot resimt efortul.

Oof...m-ati omorat cu mancarurile si dulciurile... asa ca am pacatuit cu o frumoasa amandina .. si ce credeti ca se afla acum in cuptor???? O mare pizza!!! da da da!!!

fac o lista si revin cu ce am pus in bagaj!

PUP!

primele poze
poze burtica
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

pe langa tampoanele confectionate acasa cred ca ar fi bine sa folositi si tampoanele din comert. Eu asa procedam in primele zile de c.. , cand stateam acasa, pe langa tampoane foloseam si vata, eram mai bine protejata

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

pe langa tampoanele confectionate acasa cred ca ar fi bine sa folositi si tampoanele din comert. Eu asa procedam in primele zile de c.. , cand stateam acasa, pe langa tampoane foloseam si vata, eram mai bine protejata

31+

da, astea se pun peste always night... asa am inteles

primele poze
poze burtica
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Fetele am gasit asta:
www.bebe-strumf.ro/produse/cadita-cu-suport-willy-63-primi-sogni/" target="_blank">Caditza
Nu mi se pare scumpa si arata f bine cum vi se pare?

29+ Yannis Andrei

Poze

E super draguta.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

legat de ap de monitorizare-zicea cineva mai demult despre niste oferte de la Romtelecom.Atunci am trecut in fuga tangent pe langa inf.Sper sa nu fi inteles gresit.Daca stie cineva ceva dati inca odata de stire
andre_lina-bagajul gata pregatit? pai chiar ca trebuie sa dezmortim.....eu m-am apucat odata vag de el in sensul ca am inceput sa pun intr-un sertar una,alta dar as putea spune ca e in fasa inca

Mihaela 31+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

eu! mi-au dat un pliant la romexpo ca dau monitor audio gratis si video redus la 2 milioane:cu certfi de nastere mers la un sediu romtelecom. asa mi-au zis...

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

gagici...mai puteti?
acusik...incepand cu sfarsitul lui decembrie...vor veni si pufuletii vostri scumpi.
sa dea DD sa fie totul bine...si sa aveti experientze frumoase

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

gagici...mai puteti?
acusik...incepand cu sfarsitul lui decembrie...vor veni si pufuletii vostri scumpi.
sa dea DD sa fie totul bine...si sa aveti experientze frumoase

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Ce dragut.... multumim de intrebare!!! Pai daca noi nu mai putem, voi ce mai ziceti, de la odiseea de nov-dec?
Noi mai tragem cate un ochi pe la voi.... caci la noi, bebeii sunt inca la caldurica.
Nastere usoara!!!

primele poze
poze burtica
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

legat de ap de monitorizare-zicea cineva mai demult despre niste oferte de la Romtelecom.Atunci am trecut in fuga tangent pe langa inf.Sper sa nu fi inteles gresit.Daca stie cineva ceva dati inca odata de stire
andre_lina-bagajul gata pregatit? pai chiar ca trebuie sa dezmortim.....eu m-am apucat odata vag de el in sensul ca am inceput sa pun intr-un sertar una,alta dar as putea spune ca e in fasa inca

Mihaela 31+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

eu! mi-au dat un pliant la romexpo ca dau monitor audio gratis si video redus la 2 milioane:cu certfi de nastere mers la un sediu romtelecom. asa mi-au zis...

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

pe site-ul lor scrie ca video interfonul e vreo 120 Eur, destul de scump cred, acum depinde ce face, e bine de mers totusi si vorbit cu ei, nu cred ca avem ce pierde

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:
citat din mesajul lui danasor

31+

da, astea se pun peste always night... asa am inteles

primele poze
poze burtica
toate pozele

Buna seara,

Ne-am intors si noi de la shopping, am dat o tura pe la IKEA pentru ca avem nevoie de o canapea de doua locuri extensibila pt camera lui bebe (adica pentru mami care o sa stea pe acolo la nevoie noaptea )

Am si eu o intrebare, va rog nu va suparati, insa eu tot nu am inteles la ce folosesc tampoanele astea de vata, de ce sunt atat de importante? Nu se poate cu tampoane din comert? Sunt pentru ce moment? Dupa nastere sau cum?

Ratusca 30+

Mergi la inceput