Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 16
danyelana spune:
Vikinga, e tare frumos acolo unde locuiesti tu.
M-am uitat acum pe net si e o zon tare frumoasa, pacat ca aveti uragane din astea.
Si la noi a batut vantul de duminica trecuta pana pe vreo marti de aveai impresia ca te zboara. Pupici 
Acum
32+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
dastefa spune:
legat de ap de monitorizare-zicea cineva mai demult despre niste oferte de la Romtelecom.Atunci am trecut in fuga tangent pe langa inf.Sper sa nu fi inteles gresit.Daca stie cineva ceva dati inca odata de stire
andre_lina-bagajul gata pregatit? pai chiar ca trebuie sa dezmortim

.....eu m-am apucat odata vag de el in sensul ca am inceput sa pun intr-un sertar una,alta dar as putea spune ca e in fasa inca
Mihaela
31+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
miremia spune:
Tanaion multumesc de lamurire.
vikinga multumim si tie ca ne-ai explicat.
Am fost la shopping de finet
. Am gasit la obor unul atat de dragut....alb cu ursuleti si nimioare roz. Avea si pe albastru, mov si alte culori dar nu stiu cu ce era imprimeul. Acum va intreb...in afara de scutecele si batistute, ce mai faceti din finet si ce dimensiuni trebuie sa aiba scutecele?
Daca o tin tot asa cu cate un produs/sapt cumparat pt micuta pana nasc....o sa ramana saraca dezbracata.
Cristies
vreau si eu camasa cu barza. De unde ai luat-o?
Mirela
30+ 
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa legat de ap de monitorizare-zicea cineva mai demult despre niste oferte de la Romtelecom.Atunci am trecut in fuga tangent pe langa inf.Sper sa nu fi inteles gresit.Daca stie cineva ceva dati inca odata de stire andre_lina-bagajul gata pregatit? pai chiar ca trebuie sa dezmortim ![]() ![]() .....eu m-am apucat odata vag de el in sensul ca am inceput sa pun intr-un sertar una,alta dar as putea spune ca e in fasa incaMihaela 31+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria creste burtica |
Sigur nu ai inteles gresit. Am citit si eu la momentul respectiv si parca spunea ca daca esti abonat la ei primesti un aparat gratis sau redus...ceva de genul.
Mirela
30+
al3csa spune:
Fetele am gasit asta:
www.bebe-strumf.ro/produse/cadita-cu-suport-willy-63-primi-sogni/" target="_blank">Caditza
Nu mi se pare scumpa si arata f bine
cum vi se pare?
29+
Yannis Andrei
Poze
mariucasara spune:
dastefa tare rau imi pare ca nu scapati fara anibiotice. Nici mie nu imi place sa dau medicamente Sarei dar uneori char nu am de ales.
micuta sa se faca bine repede repede
vikingama ia cu frig cand vad filmuletele. Si apar des aceste furtuni sau 1 data pe iarna?
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
31+
Sebastian Petru
Andre_lina spune:
Cristies, si fetele care au intrebat de torsoanele de vata pe care tb sa le avem la spital,
am pozat pas cu pas cum le-am facut eu.
REPET: sunt cu siguranta mai mult modalitati de a le face, dar eu asa stiu de la o proaspata mamica.
Cum la mine nu s-au deschis pozele din explicatiile din emailul comnun, le-am facut asa si sper ca e ok![]()
Sa fie de folos va pup!!
aici le gasiti http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/TorsoaneleDeVata#
sau la mine in semnatura- toate pozele - torsoanele de vata.
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui al3csa Fetele am gasit asta: www.bebe-strumf.ro/produse/cadita-cu-suport-willy-63-primi-sogni/" target="_blank">Caditza Nu mi se pare scumpa si arata f bine 29+ Yannis AndreiPoze |
Faina cadita... si daca iti permiti, ia-o. Mie mi se par exagerate preturile... o astept cadou
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
mariucasara spune:
Andre_lina
Si eu tot asa stiu sa fac tampoanele. In caz de hemoragie puternica se pot face pe lung.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
31+
Sebastian Petru
danasor spune:
| citat din mesajul lui dastefa legat de ap de monitorizare-zicea cineva mai demult despre niste oferte de la Romtelecom.Atunci am trecut in fuga tangent pe langa inf.Sper sa nu fi inteles gresit.Daca stie cineva ceva dati inca odata de stire |
poti sa te uiti pe adresa www.romtelecom.ro/personal/voce/optiuni/bebe/" target="_blank">asta

31+