Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

uhhh!!! Buna "dimineata"...!!!

De cand m-am trezit robotesc, calc, impachetez...

Am terminat bagajul de spital, in sensul ca le-am si pus in geanta... si pus geanta la indemana

E inca deschisa, daca mai apare ceva sa pun deasupra... dar cred ca e completa..
Doamne ajuta!

Acum evadez o ora din casa caci am un drum de rezolvat ...

I'll be back, sa citesc si sa comentez, nu am uitat de poze la torsoanele de vata, vin azi!

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Andre_lina pai parca trebuia sa stai la pat. Ce inseamana asta, treaba toata dimineata si acum pleci in oras sa rezolvi treburi..... Of, of, of, mai gandeste-te putin si la tine si la faptul ca trebuie sa-l mai tii pe bebe la caldurica.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Andre_lina, sa ne spui si noua ce ai pus in bagaj (recte mie, ca sunt mai . Nu am uitat de torsoane (asa se cheama?).

Lorex, merci de link. Sa va fie de bine.

Danyelana, ce harnicuti sunteti.

Miremia, bafta in sesiune si pana atunci spor la proiecte.

Trebuie sa ma organizez sa fac ceva de mancare, ca am muncit destul azi (am acoperit rosturile la gresia din balcon - in speta mai mult sotul, eu cu indicatiile).

Pana acum am pozat trusoul lui bb. Dupa masa il uploadez sa-l vedeti si voi si sa-mi spuneti ce mai am de luat.

32+

Asteptam poze cu trusoul . Ma gandesc sa ies pe afara sa cumpar si eu ceva pt micuta, pt confortul meu psihic.

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Am gasit www.jurnalul.ro/stire-special/magiun-de-topoloveni-dosit-in-raft-524739.html" target="_blank">aici un articol f bun despre acest produs natural, singurul produs traditional romanesc recunoscut de Uniunea Europeana!!!
Cool!!
Stiati de el??
Abia astept sa-l gasesc si sa-l intind pe felia mea de paine
La cum mananc acuma (triplu) si la cat spun comentatorii articolului ca e de bun, cred c-o sa-l mananc cu polonicul

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Lorex multumim pt emisiune
Miremia Roxana Culcer este nepoata dr Ana Culcer.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Inspirata de aventurile Sagetutzei am comandat pizza si m-am invrednicit cu uploadatul.

Mai am de pozat patutul, carutul si scoica si finetul si lenjeriile cand m-oi invrednici sa le cos...

Pana atunci aveti aici diverse si aici trusoul bb-lusului .

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92
fetili,am si eu o intrebareca eu tot va citesc,dar nu va scriu ca nu stiu ce sa va zic.acum am azuns la pagina 4 din cap asta si nu stiu ce este ala "ORKAN"daca am scris bine...am gasit si in capitolul anterior,tot la vikinga26+s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
Orkan =furtuna ciclonica specifica nord vestULUI europei, formata de obicei in nordul atlanticului, afecteaza zona dintre insulele britanice si scandinavia mai ales in timpul iernii. se poate numi oficial orkan o furtuna de grad 12.orkan=european windstorm=ouragan(huriccan)PS: eu locuiesc pe o insula la marea nordului, exact in cel mai nordic punct al germaniei, in dreptul danemrcei.Vikinga 35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cristies, sunt super lucrushoarele lui bebe. Sa le poarte sanatos si voios.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

cristes si eu ca si tine cu pizza si ce buuuuna a fost o sa ma fac mareeeeeeee mareeeeeeee .. Dar ce sa-i faci daca vrea baiatu meu?

Eu parca am inebunit decand sunt in concediu .. Nu am stare .. Si am contractii dar tot nu am stare Iau no-spa si iar la treaba. De cand m-am trezit ma invart intr-una. Sotul da cu lavabil eu spal .. Tot ce gasesc .. Orice Nu pot sa stau .. Ma asteptam ca la 29 de sapt sa numai am pic de energie .. Dar de unde sunt mai rau ca inainte de a ramane gravi

Hai si imi place de voi ca va tineti de cuv : ziua si cap

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

incercare de aterizarea a unui ditamai airbus in timpul orkanului emma, se intimpla in hamburg:

orkan pe mare:
si orkan pe terminate cam cum e acum ca in timpul maximului te ia vintul, nu poti merge sub nici o forma pe acolo pe promenada, filmat chiar unde locuiesc eu westerland, sylt:
si orkanul jürgen chiar asta de acum care ba trece ba revine:
Vikinga 35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

eu am adormit la loc!!! de la 11 jumate pan acum! Dar Doamne ce somnic pufos si bun am avut! tare bine mi-a prins!
Acum treb sa fug ca am promis prietenelor ca ne vedem, au sunat intre timp saracele da eu....
Cristies eu nu am vazut decat pozele cu cosmetice si sutiene de alaptat si pompa etc. trebuiau sa fie si altele? ca ai pus 2 linkuri io in ambele am vazt aceleasi poze. O sa iau si io monitor d-ala dak zici ca e cu vibratii eu am citit dupa ce ai zis tu pe net despre el si e ok, ma mir ca e asa ieftin ca pare f destept!. Trusa de manichiura sau cum ii zice e asa dulce! si mica!. Termometru de ce treb cu vf flexibil?
mitumac deci la Auchan au protectie de saltea 140x70, merci de pont! sa merg sa iau si eu. Si servetelele mi se par f ok la pret.

31+ Yannis

Mergi la inceput