Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 20
Andre_lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PrettyBaby cine face capitol nou?...nimeni..trebuie..ca avem treaba asta seara:)..andre-lina numai 1 buc hartie igienica??crezi k e de ajuns?..eu cat am stat in spital consumam 1 sul la 2 zile..in unele zile 1 sul pe zi...si poate nu am vazut bine da sapun pentru bebe..si ulei pt bebe nu pui?..acolo le face baitza in fiecare zi si de obicei iti cere tie sapunel... Diana 31+ |
Hehe... ce bine zici. Punem, nu stiam ca imi trebuie. Multumesc. Accept cu drag comentarii ajutatoare!!
36+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!
Andre_lina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Daca dai search pe google la denumirea sapunului gasesti mai multe site-uri de unde le poti comanda. Eu l-as incerca pe cel cu miere si poate si pe cel pt bebelusi. Mirela 30+ ![]() |
Si eu vreau de bebe, de miere si... ala de pin... si ala de morcovi si si si si
36+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....4 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE!!!!
lia_2009 spune:
miremia m-am uitat la sapunurile naturale dar nu am citit ca sunt indicate pt bebelusi. Eu stiu ca sunt bune pt bb cele de la nivea, mustella.
Inca nu am luat caut si eu.
Voi ati luat pompita pt nas sau batista bebelusului?
32 sapt 

miremia spune:
| citat din mesajul lui lia_2009 miremia m-am uitat la sapunurile naturale dar nu am citit ca sunt indicate pt bebelusi. Eu stiu ca sunt bune pt bb cele de la nivea, mustella. Inca nu am luat caut si eu. Voi ati luat pompita pt nas sau batista bebelusului? 32 sapt ![]() ![]() |
Am vazut ca exista unul, baby soap se numeste. Mai vroiam sa intreb, stiti daca exista undeva in comert saculeti cu tarate? Sau trebuie sa ii confectionez singura?
Mirela
30+
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui al3csa Fetele am gasit asta: www.bebe-strumf.ro/produse/cadita-cu-suport-willy-63-primi-sogni/" target="_blank">Caditza Nu mi se pare scumpa si arata f bine 29+ Yannis AndreiPoze |
Nu mai stiu cine zicea ca si-a luat-o pe cea de la Inglesina http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=63 la targ era mai ieftina parca 130? off nu mai stiu cine a zis ca a luat-o eu oricum tot pe asta vreau sa o iau mi se pare cea mai stabila si sigura dintre toate
31+
Yannis