Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Hello again...
Am prins un repaus mic si am intrat si eu pe forum....
Vad ca toate sunteti fericite/ sperati sa iasa copilul capricorn..
Eu am fost tare dezamagita, poate nu foarte, ca voi avea un capricorn. Am zis ca nu stiu prea multe despre zodia asta...

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Eu am doua colege capricorn...sunt ambitioase, muncitoare...mie imi place zodia asta.....si stai linistita....stii cum se spune....vai ce zodie....dar ascendentul conteaza

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris.dogarel bine, daca zici ca o lasi pe Ema sa doarma iti sam si tie martipan
Capricornii, la fel tot ce cunosc niste ambitiosi si oameni care au reusit si au realizat multe in viatza. Sincura parte la care sunt mai sceptica e ca toti mi se par (desi cu familii etc) capricornii mi se par...off nu egoisti ci genu de lupul singuratic, oarecum reci, detasati de cei din jur si insingurati Asta era singura chestie care nu imi placea. Evident cea mai buna zodie e Scorpion dar cum nu a fost sa fie...nu stiu prefer capricornul varsatorului de exemplu sau cazul andrelinei, e mai bine decat sagetator

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Gabriela77 sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de copilasi! Scuze pt intarziere.
Pote de acum daca stai acasa vei avea mai mult timp sa mai scrii si pe la noi.
Paul de Onitza Sa cresti mare sanatos si voios.

Dastefa, multa sanatate Dariei!
Cris_dogarel, asa era si Toma pana sa-l opereze de polipi. Ii curgea nasucul non stop. Nu avea alte simptome, dar nasul nu se mai oprea. A fost mult mai bine dupa operatie.
Si eu sunt exact ca voi. Am nascut prima ora cu cezariana, acum as vrea natural. Am vb cu dr si mie mi-a bagat alt motiv, nu varsta, desi sunt cu ceva ani mai mare ca sa nu zic mai batrana , mie mi-a zis ca din cauza fibroamelor nu pot naste natural, ca e risc de hemorgie. Saptamana viitore merg la consult si vreau sa vorbesc din nou.
Cris_dogarel, mi-ai ridicat moralul cu super femeile "mature" din mailul pe care l-ai trimis pe mailul comun.

W/d frumos fetelor,

Tana cu Toma (10.11.2001) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

LA MULTI ANI PAUL DE ONITA!!!!!!!!!!

CRIS MARIO SA FII FRUMOASA SI FOARTE FOARTE FERICITA!!!!!!!!casa de bolovani iti doresc!!!!!!!

sagetutza......ce patanie..............

noi am dormit destul de bine..........
la mine ebe e mai mult pe dreapta, si pe partea drepata sub san asa ma doare pilea de nu mai pot, desi ma dau si cu crema...........
simt ca mi se rupe...............

Poze
Bea 32+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am schimbat si noi semnatura, am mai crescut o tzara..........

dastefa felicitari pentru bebe miruna grasunica................
si sorry de bebe bolnavior.........
sa se faca bine!!!!!!!!!!

mie imi place capricorn................
am avut un coleg de facultate capricorn, si era sef de an....:P
apoi dumnezeu stie ce o fi pana la urma................
fie ce o fi, sanatos sa fie!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 33+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Ieri nu am reusit sa intru....dupa amiaza am fost la cumparaturi la Auchan-Titan si am achizitonat pt bebelina noastra urmatoarele:
* paturica bumbac 36,32 ron nu foarte groasa...la noi in casa e foarte cald....avem centrala de apartament...avem termostate...dar tot cald e....noi in casa stam in tricouri cu maneca scurta, sotul si tata stau in pantalon scurt....eu pantalon lung....
* protectie impermeabila saltea 40,31 ron ....am gasit in sfarsit pentru 140x70, fata e din bumbac si dosul e plastificat...
* prosop baie 21,94 ron modelul cu gluga....
* servetele pampers 2 pachete de 63 buc 14,49 ron

Nu prea mi-au placut body-urile....dar nu m-as pronunta ...ca aici sunt inca novice...eu tot fac comparatie cu ce am vazut pe net...mi-ar fi placut body cu 6 capse si salopete cu capse in fata si pe piciorus...

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

alexutzza, buna idee cu martipanul, las cafelele ptr. el. cred ca ma duc la chiosc sa vad daca au, ca pana ajung eu la metro. eu as lasa-o pe ema sa doarma, dar o buna bucata de acum incolo cred ca e invers: ea ma scoala pe mine.... desi i-am citit din "amenintzarile soacrei catre bebe Yannis", da'....

sagetutza, tu pana cand mai mergi la serv??

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Cris eu sunt in prenatal deja... De la 1 nov nu am mai fost la serviciul meu oficial, am insa un contract de prestari servicii in alta parte, unde de obicei lucrez de acasa, dar acum se impune prezenta...

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

am schimbat si noi semnatura... ca deee.. am uitat. cu atatea chestii pe cap.

33+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici,

Primul mesaj pe ziua de azi e pentru draga noastra Cris.mario

CRIS.MARIO, CASA DE PIATRA, FERICIRE, IUBIRE SI MULTA INTELEGERE. SA VA FIE VIATA FRUMOASA IMPREUNA, SA VA INTELEGETI SI SA RAMANETI MEREU ASA DE FRUMOSI CA ACUM.

IAR TIE ITI TRIMIT MULTE

SA-TI LUMINEZE ZIUA.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Si cum azi avem un sarbatorit nu puteam rata ocazia de a-i spune "La multi ani!" copil frumos, sa cresti mare si sa ai mult noroc.

PAUL de Onitza

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput