Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
mitumac spune:
Din 7 decembrie vom merge impreuna cu tati la cursuri....vom merge la first bebe unde vom "studia":
Cursul Nr 1 - EVOLUTIA SARCINII SI PREGATIREA PENTRU NASTERE
Cursul Nr 2 - NASTEREA SI LAUZIA IMEDIATA
Cursul Nr 3 - INGRIJIREA NOU-NASCUTULUI IN PRIMELE SAPTAMANI
Cursul Nr 4 - DREPTURI SI FACILITATI PENTRU MAMA SI COPIL
Asteptam cu nerabdare...
29
gratiana77 spune:
Asteptam si noi sa ne povestesti cum a fost la curs si poate ne dai si ceva sfaturi.
31+ (Amaris-Stefania)
poze
ratusca_mica spune:
Cris_mario, sa ai o zi minunata, iti doresc CASA DE PIATRA, o familie frumoasa si numeroasa si tot binele din lume!
Eu ma tot uit de vreo ora la filmulete pe youtube despre cum se alapteaza, cum se schimba un scutec etc. Eu asa sunt: daca vad ceva (inclusiv operatia de ceza), ma simt mult ma comfortabil, ma linistesc ca pot face lucrul respectiv. Sunt atat de dulci puiutii din filmele demonstrative, abia astept sa il tinem si noi in brate pe al nostru!
Ratusca 30+
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mitumac Din 7 decembrie vom merge impreuna cu tati la cursuri....vom merge la first bebe unde vom "studia": Cursul Nr 1 - EVOLUTIA SARCINII SI PREGATIREA PENTRU NASTERE Cursul Nr 2 - NASTEREA SI LAUZIA IMEDIATA Cursul Nr 3 - INGRIJIREA NOU-NASCUTULUI IN PRIMELE SAPTAMANI Cursul Nr 4 - DREPTURI SI FACILITATI PENTRU MAMA SI COPIL Asteptam cu nerabdare... 29 |
A, si eu ma duc la ei pe 2 decembrie la cursul despre legislatie si apoi pe 14 parca la un curs de cateva ore despre ingrijirea nou-nascutului. Abia astept!
Ratusca 30+
mitumac spune:
citat din mesajul lui gratiana77 Asteptam si noi sa ne povestesti cum a fost la curs si poate ne dai si ceva sfaturi. 31+ (Amaris-Stefania) poze |
Cu siguranta....nu vor fi 4 zile la rand....sunt 4 zile...in 2 saptamani...va voi povesti dupa fiecare curs in parte...
29
lorex spune:
Neatza, gagici!
Cris.mario, cred ca esti prinsa in mrejele zilei de azi si sper ca ti-a iesit totul cum ai vrut si ca esti fericita!
Casa de piatra inca o data cu toate cele bune!
PS: asteptam poze
Alicredo si voua multi ani inainte de casnicie frumoasa si armonioasa!Un bebe sanatos care sa va uneasca si mai mult!
26+
lorex spune:
Tocmai am vazut-o pe Dr.Roxana Culcer la tv!
Ce tanara e! E blonda, e dragutza, a fost invitata la emisiunea Traieste sanatos de pe Antena 2 sa vb despre afectiunile respiratorii la bebelusi.E neonatolog la Spitalul Universitar.
Azi gatesc pui bio
Mi-a adus mama si chiar acum fierbe...o parte (ce e mai bun) am pus la ceaun ...abia astept...si de restul un borshulica!
Elefantica, si eu ca si tine, am o sora mai mare cu doi ani jum si un frate mai mic cu 10 ani.A avut (si are) 3 mame, si se cunoaste.E f alintat.A, si e si capricorn...ca vb de zodia asta!
Am persoane apropiate in capricorn (prietena cea mai buna, frate, soacra, plus alti prieteni din grup) si toate sunt extrem de incapatanate si capoase.Pe de alta parte sunt f ambitioase si daca vor ceva (da' numai daca vor ele) nu se lasa pana nu reusesc.Au suflet bun si...eu ii iubesc asa caposhi cum is ei.
A, si cum spunea ALEX, si mie mi se par cam singuratici...
Copila mea s-ar putea sa iasa in pesti, iaca despre asta nu prea stiu multe.Am inteles ca-s "alunescoase" si se strecoara usor..
26+
cristies spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Cris_mario, sa ai o zi minunata, iti doresc CASA DE PIATRA, o familie frumoasa si numeroasa si tot binele din lume! Eu ma tot uit de vreo ora la filmulete pe youtube despre cum se alapteaza, cum se schimba un scutec etc. Eu asa sunt: daca vad ceva (inclusiv operatia de ceza), ma simt mult ma comfortabil, ma linistesc ca pot face lucrul respectiv. Sunt atat de dulci puiutii din filmele demonstrative, abia astept sa il tinem si noi in brate pe al nostru! Ratusca 30+ |
Bravo!!!
Eu dupa ce vad ceva incep sa-mi pun intrebari si conform zicalei vii bou si pleci vaca - asa ma simt! Mai bine nu mai vad...
32+
danyelana spune:
Noi ne-am trezit brusc din cauza de crampa la piciorul stang si nu am mai reusit sa dormim. Apoi i-am dat lui tati cu crema la piciorul bolnav si apoi am inceput eu sa vomi. Asa ca dimineata mea in care planuisem sa dorm mai mult s-a dus pe apa sambetii. Sper sa reusesc sa dorm putin dupa-amiaza pt ca deseara mergem la ziua unei prietene si tati ne-a anuntat din timpul saptamanii ca trebuie sa ma odihnesc inainte.
Sagetutza, asa surpriza ca a ta de ieri nu vreau. E bine ca ti-ai pastrat calmul si optimismul, eu nu stiu cum as fi reactionat.
Schimbul III a lucrat bine azi-noapte vad ca ai avansat. Bravo fetele.
Pupici la burtici
Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lorex spune:
Alicredo, de ce nu-ti place in Irlanda?
Dastefa, sanatate Dariei, e o papusha scumpica!
Mariucasara, da, noi inca invatam sa protejam mediul.Cred cu tarie insa ca, copiii nostri vor sti devreme ce inseamna sa fii eco, pentru ca ei invata la scoala si ca sa nu mai spun ca sunt atatea desene animate si emisiuni educative la TV care pun mare pret pe protectia mediului.Ma bucura asta.Noi cand am auzit de ecologie cand deja eram mari si...cam greu.
De ex este pe minimax un serial "A fost odata palneta pamant" parca...si pana si eu ma uit si invat lucruri pe care nu le stiam
Ei, daca ei incep de pe acum sa invete despre asat...nu pot sa sper decat ca ei vor trai intr-o lume mai curata.Cat de curata le-o putemm lasa noi, ca nici noi n-am mostenit-o curata
26+