Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

CRIS MARIO SA AI O ZI SUPER!!! SA FII FERICITA!

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

pe Daria sa se faca bine! si pe mami ca a inceput antrenamentul. si pe Miruna 1,9kg?

32+

pai din cele 16 kg pe care le-am pus deja macar atata sa se regaseasca si la ea.si apoi are si cui semana.Daria a avut aproape 4 kg iar eu m-am nascut de 4,6kg

Mihaela 31+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

sagetutza ti-a facut-o sotzul. Si si tu ai povestit f frumos m-am haiosit rau la povestea ta tare sastrusnica seara .
Gabriela77 vezi ca spunea cineva ca Omega 3 face minuni pentru lichid in cantitate redusa, incearca sa iei .
Andrelina, alicredo si io sper sa-mi iasa Capricorn, desi DPN e pe 28 ianuarie, stiu io ca il scoate dr cu 10 zile mai devreme ptr cezariana so...poate-mi iese, nasc cu Alicredo odata.
ale1212xa bafta la examen!
dastefa multa sanatate Dariei si nu te ingrijora, lucrurile se aranjeaza singure asa cum e mai bine, inseamna ca asa a fost sa fie mai bine, cu ceza Felicitari pentru Miruna grasunica!
Rebiana27 Felicitari pentru eco!

Dam martzipan de dimineata pentru Elefantica, Mamidepuiuti, ceiutzuri si cafele a dat cris.dogarel azi, a propos cum ai dormit? de ce asa devreme cris? Sa nu o tii pe Ema nedormita ca lui Yannis nu-i plac fetele incercanate

LA MULTI ANISHORI FRUMOSI SI FERICITI PAUL!!, de Onita

CRIS MARIO CASA DE PIATRA!!!! Multi, multi ani fericiti impreuna, multa fericire, dragoste si intelegere! Tot ce va doriti!

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza si de la noi

am citit rapid ce ati mai scris de aseara...ma duc sa pap si fug...iar am examen azi si pana la Bucuresti drumul e lung. Ne auzim dupa-masa

O sambata linistita

-----------------------------------------
31+ cu Dragos-Andrei

Sa fie cu noroc...
PS: in facultate nu imi placea cand imi spunea cineva bafta...

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Hello again...
Am prins un repaus mic si am intrat si eu pe forum....
Vad ca toate sunteti fericite/ sperati sa iasa copilul capricorn..
Eu am fost tare dezamagita, poate nu foarte, ca voi avea un capricorn. Am zis ca nu stiu prea multe despre zodia asta...

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

dastefa multa sanatate Dariei! Acum e mai bine?

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

noi am mers vreo 5 zile pe tratament homeopat dar nu prea a functionat si de acum am trecut pe antibiotic.mor de ciuda ca orice as face tot la antibiotic ajungem.Ea are laringita asa ca inca nu prea mananca mai face si cate un pic de febra dar suntem abia la a 2 a doza de antibiotic.Speram de maine sa-i fie mai bine

eu am reusit performanta sa sparg un borcan maricel de muraturi asa ca m-am delectat vreun ceas cu smotruiala

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

mai tarziu am realizat ca de fapt cunosc o groaza de oameni in capricorn... o sa studiez chiar acum caracteristicile...

Mergi la inceput

nici eu nu stiu prea multe despre aceasta zodie dar de cand am ramas gravi m-am rugat sa-mi pot intelege copilul .

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

alexutzza, buna idee cu martipanul, las cafelele ptr. el. cred ca ma duc la chiosc sa vad daca au, ca pana ajung eu la metro. eu as lasa-o pe ema sa doarma, dar o buna bucata de acum incolo cred ca e invers: ea ma scoala pe mine.... desi i-am citit din "amenintzarile soacrei catre bebe Yannis", da'....

sagetutza, tu pana cand mai mergi la serv??

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Hello again...
Am prins un repaus mic si am intrat si eu pe forum....
Vad ca toate sunteti fericite/ sperati sa iasa copilul capricorn..
Eu am fost tare dezamagita, poate nu foarte, ca voi avea un capricorn. Am zis ca nu stiu prea multe despre zodia asta...

Eu sper sa fie varsator ca taica-su.

31+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput