Puiuti de Randunici 2008!! (336)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am vazut-o pe Andra, ce ras molipsitor are!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumim ca ne-ati vazut!
intr-adevar in filmuletul nr 3 e o mostra ca lumea de rasul ei dupa care mor.. ne topeste efectiv cand rade asa din tot sufletul
Tuchi si de la mine
Naty la spate parca i-a crescut mai mult decat in fata.. ca indata mai am un pic si pot sa ii fac codita..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
ne pregatim de iesit in parc
am vazut Andra, dulce ca de obiceice razacioasa e!
noi ducem Mufarin la ai mei in we, si cered ca-l iau luni, daca nu maine seara!...ne-am hotarat sa 'luam o pauza', sa ne mai vedem si de noi 2:))

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Mihu ,Andra e o dulceata!

Tuchi

raportez ca de ieri a inceput sa manance Marc
am fost cu el la ORL
are nasul infundat ( si inflamat inauntru) si de aceea nu
putea sa manance
ne a dat nurofen 5 zile cate 1'5 de 2 ori pe zi
si picaturi colargol
l-am si cantarit aseara si are 6 kile fix
oricum in astea 2 saptamani m-a terminat cu nervii
mai un pic si faceam depresie

Dana, bine ai revenit si iti doresc sa iasa si pe
strada ta soarele!
e o dulce printesa ta!

al meu merge la Cluj sa discute cu dr.
suntem un pic suparati ca asa ne-au repezit de numa
sper sa fie ok

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

salutare si de la mine...

Dana imi pare rau prin ce treci. capu sus si lupta in continuare..dat despre dl..ce sa zic nu cred ca are rost sa speri ca isi va reveni e legat permanent de ma-sa si nu ai ce sa ii faci. si acum destanuire personala: mama mea s-a luptat toata viata sa il faca pe tata sao vada sa ne vada...nu a reusit nici acum. dc ni se intampla noua ceva nu-i bai, dc isi scanteste ma-sa un deget nu doarme saptamani intregi. asa ca astia is incurabili!

despre politica: totul e prefecatorie, toti mint, toti is niste porci! punct.

naty, offf eu totusi sper ca se v-a face bine fetita colegei tale...

galerie pentru bubu

intradevar e mai greu prima data..macar tu esti leu eu is pesti...
si am cateodata o frica la volan de mama, mama si no am deja aproape 3 ani de cand conduc....desi carnetul il am de vreo 5, dar am avut un accident nasol in ajun de craciu si am zis ca nu o sa mai conduc nicicand, am revenit la ganduri mai bune...cu mulllttt sprijin din partea sotiorului meu

eu is aseara dupa 2 ani am avut girls night out...si am venit acasa pe la 1 , mi-am facut un pic de cap....shopping, a fost noaptea reducerilor la U shopping center(am voie sa spun numele comapniei? ca e considerat reclama?)...acum am program administrativ...adica mi-am expediat gaza si sotul de acasa si eu pe net , .....mda as vrea eu, am pus de ciobita de vita, ma gandesc ce fac felul 2 si curatenia aferenta....

tineti-mi pumnii....

cred ca mai intru mai pe seara, dupa ce culc galushca....

apropo http://s252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/2%20ani/10%20luni/ - poze si filmulete cu noi, vizionare placuta

NB: apropo cum fac sa ascund link-ul in spatele scrisului? eu stiu o metoda dar nu merge....

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Claudiaaaaaaaaaaaaa, cum adica noaptea reducerilor, unde, la Unirea???? si daca da, de ce nu ne-ai spus bre si noua???? ce-as mai fi dat si eu o tura..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Claudiaaaaaaaaaaaaa, cum adica noaptea reducerilor, unde, la Unirea???? si daca da, de ce nu ne-ai spus bre si noua???? ce-as mai fi dat si eu o tura..

offf, pai nu aveam cum sa va spun...ca eu nu am stiut, m-au invitat fetele in oras , la un vin fiert , adica un ceai pentru mine si apoi mi-au comunicat planul..stam in crasma pana la 10 juma si spoi mergem in unirea .....ca e noaptea reducerilor...deci nu aveam cum sa intru sa va spun...da cica a tot fost reclama la radio bine eu nu am timp sa ascult radioul...asa ca is cam izoltat....nu stiu cand unde is reduceri, decat dc imi spune careva..

data viitoare o sa ma interesez din timp , uite sa iti treaca supararea

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

ma apuc de facut papa...spor la treaba tuturor..

las calc deschis, poate mai verific intr-o pauza...asa ca nu e galkushca acasa...ca dc e ea calc e inchis....nu de alta dar s-ar putea sa ma trezesc cu totul sters din hard....are niste cunostinte de info fetita mea de ma sperie...apasa pe 2,3 taste si ma trezesc cu 10 programe ce ruleaza, sau inchide calc...e periculoasa...

lunny sper sa nu te-ai supi pe mine, da era vb de unirea, cel putin in BV a fost noaptea reducerilor, nu stiu in buc...

la toate randunicile si puiutii lor

Mergi la inceput

Claudia, si erau mari reducerile? Ca ma faci sa imi para rau ca nu le-am prins :). Am vazut pozele cu fetita ta, ce frumos picteaza ea acolo! La ce cresa ati dus-o?

Mergi la inceput

Blanka, ma bucur ca ati elucidat misterul cu bebe, sper sa iti fie mai usor de acum. Bafta cu investigatiile pentru bebele cel mare. Ce medic v-a repezit?

Mergi la inceput