Puiuti de Randunici 2008!! (336)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
Kya, nu am carnet! sunt varza! nu stiu care e stanga si care e dreapta M-am dat cu Vlad in masinutele alea din Orasel, in primavara, si in loc sa pun frana am accelerat si am intrat in parapet de si-a spart Vlad buza , din cauza mea! deci sunt varza rau de tot! Plus ca nu am curaj! ati mai vazut leu fricos?
Simo...dupa cum ziceam mai sus...poate mi-oi face curaj vreodata sa incerc...dar nu cred...
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Kya, nu am carnet! sunt varza! nu stiu care e stanga si care e dreapta M-am dat cu Vlad in masinutele alea din Orasel, in primavara, si in loc sa pun frana am accelerat si am intrat in parapet de si-a spart Vlad buza , din cauza mea! deci sunt varza rau de tot! Plus ca nu am curaj! ati mai vazut leu fricos? Simo...dupa cum ziceam mai sus...poate mi-oi face curaj vreodata sa incerc...dar nu cred... Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
si eu ...diferenta e ca-s taur , dar tot varza!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:
salut
dana bine ai revenit ti-am vazut bruneticae o dulcica...imi pare rau pentru problemele pe care le ai ..tot raul spre bine...Dd sa fie cu tine si frumusica ta si iti doresc multa multa putere si incredere in cel de sus..el stie cel mai bine cum sa aseze lucrurile
despre filmulet ce sa zic...si eu cred ca-i trucaj,nu cred ca ar fi putut sta ascuns acest filmulet 5 ani fara sa fie publicat..doamne de cine suntem condusi normal ca acesti "bogatasi" gen patriciu,becali,vantu,vanghelie vor sa-l doboare pe base ca toti au de pierdut...becali pe timpul cui a fost arestat?au vazut ca s-a croit pe ei si vor sa-l ingroape...nu pot sa zic decat rusine,rusine unor oameni care nu se gandesc decat sa-si bata joc de o tara intreaga si sa minta o tara intreaga..sa ne fereasca sfantul sa ne conduca din nou aceste reptile..sa nu uitam ca au mai fost candva la putere si nu au facut nimic,ba mai mult cred ca ei ne-au sapat groapa si dupa cate vad vor sa ne si ingroape...
va pup ,merg la nani ca maine am treaba...azi am avut prima tura de treaba maine a 2 a tura..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Hai salut si sa traiti bine!
Sa nu credeti c-am disparut din cauza reptilelor cu care votati, nu zic ca nu ma mir si ca nu de asta mi-a fost frica dar nici nu ma impresioneaza intr-atat incat sa renunt la o prietenie veche In legatura cu acest subiect nu vreau decat sa va amintesc ca nu aveti nicio obligatie in a vota si aveti si dreptul de a-i stampila pe amandoi , ca doar cu asta incepusem dupa turul I (daca va mai amintiti )
Dana, imi pare rau sa aud asa probleme, esti supermama daca ai facut tu fata singura in cele strainataturi departe de casa si de orice ajutor, intr-o asemenea situatie Si cum orice in viata are un urcus si-un coboras , nu poti decat sa speri ca dupa furtuna vine cer senin
In incheiere (ca-s epuizata, iar am facut nspe mii de feluri de mancare si am avut si musafiri) va las ceva haios sa vi se mai descreteasca fruntile ca parca prea s-a innorat deasupra crengutei :
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mihutza11 spune:
va las si eu pe maine niste pozici si filmulete haioase.. pacat ca nu am prins mai mult, cel putin faza cu "my honey"..
enjoy!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
tuchita spune:
Buna dimineata!
fierbinte si aromata va ofer, si un ceiut pentru amatoare!( vedeti ce generoasa sunt azi?!)
Cer la schimb o imbratisare ca am nevoie!
natynic spune:
neata
Tuchi si inca o pt ieri. Ai patit ceva sau doar asa, vrei dragostea noastra? O ai!
Mihu, ce-a mai ras Iulia deodata cu "Anda" catarata pe banda de alergat-molipsitor rau! Si acum tot striga pe aici Anda, Anda ca vrea sa o vada iar Mi se pare ca i-a crescut perisorul mai mult ca Iuliei, desi au fost rase in cap cam odata...bine, au si alta forma a capului. Oricum, o dulceata!
Mimo, un si pt tine! Prietenia noastra aici e complet altceva...si ceva complet superior mizeriilor astora de care discutam ca na, ce sa facem, avem iluzia ca ne privesc (pt ca ar trebui sa ne priveasca)
Bubule, la fel iti spun si eu...Da-le naibii de masnute busitoare, cu alea si eu ma busesc non-stop, alea nu-s masini. Nu te pune nimeni sa faci slalom in trafic si sa le iei altora fata cum fac toti dobitocii, trebuie sa mergi corect, prudent, in ritmul tau si pe bune ca, cu cat mergi mai des, ajunge sa-ti placa! Eu cat am stat acasa am avut destul de mers cu masina, cu Iulia mai ales; ei, acum la serviciu merg pe jos dar pe bune ca-mi lipseste sofatul, drept pt care cand vin acasa imi tot gasesc motiv sa conduc nitel, fie si pana la magazin. Si cum zice Kya, senzatia de independenta e extraordinara, MAI ALES cand ai si copii de transportat!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
Am revazut-o si eu pe Andra, cu Seb in brate care parea incantat si cu Ili care tot cerea informatii suplimentare.
Am vazut si frumusetea Danei!
Dana, esti o super mama, o sa fie bine pana la urma!
Naty, multam de imbratisare!
Am ceva greu pe suflet dar nu poci spune!
Trebuie sa plecam la cumparaturi, nu mai am nik prin casa!
Nu stiu daca o sa mai apucam sa facem si un Herastrau.
Mi-am propus sa fac si eu ordine prin dulapuri, insa sunt atat de obosita....
Nicoleta spune:
Neata si de pe aici!
Cer innorat si la noi, si in casa putina ceata... Vremuri mai ciudatele si la noi, dar or trece ele cumva! Azi vrem sa iesim cu nasii, sa vedem daca ne iese.
Tuchi, o imbratisare si de la mine.
Bubu, cum e cu Viena? Cand veniti si cand aveti timp de intalniri? Te intreb fiindca vine sora mea de pe 18sau 19 si sta pana pe 24. Sau inca nu stiti sigur ce veti face si cand? Cu condusul pot doar sa te incurajez, dar nu dintr-o reala experienta, sper sa reusesc si eu sa conduc singura cu copiii, sa-l pot duce pe S la scoala in situatii exceptionale.
Mimo, daca prisoseste vreun fel trimite-l prin strainataturi, eu nu am apucat sa gatesc nimic, azi cate ceva, dar ma dor toate, sunt intr-o perioada delicata...
Va pup pe toate. Ma duc sa fac niscaiva cumparaturi, dupa buget...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei