Puiuti de Randunici 2008!! (336)
Raspunsuri - Pagina 4
mstela spune:
Salutare..nu pot sa ma abtin: Eu nu am crezut nicio clipa ca Base a putut da in baiat...am tot urmarit si mi se pare CLAR o facatura de-a lichelelor ce s-au aliat sa puna mana pe ciolan..nu stiu ce sa mai scorneasca,de ce sa se mai lege de frik sa nu ia Base...asa ca de scarba pt tara asta in care sunt destui oameni ff valorosi,dar in fata ajung numai lichelele naparce, fii de activisti care fac ce au vazut la tata.
Naty,Doamne ajuta fetitei colegei..
Tea e bine,slava Doamnului,dar maine nu cred ca ne incadram in timp sa ajungem in ior pt ca avem de facut mancare,eu de mers dupa rezultatul RMN-ului,asa ca o las pe zilele urmatoare libere...Duminik,tot in IOR?
Am vazut si Zana razacioasa...ce dragoste mare cu Muffy..v-am pupat.
mami de TEA (1.04.08)
Nicoleta spune:
Salut.
Dana, am citit si eu povestea ta, imi pare rau ca s-a ajuns aici. Cu printesa ta frumoasa si vorbitul ei eu cred ca nu este cazul sa iti faci probleme, ea este cea mai mica randunica (penultima, in fine). Si dat fiind ca treceti print-o asa perioada dificila, ca tu suferi si te consumi atat, nu este de mirare ca si ea refuza sa faca unele lucruri (ziceai ca inainte spunea mai multe cuvinte). Se va termina si cu "problemele" si va fi mult mai bine. Multa sanatate si incredere!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
nicol_conte spune:
"Scrisoare catre Dumnezeu....de la Basescu
Draga Doamne !Pana acum, anul asta, mi-ai luat dansatorul preferat Michael
Jackson,
actorul preferat Patrick Swayze si cantaretul favorit Stephen Gately ... ai
luat-o pana si pe actrita mea preferata Farah Fawcett.
Ti-am scris aceasta scrisoare sa iti spun ca politicienii mei favoriti sunt
Antonescu si Geoana, sa nu ii uiti :))
"
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
Dana_Singh spune:
tare ma bucur ca am vb(macar putin) cu voi. Eu sunt la servici si mai am putin si plec asa ca va pup si va doresc o seara frumoasa si revin miine dimineata.
Dana mamica de Jasmine Victoria(6 mai 2008)
pozne :)
http://picasaweb.google.com/mommydana/FirstBDayMay6th09?feat=directlink
mihatp spune:
dana, o mare . esti o mama puternica, printesa ta va fi foarte fericita cu mamica ei. iti doresc sa se linisteasca lucrurile si sa va puteti bucura una de cealalta.
ca tot mi-am amintit de randunici ratacite un pic din cuib, de ali nu mai stie nimeni nimic? si ea era la mare ananghie.
daca citeste o si sa stie ca mi-e des gandul la ea
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
nicol_conte spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihatp ca tot mi-am amintit de randunici ratacite un pic din cuib, de ali nu mai stie nimeni nimic? si ea era la mare ananghie. daca citeste o si sa stie ca mi-e des gandul la ea Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade |
Din cate stiu eu , Alisi-a rezolvat toate problemele cu sotul ei ,dupa ce el a ales familia (Ali+fetele) si s-a indepartat de mama lui care le facea rau.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
ariel_7000 spune:
no, am vazut si eu "dovada abuzului" lui TB...si eu sunt de parere ca e facatura, chiar una jalnica...se vede clar in film, ca dupa ce e "lovit" baiatul, RADE! zambeste! cine draq ia un pumn in mutra si zambeste??? si cum de nu vuia presa a 2 a zi, mai ales ca TB era in plina campanie si erau 30 de camere de luat vederi indreptate pe el? e jenant ce se incearca ... gretos, iar imi vine sa o imit pe stela cu datul la boboci, zic si eu ca naty, ca daca nu erau anumite persoane care sa ma "tina" aici, de mult imi luam zborul si cum ziceam mai inainte TOTI sunt niste reptile si niste ... nu am cuvinte... mai devreme ma coplesise sila si ma gandeam ca nu am duc la vot, dar au murit copii pt ca eu sa am dreptul asta. apoi ma gandeam sa ma duc sa-mi anulez votul...dar asta ar insemna sa dau sanse viperelor cele mari, asa ca...ca voi merge si probabil voi vota reptila mai mica. Mimo, nu da cu parul , da, asta am ajuns sa fac. sa votez cu reptila mica ca sa nu iasa mama reptilei rele...cu sapca sau fara, eu NU votez cu guzganii aia! si nu sapca e motivul pt care nu o fac, ci situatia de kko in care ne-au adus hotii aia!
si cum a zis naty, prea multa energie scursa cu acest subiect...
dana, , bine ai revenit! oricand esti bine primita aici si vei gasi un umar pe care sa plangi sau oameni cu care sa te bucuri. si asculta la mine: "Cine nu te vrea, nu te merita!"
nicol, fain bancul. mi-au placut "unghiile tale", de fapt ale lui bubu, made by you!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Simo27 spune:
Naty,Cuscra -exact asa gandesc si eu despre filmulet.....
Dana,ma bucur mult ca ai aparut.Chiar ma gandeam ca nu ai mai dat nici un semn...
m-am socat citind prin ce treci.dupa atatia ani e greu de crezut ca ti se intampla asa ceva.Dar fi tare,ca vb ta,Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce si Dumnezeu ii incearca doar pe cei care stie ca vor trece cu bine peste obstacole.Sunt alaturi de tine si de fetita ta minunata
Oana,nici nu sti atunci ce frumos e sa sofezi.Sincer,tie numai asta iti lipeste ca in rest le ai pe toate
In seara asta ,Sam statea cu capul pe burtica ,isi bea ceaiul cu paturica langa el si a inceput bebe sa dea din picioare,sa se miste la care el contrariat,se ridica in fundulet ,se intoarce spre mine si zice:aaaa????pe mine m-a pufnit rasul iar el a pus mauntele pe burta sa vada ce se mai intampla.Asa am ras.Am mai patit asta ica o data dar atunci nu a fost chiar asa mirat.
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM
Kya spune:
Dana imi pare bine sa te "revad" si imi pare rau de problemele pe care le-ai avut. Dar asa cum spui si tu, esti puternica si mergi mai departe! Hai capul sus, ca se poate! Astept si eu pozele cu mandretea ta de fata!
Stela hai maaaa, mobilizeaza-te maine! Am facut si curat in masina, sa stii Da-o incolo de mancare, ca poti sa o faci si dupa ce te relaxezi un pic in parc. Nu o sa moara Geo de foame... Hai, hai!
Bubu sa stii ca e greu doar pana incerci o data si prinzi un dram de curaj sa te sui la volan. Apoi restul curajul vine pe masura ce conduci. Si ia zi, nu ti-ar place sa ai independenta sa iti poti duce baietii pe unde-ti pofteste inimioara?!? Carnet ai?
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...
Aa, :Luny mai am 2 bucatele. Vrei sa-ti aduc una?
Deocamdata mi s-a pus pata pe chec-ul ala facut la microunde, si vreau sa fac muffins din reteta asta. Maine ma duc sa caut hartiute...
Gata, ma duc sa fac un dus, si sa ma culc si eu. NB
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
Ariel,tare de tot cu "mama reptilei rele"!!!ai descris perfect Omul
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM