Puiuti de Randunici 2008!! (336)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Gudinde
sunt tare pe pozitie, in fine cit pot. Am schimbat avocata si avem alta infatisare deabea in martie.
La inceput n-am vb cu nimeni 6 luni, nimeni n-a stiut nimic.Mi-a fost tare greu pina m-am obisnuit cu ideea, plus ca am avut probleme dupa cezariana si singura cu bebe. Dar trec toate si nu da Dumnezeu mai mult decit poti duce asa ca....fruntea sus si lupt in continuare.
Daca nu gindesc asa o iau razna....nu ca eram departe inainte

Dana mamica de Jasmine Victoria(6 mai 2008)

pozne :)
http://picasaweb.google.com/mommydana/FirstBDayMay6th09?feat=directlink

Mergi la inceput

Luny, sarut mina Eu o vad minunata si cea mai cea, iti dai seama.Weekendul asta am sa mai incarc poze pe picasa ca s-au strins o gramada dar cum sunt in criza de timp, nu apuc sa le pun.

Weekendul asta sunt iar pe fuga, incerc sa ma apuc de lista de Craciun. N-am luat nici un cadou pina acum si chiar n-as vrea s-o las pe ultima suta de metrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Dana,

Daca vei avea nevoie de ajutor, stiu ca au mai fost fete in Canada intr-o situatie mai dificila si fetele de la sezatoare au ajutat si-au dat si nr de tel, se sunau.
Just keep it in mind.

Eu iti doresc sa mearga totul perfect, sa nu mai intampini nici un fel de probleme si sa poti sa-ti vezi in continuare de viata, linistita.

Jasmine este adorabila! Sa-ti traiasca si sa fiti tare fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaaa!
Aseara m-am intristat rau de tot dupa ce-a povestit Naty...imi pare asa de rau...nici nu vreau sa-mi imaginez asa ceva!

Dana, ma bucur ca ai scris...si imi pare rau pt. problemele tale...dar ai o fata frumoasa foc, e atat de scumpa! bucalata si bruneta si cu un par superb Sa scrii mai des!

Kya, super prajiturica! poate o s-o incerc si eu, daca zici ca nu se face greu! eu azi am facut www.bucataras.ro/retete/595/cheesecake_cu_ciocolata.html" target="_blank">asta
Am vazut-o pe Zanuta in parc! Ce te invidiez ca te sui in masina si te duci mereu cu ea in parc!
Eu nu ii scot atat de des...mi-e f. greu sa ies cu amandoi si sa mai iau si tramvai sau altceva pana intr-un parc ca lumea

Azi am fost in Orasel, a intrat tati mai tarziu si am fost impreuna. S-au jucat si ei mult cu o minge si Stefu cu jucarica de lemn, e lesinat dupa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Dana, am vazut si eu bucalata! imi pare rau de problemele prin care treci!

mai cu filmuletul asta intr-adevar nu cred ca e trucaj, insa e fenomenal momentul in care apare.. cred ca asta e asul din maneca pe care il tineau psd-istii sa il lanseze la momentul oportun si ocazia a aparut la turul 2.. oricum e urat ce se intampla.. parca nu imi mai vine sa ma duc la vot..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Bubule,

Inca un motiv sa inveti sa conduci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dana, chiar imi pare rau. Ce sa zic, nici nu ma mai mir. Am doua prietene f bune, pe care le credeam prinse in niste iubiri ideale si eterne. Ambele au divortat, una din fericire nu facuse copil, cealalta da si acum ex-ul a tras-o in SASE procese, pe diverse teme absolut false. Barem cererea lui de a lua copilul s-a solutionat in favoarea ei, dovezile erau strivitoare (nu spun decat ca micutul a stat si la mine de cateva ori cand ea era de garda, ei fiind atunci casatoriti inca, pt ca pleca de acasa si-l lasa peste noapte singur, copil de 4 ani Un tip care parea al mai cumsecade din lume. Deci, din pacate lumea e plina de surprize.
In cazul tau insa inteleg ca un rol f mare il are ma-sa. As fi tentata sa te indemn sa mai speri ca-si va reveni; dar pe de alta parte tu erai jumatatea lui si in primul rand de partea ta trebuia sa fie, no matter what.
DAR Jasmine e superba, o printesica exotica si dulce
Despre Iulia ce sa-ti spun, dupa multe emotii legate de dezvoltarea ei mai "lenesa", dupa multe boli, spitalizari, slabit etc Dumnezeu ne-a ajutat si are o perioada de inflorire, a recuperat mult si e isteata, vesela, sociabila...ma rog, e si pliiina de personalitate dar ce sa-i faci, nu prea suntem niciuna scutita. Mie uneia arcuitul ei de spate imi rupe spatele propriu si urletele imi cam sparg timpanele; bona are mai multa autoritate asupra ei, tacso la fel, eu sunt cea mai "folosita"

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

gata am culcat copilul de jumate de ora......era foarte obosita, de la 14.30 era treaza

am vazut si eu pozicile cu Muffy , Bubulinii si frumoasa brunetica cu bentita roz
imi pare rau Dana sper sa treci cat mai repede de perioada asta si s ate bucuri de fetita

Zoze azi a nascut colega mea....de marti avea contractii.....detalii nu stiu, ca am vb decat prin mesaje , astept sa -mi zica cand poate vb sa o sun

Naty nu pot decat sa zic ca am ramas inmarmurita ....Doamne ajuta sa-si revina!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gudinde, motive ar fi destule, insa nu e de mine! eu nu ma vad la volan niciodata! nu pot, mi-e foarte frica, nu am curaj absolut deloc...nici n-am incercat, recunosc! poate imi trebuie un impuls si un sut in fund!

Mergi la inceput

Fetelor ma faceti sa roserc si se umfla si pipota...inca odata multumim.

Gudi, o sa intru si la fetele de la canada sa vad ce zic si ele dar eu sperante nu am.

Naty, asa e si eu stiu multe cupluri asa dar nu am vazut stricaciunea de la usa mea. Sincer m-a luat prin surprindere, nu m-am asteptat, iar motivele au fost de risul lumii.Mai exact dupa 9 ani de zile s-a trezit el (sub indrumarea ma-sii) ca nu ajung la standardelel lui marete si ca nu gatesc. Pai daca astea sunt motive sa pleci de acasa la o luna dupa ce nevasta-ta (pe care ai luat-o de nevaste de 2 ori, nesilit de nimeni) a nascut......
Speranta nu am pt ca-mi trebuie, nu-l pling si nu l-am plins pe EL de la bun inceput. Mie mi se rupe inima de copilitza asta pe care el a tras de mine 2 ani s-o fac. in fine, sa faca ce-o vrea, cum vrea, numai sa ma lase si pe mine linistita, ca n-am topit de finitiv. Am 49 kg IMBRACATA !!! groaznic dar nu pot sa maninc cind sunt stresata.

Acum o luam pe Iulia ta la despicat hahaha

Naty, Iulia a fost o luptatoare de la bun inceput si nu se lasa ea cu una cu doua. Cred ca toti copii trec prin perioade de nemincat si slabesc. Jasmine e piele si os, imi refuza tot inafara de lapte, brinza si carne
De ce a fost in spital ?
Sunt la curent cu tipetele, rasfatul si alergaturile;cind vin de la servici ma ia de noua.
Apropo, Jasmine de vreo 3-4 luni refuza sa mai vorbeasca. Inainte zicea mama, pa,gata, da, nu si ham ham. Acum am ramas cu mama si ham ham si cind icnearca sa zica ceva intodeauna tine gura inchisa si "cinta" cuvintele. Nu stiu cum sa explic mai bine. Altfel nu as avea de ce sa ma ingrijorez pt ca intelege tot si in engleza si in romaneste, daca o trimit sa-mi aduca papusile, farfuria etc imi aduce tot.Asta ma face sa cred ca o duce mintea( la mai multe decit la prostii haha), sa-mi fac probleme ???

Mergi la inceput